COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

ÖRÖKSÉG A Louvre múzeum és a DS Automobiles

A Louvre múzeum és a DS Automobiles az immár 2015 óta tartó partneri együttműködésüket közös értékekre alapozzák, melynek célja: örökségük ünneplése, a stílusjegyek újragondolása és Franciaország világszerte történő népszerűsítése.

A francia életművészet jelképei

A jövő építése érdekében létrejött, a hagyomány és a modernség szövetségére épülő, DS Automobiles és a Louvre múzeum közötti partneri együttműködés Párizst és a kivételes szakértelmet ünnepli. Ennek szellemében támogatjuk a kihagyhatatlan párizsi múzeumot néhány kiállítása megrendezésében, illetve felújítási munkálatai elvégzésében, hogy egyesítsük a kiválósággal, a kultúrával és az utazás művészetével kapcsolatos elképzeléseinket.

Kiválóság és avantgárd szellem

A francia kultúra gazdagságának világszerte történő népszerűsítése iránt elkötelezett DS Automobiles a Louvre múzeummal azonos értékeket vall az örökség és az avantgárd szellem közötti egyensúly és kiválóság terén, melyeket többek között a múzeum udvarán álló híres üvegpiramis is megtestesít.

Világújdonság, amely a művészetet visz az utazásba

A magával ragadó, egyedülálló DS 7 CROSSBACK LOUVRE limitált széria egyedi tervezésű díszítésekkel készül, és a múzeum ihlette jellegzetes elemek pazar díszében pompázik. Engedje, hogy Önt is meghódítsa ennek a művészet ihlette, és mestereink szakértelméből született exkluzív modellnek az eleganciája! Ismerje meg a 182 kiemelkedő alkotás történetét és titkait az autó középső képernyőjén megtekinthető podcastok segítségével, mielőtt a Louvre barátai kártyával eljönne a múzeumba megcsodálni azokat!