COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel
LIMITÁLT SZÉRIA

DS 4
LA PREMIÈRE

Egy igazán egyedi alkotás

Kivételes modell DS 4 La Première limitált széria

Az egyedülálló és elegáns DS 4 La Première az új DS 4 modell bevezető limitált szériája. A DS 4 a legmagasabb színvonalú technológiát kínálja, fényűző utastere palettánk legnemesebb anyagait vonultatja fel.

külső elegancia Különleges jegyek és szériafelszereltség

Egyedi embléma, fényes fekete külső díszítések, elegáns színek és páratlanul gazdag felszereltség adnak különleges karaktert a DS 4 La Première-nek.

La Première embléma

Az autó orrán található « 1 » utal az exkluzív limitált szériára. Az embléma két gilosált betétje is megkülönbözteti a DS 4 választék többi tagjától. 

Exkluzív kivitel

A fekete krómozott hűtőrács kiegészítve a fényes fekete DS Wings-szel, a Perla Nera fekete tető, valamint a fekete hátsó lámpák közötti elem eleganciát, dizájnt és sportosságot adnak ennek a verziónak.

Két kifinomult fényezés

A DS 4 La Première 2-féle fényezésben érhető el: sikkes és robusztus Lakkozott szürke (szériában), amely külön a  DS 4-hez született, vagy Cristal Pearl (opcióként) a légies eleganciáért. A fényes fekete tetővel kiegészítve mindkét szín kiemeli a modell vonalait és sziluettjét.

DS MATRIX LED VISION

A DS MATRIX LED VISION fényszórók a Matrix beam mellett Dynamic Bending light (dinamikus kanyarfény) funkciót is magukban foglalnak. A fényszóró érzékeli a környezetet és 5 előre beállított üzemmóddal alkalmazkodik ahhoz (város, vidék, autópálya, rossz idő és köd). Folyamatosan használhatja a távolsági fényt, anélkül, hogy elvakítaná a forgalom többi résztvevőjét. 

Szitanyomott fényvisszaverő elem

A karosszériafelületet és a sötétített hátsó ablaküveget egy innovatív megjelenésű szitanyomott fényvisszaverő díszítőelem köti össze.

Rejtett kilincsek

A DS 4 La Première vonalait és dizájnját tökéletesen egészítik ki a rejtett kilincsek, amelyek automatikusan kiemelkednek,amikor a vezető megközelíti az autót. 

19'' SEVILLA keréktárcsák

Az elegáns könnyűfém keréktárcsák kiemelik a modell atletikus és aerodinamikus megjelenését. A fényes feketével kombinált gyémántfényű kialakítás visszaveri a fényt és határozott megjelenést ad. 

3D hátsó lámpák pikkelyszerű mintázattal

A márka egyik védjegyének számító lézergravírozott, progresszív hatású hátsó lámpák kiemelik a DS 4 La Première kifinomult stílusát. A finom kialakítású lámpatestek teljesen LED-esek és futurisztikus látványt nyújtanak. 

Kifinomult belső Finom kidolgozás, nemes anyagok

A DS 4 La Première rendkívül elegáns és letisztult képet mutat a Criollo barna Opéra belső inspirációval és az óraszíj mintázatú, szellőztethető, masszázsfunkcióval is ellátott ülésekkel.  

Criollo barna Opéra belső, óraszíj mintázatú ülésekkel

Élvezze a legigényesebb belső inspirációnk tökéletességét! Az emblematikus megjelenésű Criollo barna Nappabőr ülések támláin megjelenik a DS logó. Az óraszíj mintázatú ülések szellőztethetőek, masszázsfunkcióval rendelkeznek és fűthetőek is, az ön tökéletes kényelméért.

Körisfa dekoráció

Az elegáns és rendkívül letisztult DS 4 La Première tele van felsőkategóriás megoldásokkal és igényes anyagokkal, amelyek fényűzővé teszik megjelenését. A barna kőris, a gyöngyszemöltés, a Nappa bőr olyan atmoszférát teremtenek, amely minden utazást élménnyé tesz.  

Teljesen bőrrel borított, fűthető kormány

Egy újabb igényes részlet: a kormánykerék teljes egészében bőrbevonatú és fűthető.

