COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

E-TENSE, 100%-ban elektromos

Alapár: 12990000 FT bruttó

 

HATÓTÁVOLSÁG
       FELTÖLTÉS        MOTORTELJESÍTMÉNY
Akár 320 km (WLTP ciklus szerint) 30 perc alatt 80%-os töltésszint 100kW/136LE

Egyedülálló koncepció

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE fedélzeti töltője 11 kW-os. Nagyteljesítményű hőszivattyúja lehetővé teszi az utastér és az akkumulátor hatékony klimatizálását. 

Az 50 kWh kapacitású lítiumion akkumulátor akár 100 kW-os villámtöltőről is feltölthető (30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint).

 

Fedezze fel a vezetési módokat! Fedezze fel a vezetési módokat!

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE 3 vezetési üzemmódot kínál, lehetővé téve az akkumulátor kisebb, vagy nagyobb fokú igénybevételét.

Az erős,100kW-os villanymotor (136 LE), azonnali teljesítményt, finom és dinamikus vezethetőséget nyújt.

SPORT

Előtérben a teljesítmény és a vezetési élmény (0 - 50km/h: 3.5 s és 0 -100 km/h 9 s alatt).

NORMAL

A mindennapi használathoz ideális beállítás, maximális kényelemmel.

ECO

Hatótáv-optimalizálás


A DS 3 CROSSBACK E-Tense az elektromos autók új generációja előtt nyitja meg az utat. Ez az exkluzív megjelenésű, tisztán villanyhajtású SUV maga a testet öltött technológia és kifinomultság.

  • TECHNOLÓGIA ÉS KIFINOMULTSÁG

    Az elegáns beltér, ahol minden az Ön kényelmét szolgálja

Vezessen, vagy hagyja, hogy vezessék

A csúcstechnológiás DS DRIVE ASSIST rendszernek köszönhetően a hosszú utaknak is teljes nyugalommal vághat neki. Ez az innovatív, 180 km/h sebességig aktív rendszer pontosan a sáv közepén tartja az autót, és az Ön előtt haladó járműhöz igazítja a menetsebességet.

A DS DRIVE ASSIST 2020 tavaszától lesz rendelhető.

 

Ha a forgalom lelassul, a DS DRIVE ASSIST a megállásokat és az újraindulásokat is magától kezeli.

Magától leparkol

A DS PARK PILOT parkolássegítő rendszerrel autója magától leparkol, anélkül, hogy Ön a kormányhoz vagy a pedálhoz érne.

Csak egyetlen dolgot kell tennie: tartsa lenyomva a „Park” gombot, és várjon, amíg megtörténik a varázslat. A 30 km/h sebességig aktív rendszer a parkolóhelyek mellett elhaladva beazonosítja a DS 3 CROSSBACK méretének megfelelő parkolóhelyeket, és bemanőverezi az autót az úttal párhuzamos vagy arra merőleges helyre. A DS PARK PILOT 2020 tavaszától lesz rendelhető.

Végig az úton tarthatja a szemét

A head-up display kijelzőnek köszönhetően folyamatosan nyomon követheti a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információkat – sebesség, a tempomat/sebességkorlátozó adatai, táblaleolvasás, vezetéssegítő rendszerek és navigáció –, és közben egy pillanatra sem kell levennie a szemét az útról.

A vadászrepülőgépektől kölcsönzött technológia a vezető látóterében elhelyezett, áttetsző színes lapra vetíti a legfontosabb adatokat.

MINDEN ÍZÉBEN ELŐKELŐ

A DS 3 CROSSBACK örökségéhez hű, teljesen elektromos E-Tense változatot a korszerűséget és teljesítményt sugalló elegáns stíluselemek teszik különlegessé.

Világít, de nem vakít

A legújabb generációs DS MATRIX LED VISION fényszórók távolsági fény funkcióban és teljes sötétségben sem vakítják el a szembejövő autósokat. A folyamatosan optimális világítás érdekében az intelligens fényszórók a szélvédő felső részén elhelyezett kamera észlelései alapján automatikusan a forgalmi viszonyokhoz igazítják az általuk kibocsátott fénynyalábokat.

A DS MATRIX LED VISION fényszórók tompított világítás funkciójáról 3 LED-modul, a távolsági fényről pedig a MATRIX BEAM fényforrás gondoskodik. Az utóbbi 15 azonos teljesítményű, különálló fényszelvényre oszlik, amelyek fokozatosan kapcsolnak be és alszanak ki az észlelt vezetési viszonyoknak megfelelően.

ADML PROXIMITY

A DS 3 CROSSBACK már másfél méterről felismeri Önt. Ahogy az autóhoz közelít, az ADML PROXIMITY rendszer automatikusan kioldja az ajtózárakat, és az addig láthatatlan kilincsek kiemelkednek a karosszériából. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kinyitja az ajtót, és beül a gépkocsiba.

Az autó elhagyásakor ennek az ellenkezője történik: a kilincsek behúzódnak, és a gépkocsi automatikusan lezárul.

A szabad kezes indítás még nagyobb kényelmet biztosít. A volánnál ülve a középkonzolon található Start/Stop gombbal tudja beindítani, illetve leállítani a motort.

Egyedi koncepció

A vezetés merőben új élményét tapasztalhatja meg a DS 3 CROSSBACK E-Tense kormányánál. A teljesen elektromos, 136 lóerős (100 kW) motor a teljesítményt rugalmassággal ötvözi, és hangtalan közlekedést garantál.

 

A villanymotor áramellátását egy a padlólemezbe beépített akkumulátor biztosítja, így a helykínálat megegyezik a benzines, illetve dízelváltozatokéval.

HOGYAN NÖVELHETI ELEKTROMOS AUTÓJA AUTONÓMIÁJÁT? HOGYAN NÖVELHETI ELEKTROMOS AUTÓJA AUTONÓMIÁJÁT?

Új világ vár önre

Számos tényező befolyásolja az elektromos autók hatótávolságát. Ilyen a hőmérséklet, vagy a vezetési stílus. Fedezze fel az elektromos autók akkumulátorának hatékonyságot befolyásoló tényezőket!

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását. Stabil 130 km/h sebesség mellett a teljes WLTP autonómia megfeleződik. Autópályán haladva a sebesség 10 km/h-val történő csökkentése 35 km-rel nagyobb hatótávot eredményezhet.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 20%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Hőkomfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. Az utazás első szakaszában bekapcsolt fűtés nagy megterhelést jelent az akkumulátorok számára. Javasolt tehát az előfűtés, vagy az előklimatizálás a MyDS applikáció segítségével, mialatt a gépkocsi a töltőn van.