COVID-19 - Az egészség számunkra is prioritás.Munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy Ön a jelenlegi nehéz helyzetben is igénybe tudja venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Továbbra is rendelkezésére állunk. Kattintson a nyitvatartással kapcsolatos információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

E-Tense, 100%-ban elektromos

Alapár: 12890000 FT bruttó

 

Hatótávolság:

Több mint 300 km (WLTP ciklus szerint)

Feltöltés:

30 perc alatt 80%-os töltésszint

Motorteljesítmény:

100kW/136LE


A DS 3 CROSSBACK E-Tense az elektromos autók új generációja előtt nyitja meg az utat. Ez az exkluzív megjelenésű, tisztán villanyhajtású SUV maga a testet öltött technológia és kifinomultság.

  • TECHNOLÓGIA ÉS KIFINOMULTSÁG

    Az elegáns beltér, ahol minden az Ön kényelmét szolgálja

Vezessen, vagy hagyja, hogy vezessék

A csúcstechnológiás DS DRIVE ASSIST rendszernek köszönhetően a hosszú utaknak is teljes nyugalommal vághat neki. Ez az innovatív, 180 km/h sebességig aktív rendszer pontosan a sáv közepén tartja az autót, és az Ön előtt haladó járműhöz igazítja a menetsebességet.

A DS DRIVE ASSIST 2020 tavaszától lesz rendelhető.

 

Ha a forgalom lelassul, a DS DRIVE ASSIST a megállásokat és az újraindulásokat is magától kezeli.

Magától leparkol

A DS PARK PILOT parkolássegítő rendszerrel autója magától leparkol, anélkül, hogy Ön a kormányhoz vagy a pedálhoz érne.

Csak egyetlen dolgot kell tennie: tartsa lenyomva a „Park” gombot, és várjon, amíg megtörténik a varázslat. A 30 km/h sebességig aktív rendszer a parkolóhelyek mellett elhaladva beazonosítja a DS 3 CROSSBACK méretének megfelelő parkolóhelyeket, és bemanőverezi az autót az úttal párhuzamos vagy arra merőleges helyre. A DS PARK PILOT 2020 tavaszától lesz rendelhető.

Végig az úton tarthatja a szemét

A head-up display kijelzőnek köszönhetően folyamatosan nyomon követheti a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb információkat – sebesség, a tempomat/sebességkorlátozó adatai, táblaleolvasás, vezetéssegítő rendszerek és navigáció –, és közben egy pillanatra sem kell levennie a szemét az útról.

A vadászrepülőgépektől kölcsönzött technológia a vezető látóterében elhelyezett, áttetsző színes lapra vetíti a legfontosabb adatokat.

MINDEN ÍZÉBEN ELŐKELŐ

A DS 3 CROSSBACK örökségéhez hű, teljesen elektromos E-Tense változatot a korszerűséget és teljesítményt sugalló elegáns stíluselemek teszik különlegessé.

Világít, de nem vakít

A legújabb generációs DS MATRIX LED VISION fényszórók távolsági fény funkcióban és teljes sötétségben sem vakítják el a szembejövő autósokat. A folyamatosan optimális világítás érdekében az intelligens fényszórók a szélvédő felső részén elhelyezett kamera észlelései alapján automatikusan a forgalmi viszonyokhoz igazítják az általuk kibocsátott fénynyalábokat.

A DS MATRIX LED VISION fényszórók tompított világítás funkciójáról 3 LED-modul, a távolsági fényről pedig a MATRIX BEAM fényforrás gondoskodik. Az utóbbi 15 azonos teljesítményű, különálló fényszelvényre oszlik, amelyek fokozatosan kapcsolnak be és alszanak ki az észlelt vezetési viszonyoknak megfelelően.

ADML PROXIMITY

A DS 3 CROSSBACK már másfél méterről felismeri Önt. Ahogy az autóhoz közelít, az ADML PROXIMITY rendszer automatikusan kioldja az ajtózárakat, és az addig láthatatlan kilincsek kiemelkednek a karosszériából. Önnek csak annyit kell tennie, hogy kinyitja az ajtót, és beül a gépkocsiba.

Az autó elhagyásakor ennek az ellenkezője történik: a kilincsek behúzódnak, és a gépkocsi automatikusan lezárul.

A szabad kezes indítás még nagyobb kényelmet biztosít. A volánnál ülve a középkonzolon található Start/Stop gombbal tudja beindítani, illetve leállítani a motort.

Egyedi koncepció

A vezetés merőben új élményét tapasztalhatja meg a DS 3 CROSSBACK E-Tense kormányánál. A teljesen elektromos, 136 lóerős (100 kW) motor a teljesítményt rugalmassággal ötvözi, és hangtalan közlekedést garantál.

 

A villanymotor áramellátását egy a padlólemezbe beépített akkumulátor biztosítja, így a helykínálat megegyezik a benzines, illetve dízelváltozatokéval.