Technológiai letisztultság A limitált széria felszereltsége

Élvezze a biztonságos utazást és fedezze fel a DS 4 La Première innovatív vezetéstámogató technológiáit!

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

Az Extended Head Up Display egy különleges vizuális élmény, amely a kiterjesztett valósághoz kötődik. A digitális információt a rendszer a szélvédőn át, 4 méterre előre egy 21"-os diagonális képre vetíti, így a jelzések az útra vetítve látszódnak, önnek sosem kell levennie tekintetét az útról. 

DS IRIS SYSTEM

DS IRIS SYSTEM a DS új információs rendszere, amely intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható. Egy személyi asszisztens, amelyet egy érintésérzékeny felületről érhetünk el, de a szóbeli parancsainkat is értelmezi.  Azt teszi és akkor, amikor ön szeretné.

DS SMART TOUCH

Érje el 6 kedvenc funkcióját a DS SMART TOUCH rendszerrel (navigáció, kapcsolatok, rádió, klíma stb..),egyetlen mozdulattal, anélkül, hogy levenné tekintetét az útról. Ergonomikusan, a keze ügyében helyeztük el ezt az érintőfelületet, amely követi mozdulatait és felismeri az olyan gesztusokat is, mint a zoomolás vagy akár a kézírás.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION a szélvédő tetején elhelyezett kamera és a beépített érzékelők segítségével függetlenül hat az egyes kerekekre, felkeményítve vagy puhábbra állítva a felfüggesztést, az útfelület minőségének függvényében.  

Vision 360

Manőverezzen teljes biztonságban az autóba szerelt 4 kamera és az eletrokróm visszapillantótükrök segítségével. Jelenítse meg a manőverezés irányát és kerülje ki az akadályokat az aktív vezetővonalak segítségével, amelyek mindegyike a fedélzeti HD képernyőn jelenik meg. Optimalizálja a kilátást a fényérzékeny tükrök segítségével.

DS AIR, láthatatlan szellőző

A tökéletesen a műszerfalba integrált DS AIR egy teljesen új szellőzőrendszer, amely diszkrét és hatékony. Kompakt méretei miatt hozzájárul a műszerfal letisztultságához.

DS DRIVE ASSIST

A DS DRIVE ASSIST 2.0 az autonóm vezetési élményt terjeszti ki azáltal, hogy integrálja a félautomata sávváltást, a kanyarbevétel sebességének beállítását és a sebességkorlátozó táblák felismerését. Érzékelőivel, az autó sarkaiban elhelyezett radarjaival és a szélvédő tetején található kamerával elemzi az utat és valós időben pozícionálja az autót.

Mögöttes forgalom érzékelése

Ez a csomag két részből áll: kibővített holttérfigyelő, amely akár a 75 méterrel mögöttünk haladó gépkocsikat is érzékeli, és a hátsó forgalomfigyelő, amely a tolatva történő manőverezés biztonságát növeli.

Külső:


ADML PROXIMITY (automatikus kilincsek)

"La Première" embléma

Fényes fekete kerékdísz

Perla Nera fekete tükörházak

DS MATRIX LED VISION  Dynamic Bending Light funkcióval

Fényes fekete DS Wings 

Fényes fekete ablakszegélyek

3D LED hátsó lámpák (pikkely motívum) 

LED nappali menetfények

Fényes fekete hűtőrács króm díszítéssel

19'' SEVILLA könnyűfém keréktárcsák

Rejtett kilincsek

Perla Nera fekete tető

Hátsó ablaküveg "Reflective Design" díszítéssel

Sötétített üvegek 

Többrétegű oldalüvegek

 

Belső :

 

Hátsó könyöktámasz pohártartókkal

Nagy sűrűségű fejtámlák (4 irányban állíthatók)

3 hátsó fejtámla

Világos tetőkárpit

"Criollo barna OPÉRA belső"

- Nagy sűrűségű ülések Criollo barna Nappa bőrkárpitozással, óraszíj mintázattal

- Criollo barna Nappabőr kiegészítő elemek "Gyöngyszem öltéssel"

- Barna kőris dekoráció

- Bőrbevonatú multifunkciós kormánykerék (Criollo barna Nappabőr)

