DS 7 CROSSBACK E-TENSE

Plug-in hibrid DS-módra

Alapár: 17999000 FT bruttó

 

ELEKTROMOS HATÓTÁV

Akár 58 km

(WLTP¹ vegyes ciklus)

TÖLTÉS

1 óra 45 perc a 100% töltésig

(32 Amp 7,4 kW falitöltővel)

TELJESÍTMÉNY

165 kW / 225 LE

221 kW / 300 LE

ÖRÖM & KÉNYELEM

Miközben megőrizik a DS 7 CROSSBACK SUV kényelmét, E-TENSE plug-in hibrid motorjaink kivételes teljesítményt és hatékonyságot biztosítanak: az elektromos és a benzinmotor kombinációjának köszönhetően figyelemre méltó vezetési rugalmasságot élvezhet!

AZ E-TENSE TECHNOLÓGIA

A vezetés szabadsága

Visszatápláló fékezés

E-SAVE funkció

Vezetési mód

Nyerje vissza fékezéssel az elektromos energiát!Tudjon meg többet!
Hátsó lámpák
Később felhasználható tartalékenergiaTudjon meg többet!
4x4
Válasszon testhez álló vezetési módot!Tudjon meg többet!
Elektromos mód

A plug-in hibrid E-TENSE előnyei

Csend és vezetési kényelem

Élvezze a csendet induláskor és tisztán elektromos üzemmódban. A nyugalom érzése, amelyet az E-TENSE változatoknál széria többrétegű ablaküveg tovább fokoz.

Utazzon mindenhol, minden körülmények között!

Ha a plug-in hibrid modellre szavaz, akkor olyan autót választ, mely szabad mozgást biztosít a városban, még a korlátozott övezetekben is. E-TENSE változatainkon, a szélvédő tetején elhelyezett ciánkék LED világítása jelzi, hogy az elektromos üzemmód be van kapcsolva.

Károsanyag-kibocsátás és fogyasztás

E-TENSE plug-in hibrid motorizációink fogyasztás és károsanyag-kibocsátása refereciának számít a szegmensben:30g CO₂/km és 1,3 liter / 100 km1 az E-TENSE 4x4 300 LE változaton.

Csomagtartó

Mérnőkeink zseniális és egyedi tervezéséek köszönhetően a csomagtartó megőrzi tágasságát és térfogatát. Az E-TENSE változatok csomagtartója 555 literes kapacitással az egyik legnagyobb a hibrid modellek szegmensében.

E-TENSE szolgáltatások

A MyDS mobilalkalmazással valós időben ellenőrizheti a töltésszintet, illetve a még megtehető távolságot, töltés közben ellenőrizheti a töltés gyorsaságát és a még hátralevő időt. Időzített töltés beprogramozására is lehetőség van. Az előfűtés/hűtés funkció pedig az utastéri fűtés, illetve a klímaberendezés beprogramozására nyújt lehetőséget.

4x4 változat

Az elöl (110 LE) és hátul (113 LE) elektromos motorral ellátott E-TENSE 4x4 300 motor 300 lóerős teljesítmény is biztosíthat.

E-TENSE Technológia & kifinomultság

A DS 7 CROSSBACK E-TENSE plug-in hibrid modellt úgy tervezték meg, hogy megkönnyítse a mindennapokat és optimális használatot nyújtson.

FÜGGETLENSÉG DS 7 CROSSBACK hatótáv & töltés

Váltson nulla károsnyag-kibocsátásra

E-TENSE modelljeink a DS 7 CROSSBACK 300 lóerős E-TENSE 4x4 plug-in hibrid motorjával akár 58 km-es elektromos hatótávolságot kínálnak (WLTP¹ menetciklus szerint mérve), ami a legtöbb esetben elegendő a napi ingázáshoz.

4x4

Sebesség

A sebesség az a tényező, amely a leginkább befolyásolja a hatótávolság alakulását.  Autópályán a sebesség csökkentése nagyban növeli a hatótávot.

Vezetési stílus és domborzat

A vezetési stílus és a domborzat szintén befolyásolják az elektromos autó hatótávolságát. Az állandó sebesség növeli a hatótávolságot. A kiválasztható ECO üzemmód használata mellett is érdemes takarékos módon vezetni. A visszatápláló fékezés használata és a rugalmas vezetési stílus akár 15%-kal csökkentik az energiafogyasztást.

Termikus komfort és fűtés

A nagy hőség, vagy a hideg egyaránt befolyásolják az akkumulátorok kémiai reakcióit, nehezítik az optimális töltöttségi szint megtartását. A fűtés következtében akár 35%-kal változhat a hatótávolság a téli és nyári használat között. Javasolt tehát az utastér előfűtése.

Only you

Az élmény folytatódik!

Azáltal, hogy DS tulajdonossá válik, elérhető lesz az Ön számára a márka exkluzív Only You szolgáltatáscsomagja.
Az Only You a DS márka exkluzív programja az Ön igényeire szabott szolgáltatásokat kínál.
Próbálja ki Ön is, a teljeskörű DS élményért!


A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.