Szeretettel várjuk önt a DS STORE-ban

A DS Automobiles csapata örömmel várja önt a DS STORE BUDAPEST márkakereskedésben. A maximális biztonság érdekében speciális óvintézkedéseket vezettünk be. Ezeket mutatjuk most be Önöknek.

óvintézkedések a maximális biztonság érdekében

Szükséges távolság megtartása

Munkatársaink ügyelnek a 1,5 m-es biztonságos távolság megtartására. Munkafelvevő-pultjainknál plexi védőfalat alkalmaztunk.

Higiénia

A DS Automobiles munkatársai azükség esetén kesztyűt és a maszkot bizosítanak. A márkakereskedés több pontján is elérhető az alkoholos kézfertőtlenítő.

A bemutatóterem tisztán tartása

A munkaállomásokat minden ügyfél érkezését megelőzően megtisztítjuk. A bemutatóteremben található gépkocsikat minden bemutató után megtisztítjuk.

Tesztvezetés

Minden tesztvezetést követően fertőtlenítjük az adott gépkocsit. A tesztvezetés során csak 1 személy és a DS értékesítési tanácsadója tartózkodhat a gépkocsiban.

 

Látogatás előtt

Javasoljuk, hogy a látogatás előtt vegye fel a kapcsolatot a DS STORE BUDAPEST munkatársaival. Közös biztonságunk érdekében kérjük, érkezzen maszkban és hozza magával saját tollát. A tesztvezetéssel kapcsolatos adminisztráció is biztonságosabb, ha jogosítványa másolatát előre elküldni nekünk emailben.