COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Augusztus 5-én újra rajthoz áll és újabb győzelmekre készül a Formula-E címvédő DS TECHEETAH

2020. július 24.

A Formula-E bajnokság 6. idényét félbe vágó kényszerpihenő után 2020. augusztus 5-én újra rajthoz áll a DS Automobiles és partnere, a TECHEETAH. A Berlinben megrendezésre kerülő 6 zárt kapus futammal (augusztus 5-6., 8-9. és 12-13.) zárul a járványt súlyosan megszenvedő bajnokság. A két DS E-TENSE FE20 volánjánál a 2018/2019-es bajnokság győztesét, a kétszeres címvédő Jean-Eric Vergne-t és a pilóták versenyét vezető Antonio Felix Da Costát üdvözölhetjük. A konstruktőrök versenyében is élen álló DS TECHEETAH csapatának eltökélt szándéka, hogy a szezonzáró versenyeken újabb győzelmeket arasson. 

A koronavírus-járvány miatt kialakult zavaros helyzet ellenére a versenyzők és a csapatok több mint három hónapja aktívan készülnek a bajnokság folytatására.

Az utóbbi néhány hétben a csapat mérnökei elsősorban a DS E-TENSE FE20 fedélzeti rendszereinek az optimalizálására összpontosítottak, de a versenystratégia kidolgozásában is szerepet kaptak, mely ismét kulcsfontosságú lesz az egyéni és a csapatverseny megnyerése szempontjából. A kijárási korlátozások megszüntetése óta pedig a versenyzők is folyamatosan edzenek a versenyszimulátorokon.

Antonio Felix Da Costa, a DS TECHEETAH pilótája: „Nagyon örülök, hogy végre újra versenyezhetek. Nagyon furcsa időszakot élünk át az egész világon, de jó visszatérni a versenyzéshez. Vezető pozícióból folytatjuk a bajnokságot, de nem szabad megfeledkeznünk arról, hogy a szezon fele még hátravan, és mindössze 6 napig fog tartani. De tökéletesen felkészültünk, és a megfelelő lelkiállapotban érkezünk Berlinbe ahhoz, hogy nyerni tudjunk.”