COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

HANGZÁSÉLMÉNY A Focal Electra® & a DS Automobiles

A Focal, a DS Automobiles-hoz hasonlóan a teljesítménynek és a legtisztább örömnek szenteli egyedülálló szakértelmét, hogy a térhangzás határait kitolva egy magával ragadó, egyedülálló élményt kínáljon Önnek autóink fedélzetén.

A hangzás, az érzelmek és az élmények tökéletes összhangja

1979-től a Focal a zene, az innováció és a dizájn iránti szenvedélytől hajtva forradalmasította a hangzás világát. A Saint-Étienne-ben található franciaországi gyárukban a Focal szakemberei testre szabott rendszereket terveznek, fejlesztenek és gyártanak, hogy a legjobb hangzást kínálják a HiFi- és zenerajongóknak. A kiválóságra való törekvéstől vezérelve, a teljesítményt és az élményt szolgáló csúcskategóriás megoldásokat kínálnak. A két cég közösen dolgozik autóink HiFi rendszerének kialakításán, hogy egy kivételes hangzásélményt nyújtó, diszkréten és elegánsan beépített rendszerrel tegyük még élvezetesebbé az utazás minden pillanatát.

A kiváló hangzás új szintje

Az autóinkba beépített exkluzív Focal Electra® rendszer az utastérben gondosan elhelyezett 12 vagy 14 hangszóróval kialakított lenyűgöző felépítésével szenzációs hanghatást nyújt. A tiszta hangzás, amelyet a hangszigetelő ablakok és a rezgéseket kiküszöbölő hegesztett és ragasztott karosszéria tovább fokoz, optimális minőségű zenehallgatást biztosít Önnek.