- Criollo barna Nappabőr műszerfalborítás díszvarrással

- Criollo barna Nappabőr ajtópanelek

Fém küszöbdíszítés DS mintával

Fűthető, szellőztethető első ülések masszázsfunkcióval

Elektromos állíású első ülések memóriával, elektromos vezetőoldali deréktámasszal

 

Biztonság :

 

ABS, AFU, ESP és REF

Visszagurulásgátló

Front-, oldal- és függönylégzsákok

Csökkenő koncentrációra figyelmeztető rendszer

140 km/h sebességig aktív vészfékező rendszer

Kibővített táblafelismerő rendszer

 

Vezetés :

 

360 Vision HD

Első hátsó parkolóradar, tolatókamera

Automata fényszórók

Gomb a "Kedvenc funkciók" elérésére

7" műszerpanel

Automata távolsági fény

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

DS DRIVE ASSIST

DS E-TOGGLE (8 sebességes automata sebességváltó)

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

DS IRIS SYSTEM

- Bluetooth

- Navigáció

- Természetes hangfelismerés

- SOS & ASSISTANCE

- Infotainment rendszer 10'' HD érintőképernyővel

- WiFi

DS SMART TOUCH

Digitális kezelési utasítás

Tempomat

Mögöttes forgalom figyelése

Keret nélküli elektrokróm visszapillantótükör

Elektrokróm külső visszapillantók

Elektromosan behajtható tükrök, DS logó kivetítése a talajra

 

Kényelem :

 

Kulcs nélküli nyitás és indítás

Hűthető rekesz a könyöktámaszban

Vezeték nélküli telefontöltő

Automata klímaberendezés

DS AIR (innovatív, láthatatlan szellőzők)

LED hangulatfény változtatható színnel

Alumínium pedálok

USB C x2 hátul

USB C x2 elöl

Digitális (DAB) rádió

Szőnyeggarnitúra

"Clean Cabin" rendszer + "Air Quality System"

Stop & Start rendszer

Fűthettő kormánykerék

SZEMÉLYRESZABÁS Elérhető motorok

A még hatékonyabb, továbbfejlesztett EMP2 padlólemez a benzines és dízel erőforrások mellett képes az új generációs tölthető hibrid hajtásláncok fogadására, megőrizve a belső méreteket és a csomagteret is.

Tölthető hibrid - E-TENSE 225

 

A 4 hengeres, 180 LE-s benzinmotorhoz egy 110 LE-s villanymotor társul, amelyet a 8 fokozatú sebességváltóba integráltak. A rendszerteljesítmény 225 LE. Ez a motorizáció akár 50 km megtételére képes tisztán elektromos üzemmódban (WLTP ciklusban). Naponta feltöltve az akkumulátort, az elektromos autózás minden előnyét élvezheti.

 

Benzines - PureTech 180 Automata és 225 Automata

 

Élvezze a 180 és 225 LE-s benzinmotorjaink teljesítményét! A 8 fokozatú automata sebességváltónak köszönhetően optimális rugalmasság és vezetési élmény jellemzi őket. Fejlesztésük során a legújabb technológiákat alkalmaztuk a CO2 kibocsátás csökkentéséért.

Személyre szabás Opciók

Tolótető, avantgárd hangrendszer, riasztó és szuperretesz, fűthető szélvédő... Számos opció áll rendelkezésére a DS 4 La Première személyre szabásához.

Tolótető

Adjon fényt és még több kényelmet utazásaihoz! Válassza a tolótető opciót! 

20’’ SYDNEY keréktárcsák

Ezek a kivételes keréktárcsák tovább fokozzák a DS 4 La Première atletikus megjelenését, kiemelik izmos formáit és aerodinamikus profilját.

FOCAL Electra® Hi-Fi rendszer

Csúcsminőségű hangrendszer 14 hangszóróval és 690 Watt teljesítménnyel.

DS NIGHT VISION

Ez a vezetéstámogató rendszer az infravörös kamera segítségével akár 200 m-re előre érzékeli a gyalogosokat és az állatokat.

Motoros csomagtérajtó

Vezérelje lábmozdulattal a csomagtérajtót, ha kezei nem szabadok, megkönnyítve a berakodást.