COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS AUTOMOBILES

ELEKTROMOS MODELLEK

Az újítás merészsége és vágya vezérel bennünket abban, hogy a kezdetek óta teljesen elektromosan működő autók kifejlesztésén dolgozzunk.

S mivel a kiválóságban nem ismerünk akadályt, részt veszünk a Formula E-ben, az együléses elektromos autók 2014-ben debütált világbajnokságán. Nagyszerű alkalom ez arra, hogy mérnökeink újabb és újabb fejlesztésekkel egyre messzebbre jussanak ennek a jövőbemutató technológiának az alkalmazásában.

Büszkék vagyunk a már megszerzett tudásra, s elköteleztük magunkat amellett, hogy az önök javára is fordítsuk kutatásaink legjavát. Ezt a törekvésünket váltja valóra E -TENSE-re keresztelt villanyautóink színre lépése.

Elektromos technológiák, a tesztpályától a közútig

A DS márka elektromosítási stratégiája a 2019-ben megjelenő DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 újratölthető hibrid, valamint a 100 százalékig elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE modellekben ölt testet.

Kivételes hatékonyságuk a fékezés során termelődő energia nagyfokú visszanyeréséből adódik, amit a Formula-E-re kifejlesztett technológia alkalmazása tesz lehetővé.

Nagyszerű bizonyítékul szolgálnak arra, hogy egy villanyautó is lehet stílusos, kifinomult és technikás, miközben egyszerre jelenthet megoldást a környezetvédelmi kihívásokra és a belvárosi közlekedés nehézségeire.

DS E-TENSE FE 19

A 100 százalékig elektromos, 338 lóerős motornak köszönhetően a DS E-TENSE FE 19 bámulatos gyorsulásra képes: mindössze 2,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100 km/h-ra, csúcssebessége pedig 230 km/h.

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

A 2019 végére rendelhető DS 3 CROSSBACK E-TENSE az elektromos autók új generációját vezeti be. Hatótávolsága 300-tól 320 kilométerig terjed (WLTP-ciklus), akkumulátora pedig mindössze 30 perc alatt tölthető fel 80 százalékos szintig.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4

Az újratölthető hibrid DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4, amely szintén 2019 végétől lesz rendelhető, maga a megtestesült kifinomultság és teljesítmény: összkerékhajtást, 300 lóerőt és mértéktartó (WLTP-ciklusban 100 km-ként 2 liternél kisebb) fogyasztást kínál.

DS X E-TENSE

A DS X E-TENSE a holnap autójának korlátok nélküli megvalósulása, amely a technológiát a költészettel ötvözi. Igazi "álomautó"; nem csak páratlanul kifinomult, hanem erős is: erről a két villanymotor 540-től 1360 lóerőig terjedő teljesítménye gondoskodik.