Array

DS 3 CROSSBACK

High-tech motorok

Alapár: 7 190 000 FT bruttó

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:HU]
 

Válassza ki, melyik motortípus illik leginkább önhöz

A DS 3 CROSSBACK háromféle motorral lesz rendelhető: PureTech benzinmotorral, BlueHDi dízelmotorral, valamint a 100%-ig elektromos E-Tense meghajtással. (2019 végétől)

PureTech benzinmotorok
BlueHDi dízelmotorok
100 százalékig elektromos motor (2019 végétől)

Az erős és hatékony PureTech benzinmotorok a dinamikus vezetési élmény letéteményesei, kifejezetten mértéktartó kibocsátási értékek mellett.

A legújabb generációs, innovatív kipufogógáz-kezelő rendszerrel felszerelt BlueHDi dízelmotorjaink kimagasló hatékonysága széles körben elismert. Csökkentett kibocsátásuk és jelentős teljesítményeik révén már a holnap előírásait teljesítik.

A vezetés merőben új élményét tapasztalhatja meg a DS 3 CROSSBACK E-Tense kormányánál. A 100 százalékig elektromos motor a teljesítményt rugalmassággal ötvözi, és hangtalan haladást garantál. A DS 3 CROSSBACK motortól függően nyolcfokozatú automata, vagy hatfokozatú manuális sebességváltóval lesz eléhető. A középkonzolon található vezérlőgombbal ön akár hétféle üzemmód közül választhat a vezetési igényeinek és a terepviszonyoknak megfelelően. Felszereltségtől függően akár négyféle vezetési üzemmód (Manuális, Sport, Normál, Eco) és háromféle „terepmód” (Homok, Sár, Hó) közül választhatunk.