COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 3 CROSSBACK

Utazási komfort

Alapár: 6 990 000 FT bruttó

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:HU]
 

Kifinomultság & szakértelem

Élvezze a kifinomult francia stílust a DS 3 CROSSBACK fedélzetén! Nagy gonddal terveztük meg az utastér minden részletét, és külön figyelmet fordítottunk a felhasznált anyagok minőségére.

A testreszabás művészete

A DS 3 CROSSBACK utastere a francia stílust dicsőíti, és hű a DS stílus filozófiájához, mely az egyedi kivitelben és a kifinomultságban gyökerezik.

Nézzen körbe a beltérben
DS PERFORMANCE Line inspiráció
DS BASTILLE inspiráció
DS OPÉRA inspiráció
DS RIVOLI Inspiráció

A DS 3 CROSSBACK utastere a francia stílust dicsőíti, és hű a DS stílus filozófiájához, mely az egyedi kivitelben és a kifinomultságban gyökerezik. Válassza ki az ön ízlésvilágának leginkább megfelelőt az ötféle Inspiration DS lehetőség közül, és alakítsa autója belső terét saját igényei szerint!

 

Látványos megjelenés

Tekintetünket azonnal magával ragadja a középkonzol, ahol gyémánt formát öltenek a márka jellegzetes stílusjegyeit magukon viselő érintőkapcsolók és a két központi szellőző.

  • Utazási komfort

    Élvezze a kivételes kényelmet a hosszú utazások alatt is.

AA DS 3 CROSSBACK utasterének tervezésekor gondosan ügyeltünk arra, hogy minden információ és kapcsoló a legegyszerűbben elérhető legyen. 

Teljes egészében digitális vezetőhely

A csúcstechnológiájú és intuitív vezetőhely sokat segít önnek, hogy arra koncentráljon, ami a leginkább számít: a vezetés örömére.