DS 7 CROSSBACK

Innováció és szakértelem francia módra

Alapár: 13450000 FT bruttó

 

TELJESÍTMÉNY

180 lóerőtől  300 lóerőig

Elérhető plug-in hibrid motorizációval is

DS 7 CROSSBACK MÉRETEK

Hosszúság : 4,57 méter

Szélesség : 1,91 méter

Magasság : 1,63 méter

FOGYASZTÁS / KÁROSANYAG-KIBOCSÁTÁS (VEGYES CIKLUS WLTP¹)

1,3 litertől / 100 km

30 g CO₂-től / km

 

Autók azonnal

Tekintse meg a készletről azonnal hozzáférhető DS 7 CROSSBACK modelleket.

KARIZMATIKUS A DS 7 CROSSBACK külső designja


A DS 7 CROSSBACK a DS modellcsalád második generációjának első képviselője. A DS WINGS hűtőrácsnak köszönhetően ezer közül is felismerhető orr-rész az elegáns SUV előkelő hovatartozását jelzi. Oldalnézetből a plasztikus formák és az esztétikus felnik is a modell dinamikus jellegét hangsúlyozzák.
A külső designra a csiszolt ékkövekre emlékeztető DS ACTIVE LED VISION modulok teszik fel a koronát.

Autó elölről

Erőtől duzzadó, elegáns vonalak

Az erőtől duzzadó, karizmatikus és érzéki DS 7 CROSSBACK elegáns, kontrasztos vonalain azonnal átüt a modell különleges személyisége. A rafinált kompozícióban a kifinomultságé és a mesteri szintre emelt szaktudásé a fő szerep.

Elbűvölő tekintet

Élvezze a DS ACTIVE LED VISION-nak köszönhető látási viszonyokat - és a megbabonázott tekinteteket. A DS 7 CROSSBACK technológiai és stilisztikai szempontból is bravúros fényszórói már az ajtók nyitásakor életre kelnek.

LED fényszóró

Minden részletre kiterjedő figyelem

A DS 7 CROSSBACK DS WINGS hatszögletű gyémántmintás hűtőrácsa révén azonnal felismerhető.

Hűtőrács

Hátsó fényszórók

A DS E-TENSE tanulmányautótól kölcsönvett full LED-es 3D hátsó fényszórók pikkelyszerű mintázatukkal még vonzóbb megjelenést biztosítanak.

Hátsó lámpa
DS 7 CROSSBACK

MOTOROK Ismerje meg a DS 7 CROSSBACK motorkínálatát!

E-TENSE : PLUG-IN HIBRID MOTOR

E-TENSE 225

E-TENSE 4x4 300

PURETECH : BENZINMOTOR

PureTech 130 Automata

PureTech 180 Automata

PureTech 225 Automata

BLUEHDI : DÍZELMOTOR

BlueHdi 130 Automata

Alkossa meg álmai DS 7 CROSSBACK modelljét!

1
Vissza a külső színekhez
1
Indigókék
1
Gyöngyház fehér
1
Perla Nera fekete
1
Platinaszürke
1
Artense szürke
1
Hófehér
1
[cle1: OBROMAJPG Lang:HU]
19" ROMA fényes Anthracite szürke
[cle1: 3072X850_BEIJINGJPG Lang:HU]
19" BEIJING fényes Onyx fekete

SZAKTUDÁS Belső design : minden részletre kiterjedő figyelem


A DS 7 CROSSBACK modern és elegáns belső tere megtestesíti tervezőink, mérnökeink és szakembereink minden tudását. A felhasznált anyagok és az összes részlet az Haute Couture inspirációját bizonyítja.

Óraszíj mintázat

A DS Opéra inspirációnál értékes Nappabőrt alkalmaztak kárpitosmestereink a belső tér eleganciájának fokozásához. Az óraszíj mintázat tökéletesen tükrözi a DS Automobiles és a francia luxus kézművesség összefonódását.

