DS 3 CROSSBACK E-TENSE

100%-BAN ELEKTROMOS

Alapár: 15550000 FT bruttó

 

HATÓTÁV

Akár 341 km
(vegyes ciklus WLTP*)

TÖLTÉS

30 perc alatt 80% töltöttség

(publikus villámtöltőről)

TELJESÍTMÉNY

100 kW / 136 LE

ÖRÖM & KÉNYELEM  

A DS3 Crossback E-TENSE 100% elektromos modell azonnali teljesítményt, finom és dinamikus vezethetőséget és összehasonlíthatatlan kényelmet nyújt.

E-TENSE technológia

Dinamikus & finom

Vezetési módok

Visszatápláló fékezés

Előhűtés/fűtés

Válassza ki az egyéniségének megfelelő vezetési stílustTudjon meg többet!
DS 3 CROSSBACK fölülről
pusztán fékezéssel is tölteni tudja az akkumulátorokatTudjon meg többet!
DS 3 CROSSBACK
Hasznos funkció a jobb hatótáv érdekébenTudjon meg többet!
MyDS

A tisztán elektromos E-TENSE előnyei

Autózzon teljes nyugalomban

Elektromos autójával Ön is hozzájárul a város levegőminőségének javításához, ráadásul számos helyen élvezheti az ingyenes parkolás előnyét.

Olcsóbb fenntartás

Az elektromos áram olcsóbb, mint a fosszilis üzemanyagok, emellett a villanyautók kevesebb karbantartást igényelnek belső égésű társaiknál. DS 3 CROSSBAK E-TENSE-ét otthon akár konnektorból is töltheti, de a DS Wall Box választéka segítségével otthonába is telepíthet gyorstöltőt.

E-TENSE szolgáltatások

Könnyítse meg mindennapjait a DS Automobiles hasznos online szolgáltatásaival: töltés proramozása, előhűtés/fűtés funkciók.

E-TENSE TÁVVEZÉRLÉS

Információt keres DS 3 CROSSBACK E-TENSE gépkocsijának működéséről?
Az alábbiakban összegyűjtöttünk önnek néhány videót, amelyek segítenek gépkocsiját még jobban megismerni. 

e-tense MINDEN ÍZÉBEN ELŐKELŐ

A DS 3 CROSSBACK örökségéhez hű, teljesen elektromos E-TENSE változatot a korszerűséget és teljesítményt sugalló elegáns stíluselemek teszik különlegessé.

Hatótáv Hatótáv & töltés

Lépjen át zéró emisszióba

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE hatótávja akár 341 km is lehet (WLTP¹). A hatótávolságot befolyásolják:

- sebesség és vezetési stílus,

- fűtés és klímaberendezés,

- szállított rakomány,

- terepviszonyok.

DS 3 CROSSBACK halad

Sebesség

A sebesség az egyik legfontosabb szempont a maximális hatótáv meghatározásához. Például, az autópályán történő 130 km/h haladás a hatótávot felére csökkentheti (WLTP). HA csökkenti a sebességét, messzebbre jut.  

Vezetési stílus és terepviszonyok

Autója hatótávját befolyásolja az ön vezetési stílusa és a külső terepviszonyok is. Állandó sebesség tartásával, az Eco mód választásával, illetve ritka és finom váltásokkal optimalizálhatjuk autónk energiafelhasználását. Emellett, a visszatápláló fékezéssel akár 20%-kal csökkenthetjük a fogyasztást. 

Hűtés és fűtés

A szélsőséges külső hőmérsékleti viszonyok megakadályozhatják, hogy az akkumulátor töltöttségi szintje optimális maradhasson. Az elektromos autóknál a beszállást követő fűtés nagyon igénybe veszi az akkumulátorokat, amitől jelentősen csökken a hatótávolság. Éppen ezért a MyDS alkalmazásból elérhető „E-TENSE TÁVVEZÉRLÉS” applikáción keresztül ajánlatosabb előfűteni, vagy a klímával előhűteni az utasteret olyankor, amikor gépjárműve még töltődik. Az elektromos autó központi érintőképernyőjének „Légkondicionáló” menüjében az előfűtést előre is be lehet programozni.