Tegye DS modelljét még elegánsabbá, egyénibbé!
2017. június 13. – szeptember 30. között 3 alufelni vásárlása esetén a 4.-et ajándékba adjuk Önnek.
További ajánlataink: a kerékőröket 15%, a kerékcsavarokat 15%. a díszítő kerékközepet pedig 10% kedvezménnyel vásárolhatja meg!
Tekintse meg akciós termékeinket és tartozék katalógusainkat! Bármely típusú gyári alumínium keréktárcsát választja, az akciós vásárlási konstrukciót mindegyik esetében garantáljuk Önnek.

*Az akció 2017. június 13-tól 2017. szeptember 30-ig, kizárólag gyári alumínium keréktárcsákra és csak a készlet erejéig érvényes szettes cikkszámú (1 cikkszám = 4 db felni) vagy 4 db azonos cikkszámú gyári alumínium keréktárcsa egyidejű vásárlása esetén az akcióban részt vevő – a DS márkát hivatalosan forgalmazó magyarországi Citroën márkaszervizekben és alkatrész-forgalmazóknál (kivéve Ciwoo Szentendre és Géringer Komárom). Kerékőrökre 15%, kerékközepekre 10%, kerékcsavarokra 15% kedvezményt biztosítunk. Az árak nem tartalmazzák a szerelés, centrírozás alkatrész- és munkadíját. Bizonyos alumínium keréktárcsák szettes és egyedi cikkszámmal egyaránt rendelhetők, és a szettes cikkszám árazása jellemzően kedvezőbb. Amennyiben a raktárkészlet folyamatos változása miatt az eredetileg kedvezőbb árú, szettes cikkszámmal rendelt felnitípust csak egyedi cikkszámmal tudják kiszolgálni, úgy az árkülönbséget nem áll módunkban kompenzálni, az ügyfél döntése, hogy eláll-e a vásárlástól, vagy elfogadja az egyedi cikkszám magasabb árát. Az akciós ajánlat más kedvezményes, akciós árú vagy más csomagáras - fixdíjas termék vagy szolgáltatás - árával nem összevonható, más jogcímen igénybe vehető kedvezményekkel együtt nem érvényesíthető, különös tekintettel a vásárlói hűségprogram kedvezményeire. A kép illusztráció.