"Clous de Paris" mart mintázat

A DS 7 CROSSBACK egyes gombjainak díszítésénél mestereink a luxusórák világából merítettek inspirációt. A "Clous de Paris" gilosálással (speciális marási technika) előállított felület művészi kialakítása apró, egymást metsző piramis alakú elemekből áll össze.

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

Ez a rendkívül kifinomult díszvarrás az utastér bőrrel bevont elemein jelenik meg. A gyöngyszemet formázó díszöltés az haute couture világából származik és a DS Automobiles védjegyének számít.

BRM R180 óra

A B.R.M Chronograph-fal fennálló partneri együttműködés keretében tervezett B.R.M R180 óra minden indításkor elegánsan kiemelkedik a házából. Mutatói maguktól beállnak a pontos időre, kialakítása egyszerre sugároz eleganciát és magas szintű technológiát.

Kristállyal kirakott kezelőszervek

Szakembereink a legfinomabb anyagokkal díszítik modelleink utasterét. A kiválasztott DS inspiráció függvényében a központi érintőképernyő tekerőgombja kristályberakást kaphat. Egy olyan ritka megoldás, amely egészen egyedi megjelenést ad a középkonzolnak.

Vezetőhely

Az érzékeinket kényeztető utastér csúcstechnológiát és kifinomultságot sugároz. Belső inspirációtól függően a teljes korménykereket bőr borítja, a 12"-os digitális képernyő könnyen leolvasható információkat jelenít meg.

A legszebb belső tér

A DS 7 CROSSBACK belső tere hű a DS stílusfilozófiájához: a személyre szabottsághoz.
Válasszon ki egy DS belsőt és kattintson a "belső nézet" gombra a 360°-os belső nézet megtekintéséhez.

[cle1: DS7_CROSSBACK Lang:HU]
Nézzen körbe a beltérben
[cle1: DS7_CROSSBACK Lang:HU]
DS RIVOLI inspiráció - szürke
DS BASTILLE inspiráció
DS RIVOLI inspiráció - fekete
DS PERFORMANCE LINE inspiráció
DS OPÉRA inspiráció barna és fekete bőrkárpitozással
DS PERFORMANCE Line inspiráció fekete bőrkárpitozással
DS OPÉRA inspiráció

TÖKÉLETES NYUGALOM & CSÚCSMINŐSÉG

Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a DS 7 CROSSBACK utasterében minden kezelőszerv kézre álljon. Így maradéktalanul a vezetési élményre koncentrálhat vagy élvezheti a FOCAL Electra® hifirendszer és a 14 hangszóró biztosította kiváló hangzást.


FOCAL

TECHNOLÓGIA Technológia felső fokon

Az Ön kényelmére tervezett DS 7 CROSSBACK a legmodernebb technológiákat és berendezéseket tartalmazza.

DS PARK PILOT

Az egyszerű parkolásért

Ez az új vezetéssegítő technológia - a kormány és a pedálok használata nélkül - önállóan beparkolja az autót a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyre. A 30 km/h sebességig aktív DS PARK PILOT a parkolóhelyek mellett elhaladva képes beazonosítani a jármű méretének megfelelő parkolóhelyeket.

Automata parkolás

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

Gyors és finom reakciók

A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION nevű aktív felfüggesztés a beépített kamera és az érzékelők segítségével érzékeli, illetve kompenzálja az úthibákat.
Vezérlőegysége a rendszertől származó valós idejű adatok alapján a nagyobb kényelem érdekében kerekenként keményebb vagy puhább felfüggesztést állít be.

Aktív futómű

DS ACTIVE LED VISION

Jobb tájékozódás és láthatóság

A korábban a DS E-TENSE tanulmányautón debütáló DS ACTIVE LED VISION esztétikus és hatékony fényforrásokat kínál. A világítótestek egy LED-es főfényszóróból és három elforduló LED-es modulból állnak. Az utóbbiak a kormányszögtől, a jármű sebességétől és az időjárási körülményektől függően állnak be az optimális látási viszonyokhoz szükséges helyzetbe és szögbe.

