DS 3 CROSSBACK

TÖMÉNY TECHNIKA – ÖNNEK TALÁLTUK KI

Alapár: 6 990 000 FT bruttó

[cle1: 1_3000X1349_HUBSTYLE_DESKTOPJPG Lang:HU]
 

DS ACCESS

Szálljon be úgy, ahogy eddig soha

A jármű távolról is felimeri önt

Az ADML PROXIMITY rendszer automatikusan kioldja az ajtózárat, és az addig láthatatlan kilincsek kiemelkednek a karosszériából. Nem kell mást tennie, mint kinyitni az ajtót és beszállni a vezetőülésbe.

Rejtett kilincsek

A DS 3 CROSSBACK különleges kialakítású, rejtett kilincsei a beszállást is élménnyé teszik.

ADML PROXIMITY

Másfél méter: közeledvén az autóhoz, már ekkora távolságról is felismeri önt a DS 3 CROSSBACK. Az ADML PROXIMITY rendszer automatikusan kioldja az ajtózárat, és az addig láthatatlan kilincsek kiemelkednek a karosszériából. Nem kell mást tennie, mint kinyitni az ajtót és beszállni a vezetőülésbe.

Ennek az ellenkezője történik, amikor ön távolodik: a kilincsek behúzódnak, és az autó automatikusan lezárul. Az autó kinyitásához vagy bezárásához nem kell többé elővennie a kulcsot a táskájából vagy a zsebéből.

A kulcs nélküli indítás tovább fokozza az ön kényelmét. Szálljon be az autóba, és indítsa be a motort a középkonzolon található Start/Stop gomb megnyomásával. Ugyanez a gomb szolgál az autó leállítására is.

DS PILOT

Az autonóm vezetés íze

Vezessen, vagy hagyja, hogy az autója vezesse

Vágjon neki teljes nyugalommal a hosszú utaknak a csúcstechnológiájú DS DRIVE ASSIST vezetéssegítő rendszerrel! Ez az innovatív, 180 km/h sebességig aktív rendszer pontosan a sáv közepén tartja az autót, és az ön előtt haladó járműhöz igazítja a menetsebességet.
Ha a forgalom lelassul, a DS DRIVE ASSIST a megállásokat és az újraindulásokat is magától kezeli.

Leparkol ön helyett

A DS PARK PILOT parkolást segítő rendszerrel a parkolás anélkül történik, hogy ön a kormányhoz vagy a pedálhoz érne.

Csak egyetlen dolgot kell tennie: tartsa lenyomva a PARK gombot, és várjon, amíg a varázslat megtörténik. A parkolóhely-kereső 30 km/h sebesség alatt automatikusan működésbe lép, és ha olyan üres helyet talál, ahová befér az autó, automatikusan felkínálja a parkolási lehetőséget, majd bemanőverezi az autót az úttal párhuzamos vagy arra merőleges helyre.

Egy pillanatra sem kell levennie a szemét az útról

A fejmagasságban található kijelző segítségével kövesse folyamatosan a vezetéssel kapcsolatos legfontosabb adatokat utazás közben anélkül, hogy levenné a szemét az útról: sebesség, a tempomat/sebességhatároló adatai, táblaleolvasás, vezetéstámogatás és navigáció.
A vadászrepülőkből kölcsönzött technológia a vezető látóterében elhelyezett, színes áttetsző lapra vetíti a leglényegesebb információkat.

DS SAFETY

Biztonságosabb utak

Világít, de nem vakít

A legújabb generációs DS MATRIX LED VISION fényszórók távfény funkcióban és teljes éjszakai sötétségben sem vakítják el a szembejövő autósokat.  A folyamatosan optimalizált világításért az intelligens fényszórók felelnek, amelyek automatikusan igazítják és változtatják a kibocsájtott fénynyalábokat a közlekedési viszonyokhoz a szélvédő felső részén elhelyezett kamera észlelései alapján.

A DS MATRIX LED VISION fényszórók tompított világítás funkciójáról 3 LED modul, a távfény funkcióról pedig a MATRIX BEAM fényforrás gondoskodik. Ez utóbbi 15 azonos teljesítményű, különálló fényszelvényre oszlik, amelyek fokozatosan kapcsolnak be és hunynak ki az észlelt vezetési környezetnek megfelelően.

Új generációs vészfék

Az ön és utastársai fokozott biztonsága érdekében az autót ACTIVE SAFETY BRAKE vészfékkel szereltük fel. Az érzékelőnek és a szélvédő felső részébe épített, legújabb típusú kamerának köszönhetően a rendszer éjjel-nappal figyeli és érzékeli az ön sávjában felbukkanó akadályokat*.
Veszély esetén felgyulladó fény és hangjelzés figyelmezteti a vezetőt; ha a vezető erre sem reagál, működésbe lép az automatikus fékezés.

*Az észlelhető akadályok közé tartoznak a rendszámmal ellátott járművek (amelyek ugyanabban az irányban haladnak, vagy álló helyzetben vannak), a gyalogosok, a kerékpárosok, valamint a sávban haladó motorosok.

 

Növelje a vezetési komfortot a sebességajánlással kiegészített sebességkorlátozás-felismerő rendszerrel! A berendezés leolvassa az úton elhelyezett állandó és ideiglenesen kihelyezett sebességkorlátozó táblákat, majd az azokon feltüntetett sebesség értékeket a műszeregységre közvetíti, ezzel az autó valós időben figyelmezteti önt az esetleges sebességtúllépésre. A sebességfelismerő automatika a tempomaton és a sebességhatárolón megadott értékeket a kihelyezett táblákon megjelent értékekhez tudja igazítani.

A feltételekhez, például az időjárási viszonyokhoz kötött táblák esetén a sebességfelismerő rendszer a tempomaton és a sebességhatárolón megadott értékek módosítását javasolja, hogy az autó menetsebessége az aktuális vezetési körülményekhez igazodjon. Ha például ön esőben autózik az autópályán, 130 km/h helyett 110 km/h sebességet javasol.

A vezetési kényelem és biztonság tovább fokozható az opcionálisan rendelhető jelzőtábla-észlelő rendszerrel, amely a következő táblákat tudja értelmezni: Stop, Behajtani tilos, Előzni tilos, Előzni tilos feloldása.

DS LOUNGE

Nyugalom és kényelem

Erőteljes hangzás, lenyűgöző tisztaság

Merüljön el az érzelmek új világában, és élvezze a tökéletes hangzásélményt a csúcstechnikás FOCAL Electra® hifirendszernek köszönhetően.

FOCAL Electra® HiFirendszer

Erőteljes hangzás, lenyűgöző tisztaság

Mérnökeink és szakembereink a francia FOCAL vállalattal, a márka régi partnerével közösen fejlesztették ki ezt a 12 hangszóróból és egy 515 Watt teljesítményű erősítőből álló páratlan hifiberendezést. Az egyedülálló hangszigetelésnek és a hangszórók optimális elhelyezésének köszönhetően ön és utasai valóságos koncerteremben érezhetik magukat. 

MÁRKAKERESKEDÉS-KERESŐ