COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

mindig számíthat ránk

A DS SERVICE mindenre kínál megoldást

Számunkra az Ön mobilitási szabadsága éppoly fontos, mint Ön és utasai biztonsága és jó egészsége. Szakértő csapatunk szigorú előírások betartásával végzi fertőtlenítő szolgáltatásainkat. Kizárólag az európai normák szerint minősített kiváló minőségű fertőtlenítőszereket használunk az eljárás során. 


A DS márka standard szerint a fertőtlenítő eljárás meghatározott etapokból áll, hogy így garantáljuk Önnek az optimális minőséget:
- a szakemberek megfelelő védőruházatban végzik a műveletet
- a járművet előkészítik az eljárást megelőzően
- a 17 pontos fertőtlenítő tisztítást – a jármű nyitott ajtajai mellett – a géprjámű belsejében végzik először
- a belső tiszítás végeztével pedig a jármű külső részeit vetik alá a fertőtlenítési eljárásnak.

 

Az eljárás alá vont jármű elkülönítése alapfeltétel, melyet lelkiismeretesen biztosít az Ön DS Márkaszervize.

BELSŐ & KÜLSŐ GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS

DS márkaszervizünkben AJÁNDÉKBA*

Bármely bruttó 100.000 Ft értékű
szervizbeavatkozás esetén.

Csak jeleznie kell, hogy igényt tart a szolgáltatásra és márkaszervizünk fertőtlenítve szolgáltatja vissza Önnek autóját.

további ajánlataink

BELSŐ ÉS KÜLSŐ GÉPJÁRMŰFERTŐTLENÍTÉS*

17 pontos belső és külső maunuálisan végzett fertőtlenítő eljárásunk Önt és utasait is védi.

 

A DS Standard nemcsak a fertőtlenítés folyamatát szabályozza, hanem az eljáráshoz előírt tisztítóanyagokat is, különös tekintettel az design elemek eleganciájának és állapotának megőrzésére és a bőrfelületek megóvására.

 

Rendelje meg még ma!

 

Ára: 9 900 Ft

Használja a DS Valet szolgáltatást

Maradjon otthon, mi intézkedünk!

Vegye igénybe DS Valet ("hozom-viszem") szolgáltatásunkat. A szolgáltatás feltételeiről a következő telefonszámokon érdeklődhet:

DS SERVICE márkaszerviz: H-P: 9-17 óra között: +36 1 358 58 10

DS Only you call center: +36-1-470-90-20

*Az ajánlatok 2020. május 20-tól 2021. december 31-ig vehetők igénybe a DS Store Budapest márkakereskedésünkben. A P Automobil Import Kft. fenntarja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű. A szolgáltatások részleteiről és igénybevételi feltételeiről a DS Store Budapestben kaphat tájékoztatást. Az ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, ajánlattal össze nem vonhatók.