LED fényszórók

DS NIGHT VISION

Éjjellátó funkció

A DS NIGHT VISION funkció éjszaka is optimális látási viszonyokat biztosít Önnek. A hűtőrácsba beépített infrakamera 100 m távolságig érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. A rendszer használatával időben tud reagálni a veszélyes helyzetekre.

Night vision

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Éberségfigyelő funkció

A nagyobb biztonság érdekében mérnökeink exkluzív technológiát fejlesztettek ki a figyelemlankadás észlelésére.
Az éjjel-nappal működő DS DRIVER ATTENTION MONITORING a fáradtság vagy figyelemhiány legkisebb jelére hangjelzéssel kísért figyelmeztető üzenetet küld a központi képernyőre.

Éberséggigyelés

DS DRIVE ASSIST

A vezetés új generációja

Assister le conducteur tout en lui permettant de reprendre le contrôle de sa voiture, voici ce qu’offre DS CONNECTED PILOT. Avec lui, c’est un pas de plus vers la conduite autonome. Cet équipement innovant régule la vitesse et la distance par rapport au véhicule roulant devant et positionne précisément DS 7 CROSSBACK dans sa voie selon le choix du conducteur en agissant sur la direction.  Il pilote vitesse et trajectoire pour vous garantir sécurité et sérénité au volant.

A DS DRIVE ASSIST 2.0 az autonóm vezetési élményt terjeszti ki azáltal, hogy integrálja a félautomata sávváltást, a kanyarbevétel sebességének beállítását és a sebességkorlátozó táblák felismerését. Érzékelőivel, az autó sarkaiban elhelyezett radarjaival ésa szélvédő tetején található kamerával elemzi az utat és valós időben pozícionálja az autót.

Félautonóm vezetéd

SZABADSÁG Csúcstechnológiájú vezetőhely

Az elegáns grafikájú 12” képernyő beállításai személyre szabhatók. A vezetéssel kapcsolatos információk egy a kormánykerékről vezérelhető legördülő menüből jeleníthetők meg.
A képernyő hatféle üzemmódot kínál, köztük a DS CONNECTED PILOT és a DS NIGHT VISION funkciókat.

 

Érintőképernyő
Érintőképernyő

A 12" HD központi érintőképernyő a hozzá tartozó szenzitív menüválasztó gombsorral, valamint a krómozott, kristályokkal díszített vezérlőgombbal lehetővé teszi, hogy a jármű összes funkcióját egy helyről szabályozzuk*.
Ez a vezérlőrendszer többek között közvetlen hozzáférést biztosít a kényelmi beállításokhoz, a médiához és a kapcsolatbeállítási funkciókhoz.
Szintén hozzáférhetünk a DS CONNECT* funkcióhoz, amely egyrész biztonsági (SOS és Assistance hívások), másrészt karbantartási funkciókat kínál, de innen érhetjük el a navigációt és a Mirror Screen ** rendszert is (Android AutoTM, Apple CarPlayTM és MirrorLink®).
* Felszereltségtől függően ** Kompatibilis okostelefonokkal működtethető

E-TENSE Élje át a plug-in hibrid autó vezetésének élményét!

Hibrid

Intelligencia &Teljesítmény

E-TENSE plug-in hibrid modelljeinkben az elektromos és a benzinmotor kombinációja erőt és rugalmasságot kínál. A DS 7 CROSSBACK segítségével alacsony vagy nulla károsanyag-kibocsátás mellett élvezheti a csendes és dinamikus utazást.

DS 7 Crossback azonnal Válogasson készleten lévő DS 7 CROSSBACK modelljeink közül

Only you

Az élmény folytatódik!

Azáltal, hogy DS tulajdonossá válik, elérhető lesz az Ön számára a márka exkluzív Only You szolgáltatáscsomagja.
Az Only You a DS márka exkluzív programja az Ön igényeire szabott szolgáltatásokat kínál.
Próbálja ki Ön is, a teljeskörű DS élményért!

1A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.