COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 7 CROSSBACK

Technológia felső fokon

Alapár: 12 340 000 FT bruttó

 

CSÚCSTECHNOLÓGIÁJÚ VEZETŐHELY

Az elegáns grafikájú 12” képernyő beállításai személyre szabhatók. A vezetéssel kapcsolatos információk egy a kormánykerékről vezérelhető legördülő menüből jeleníthetők meg.
A képernyő hatféle üzemmódot kínál, köztük a DS CONNECTED PILOT és a DS NIGHT VISION funkciókat.

A 12" HD központi érintőképernyő a hozzá tartozó szenzitív menüválasztó gombsorral, valamint a krómozott, kristályokkal díszített vezérlőgombbal lehetővé teszi, hogy a jármű összes funkcióját egy helyről szabályozzuk*.
Ez a vezérlőrendszer többek között közvetlen hozzáférést biztosít a kényelmi beállításokhoz, a médiához és a kapcsolatbeállítási funkciókhoz.
Szintén hozzáférhetünk a DS CONNECT* funkcióhoz, amely egyrész biztonsági (SOS és Assistance hívások), másrészt karbantartási funkciókat kínál, de innen érhetjük el a navigációt és a Mirror Screen ** rendszert is (Android AutoTM, Apple CarPlayTM és MirrorLink®).
* Felszereltségtől függően ** Kompatibilis okostelefonokkal működtethető

DS SAFETY: ÉBERSÉG MINDEN PILLANATBAN

Hosszú utakon a figyelemhiány vagy a rossz látási viszonyok veszélyes helyzeteket teremthetnek. A DS SAFETY olyan fontos funkciókat foglal magában, melyek egytől egyig biztonságosabbá teszik utazásait.

DS NIGHT VISION: éjjellátó funkció

A DS NIGHT VISION funkció éjszaka is optimális látási viszonyokat biztosít Önnek. A hűtőrácsba beépített infrakamera 100 m távolságig érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat. A rendszer használatával időben tud reagálni a veszélyes helyzetekre.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING: éberségfigyelő funkció

A nagyobb biztonság érdekében mérnökeink exkluzív technológiát fejlesztettek ki a figyelemlankadás észlelésére.
Az éjjel-nappal működő DS DRIVER ATTENTION MONITORING a fáradtság vagy figyelemhiány legkisebb jelére hangjelzéssel kísért figyelmeztető üzenetet küld a központi képernyőre.

DS ACTIVE LED VISION: jobb tájékozódás és láthatóság

A korábban a DS E-TENSE tanulmányautón debütáló DS ACTIVE LED VISION esztétikus és hatékony fényforrásokat kínál. A világítótestek egy LED-es főfényszóróból és három elforduló LED-es modulból állnak. Az utóbbiak a kormányszögtől, a jármű sebességétől és az időjárási körülményektől függően állnak be az optimális látási viszonyokhoz szükséges helyzetbe és szögbe.

DS LOUNGE: KÉNYELEM ÉS DINAMIZMUS

A DS 7 CROSSBACK utasterében kellemes, nyugodt légkörben eltöltött utazások várnak Önre. A technológiai újítások és az avantgárd koncepció kimagasló komfortszintet, hatékonyságot és biztonságérzetet eredményeztek.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION: gyors és finom reakciók

A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION nevű aktív felfüggesztés a beépített kamera és az érzékelők segítségével érzékeli, illetve kompenzálja az úthibákat.
Vezérlőegysége a rendszertől származó valós idejű adatok alapján a nagyobb kényelem érdekében kerekenként keményebb vagy puhább felfüggesztést állít be.

HiFi System FOCAL Electra® : Tökéletes hangzás

A hifiberendezést az első számú francia hifiszolgáltató, a FOCAL® szállította. A FOCAL Electra® névre keresztelt felső kategóriás hifirendszerhez 14 hangszóró tartozik, melyek gondos elhelyezésükből adódóan egyedülálló térbeli hangzást biztosítanak.

DS PILOT: ÚTBAN AZ ÖNJÁRÓ AUTÓ FELÉ

Élvezze a gondtalan utazást a DS 7 CROSSBACK legújabb generációs vezetéssegítő rendszereivel!

DS CONNECTED PILOT: újabb lépés az önvezető autó felé

A DS CONNECTED PILOT úgy segíti a vezetésben, hogy bármikor visszaveheti az irányítást a gépjármű fölött. Az innovatív berendezés a vezető kívánságának megfelelően az előtte haladó gépjárműhöz igazítja a DS 7 CROSSBACK sebességét és távolságát, és a kormányműre hatva az adott sávban tartja az autót. A sebesség és a menetpálya vezérlésével biztonságos és nyugodt vezetést garantál.

"DS PARK PILOT**: az egyszerű parkolásért "

Ez az új vezetéssegítő technológia - a kormány és a pedálok használata nélkül - önállóan beparkolja az autót a járdaszegélyre merőleges vagy párhuzamos parkolóhelyre. A 30 km/h sebességig aktív DS PARK PILOT a parkolóhelyek mellett elhaladva képes beazonosítani a jármű méretének megfelelő parkolóhelyeket.

** 2018 folyamán lesz rendelhető.