COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 7 CROSSBACK

A francia szakértelem legjava

Alapár: 12 340 000 FT bruttó

 

FINOM & ELŐKELŐ STÍLUS

A DS 7 CROSSBACK elegáns, korszerű beltere a márka designereinek, mérnökeinek és kárpitosainak a munkáját dícséri, akik a felhasznált anyagok és a részletek tekintetében is a francia "haute couture" világából merítettek inspirációt.

A LEGSZEBB INSPIRÁCIÓK

Párizst ünnepelve a DS 7 CROSSBACK belseje hű a "DS stílus" filozófiájához: a személyre szabáshoz.
Ezért alakítottuk ki azt a 4 DS Inspirációt, amely válasz lehet mindenki vágyára és ízléséhez. Válassza ki az önét!

[cle1: DS7_CROSSBACK Lang:HU]
Nézzen körbe a beltérben
[cle1: DS7_CROSSBACK Lang:HU]
DS RIVOLI inspiráció - szürke
DS BASTILLE inspiráció
DS RIVOLI inspiráció - fekete
DS PERFORMANCE LINE inspiráció
DS OPÉRA inspiráció barna és fekete bőrkárpitozással
DS PERFORMANCE Line inspiráció fekete bőrkárpitozással
DS OPÉRA inspiráció

MINDEN RÉSZLETRE KITERJEDŐ FIGYELEM

Hagyja magát elbűvölni a DS7 CROSSBACK belső terének egyedi szépsége, különösképp a bőrülések designja által. 

 

Az utasteret olyan egyedi kreációk teszik különlegessé, mint a ’Clous de Paris’ mintázat, a kristállyal kirakott kezelőszervek, a B.R.M R180 óra vagy a gyöngyszemöltéses díszvarrás. Az érzéki élményt a két 12” képernyő teszi teljessé.

"Haute couture" belső

Óraszíj mintázat

A DS Opéra inspirációnál értékes Nappabőrt alkalmaztak kárpitosmestereink a belső tér eleganciájának fokozásához. Az óraszíj mintázat tökéletesen tükrözi a DS Automobiles és a francia luxus kézművesség összefonódását.

"Clous de Paris" mart mintázat

A DS 7 CROSSBACK egyes gombjainak díszítésénél mestereink a luxusórák világából merítettek inspirációt. A "Clous de Paris" gilosálással (speciális marási technika) előállított felület művészi kialakítása apró, egymást metsző piramis alakú elemekből áll össze.

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

Ez a rendkívül kifinomult díszvarrás az utastér bőrrel bevont elemein jelenik meg. A gyöngyszemet formázó díszöltés az haute couture világából származik és a DS Automobiles védjegyének számít.

BRM R180 óra

A B.R.M Chronograph-fal fennálló partneri együttműködés keretében tervezett B.R.M R180 óra minden indításkor elegánsan kiemelkedik a házából. Mutatói maguktól beállnak a pontos időre, kialakítása egyszerre sugároz eleganciát és magas szintű technológiát.

Kristállyal kirakott kezelőszervek

Szakembereink a legfinomabb anyagokkal díszítik modelleink utasterét. A kiválasztott DS inspiráció függvényében a központi érintőképernyő tekerőgombja kristályberakást kaphat. Egy olyan ritka megoldás, amely egészen egyedi megjelenést ad a középkonzolnak.

Vezetőhely

Az érzékeinket kényeztető utastér csúcstechnológiát és kifinomultságot sugároz. Belső inspirációtól függően a teljes korménykereket bőr borítja, a 12"-os digitális képernyő könnyen leolvasható információkat jelenít meg.

TÖKÉLETES NYUGALOM & CSÚCSMINŐSÉG

Külön figyelmet fordítottunk arra, hogy a DS 7 CROSSBACK utasterében minden kezelőszerv kézre álljon. Így maradéktalanul a vezetési élményre koncentrálhat vagy élvezheti a FOCAL Electra® hifirendszer és a 14 hangszóró biztosította kiváló hangzást.

Azáltal, hogy DS tulajdonossá válik, elérhető lesz az Ön számára a márka exkluzív Only You szolgáltatáscsomagja.
Az Only You a DS márka exkluzív programja az Ön igényeire szabott szolgáltatásokat kínál.
Próbálja ki Ön is, a teljeskörű DS élményért!