COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

ELŐZETES DS 4: „kibővített technológia” és szakértelem francia módra

A DS 4-et tervezőmérnökeink egy innovatív platformra építették, mely a formatervezés és az úttörő technológiák integrálása terén nagyobb szabadságot kínál. Ezzel megnyílt az út a DS Automobiles járművek új generációja előtt. Fedezze fel már most a 2021-től kapható modellen elérhető fedélzeti technológiákat!

Karnyújtásnyira a jövő

A DS 4 egy új filozófiát testesít meg: ez nem más, mint a „kibővített technológia”, ami a csúcstechnológia és a kibővített valóság találkozása. Mindez nagyobb hatékonyságot, több kapcsolódási szolgáltatást és még több innovatív megoldást jelent, melyek egytől-egyig az intenzív vezetési élményt és a biztonságot szolgálják.

CONNECTED Amikor eggyé válik az autójával

Utazásai maximális élvezete érdekében a DS 4 magával ragadó és egyedülálló élményt kínál.

DS KITERJESZTETT HEAD UP DISPLAY

Nyugodtan nézheti az utat

A kiterjesztett head-up display a kibővített valóság felé tett első lépés. A szélvédő elé vetített digitális adatok úgy tűnnek, mintha közvetlenül az úton jelennének meg, amiről így egy pillanatra sem kell levennie a szemét.

DS IRIS SYSTEM

Hangutasítással történő vezérlés

Az intuitív és érzékeny DS IRIS SYSTEM a márka új hangfelismerő rendszere. Egyfajta személyi asszisztensként megérti, amit kér, és azt a kívánsága szerint végre is hajtja.

DS SMART TOUCH

Csak egy mozdulat

A DS SMART TOUCH segítségével böngészés nélkül egy mozdulattal elérheti a rendszer bármelyik főbb funkcióját anélkül, hogy le kellene vennie az útról a szemét. A közvetlenül a vezető keze ügyében elhelyezett érintőképernyő az első mozdulatra engedelmeskedik, és az olyan műveleteket is felismeri, mint a nagyítás és kicsinyítés vagy az írás.

A DS Automobiles különös hangsúlyt fektet a vezetési élményre és a biztonságra. Ezért a DS 4-hez új vezetéssegítő technológiákat fejlesztettünk ki.

DS BIZTONSÁG

 

DS DRIVE ASSIST 2.0

DS MATRIX LED VISION

Új generációs vezetésBővebben
High-tech világítótestekBővebben

DS KÉNYELEM & BIZTONSÁG

Innovatív aktív biztonsági rendszerek

Ismerje meg a DS 4-ben kínált fejlett technológiákat, melyeknek köszönhetően 2021-től még különlegesebb vezetési élmény és fokozott biztonság vár Önre.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Felkészülés az úthibákra

 

A szélvédő felső részén elhelyezett kamera, a négy érzékelő és a három gyorsulásmérő adataira támaszkodva a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION rendszer egymástól függetlenül valós időben fejt ki hatást a négy kerékre, hogy ezzel az út egyenetlenségeihez igazítsa a felfüggesztés keménységét.

DS NIGHT VISION

Sötétben is lát


A DS 4 hűtőrácsába beépített infravörös kamera a digitális műszercsoporton jelzi, ha a gépkocsi előtt 200 méteren belül gyalogosokat vagy állatokat érzékel, így a vezető időben tud reagálni a veszélyre. A rendszer érezhetően növeli a biztonságot és éjszaka is nyugodt vezetést garantál.

E-TENSE Új generációs mobilitás

A DS 4-hez mérnökeink a design és a teljesítmény szempontjából is hatékonyabb platformot terveztek. Ehhez járul a legújabb generációs E-TENSE plug-in hibrid meghajtás, mely egy 180 lóerős benzinmotorból és egy 110 lóerős villanymotorból áll. A 2021-től rendelkezésre álló kombináció kimagasló teljesítményt és rendkívül rugalmas vezetést biztosít: az elektromos hatótáv vegyes ciklusban az 50 kilométert is eléri (WLTP), miközben a helykínálat és a csomagtartóméret sem szenved csorbát.