COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 9

Az elegancia ereje

[cle1: PUISSANCE_ELEGANCE_DESKTOP Lang:HU]
 

A KIFINOMULTSÁG MINTAKÉPE

Bemutatkozott a DS 9, a hamisítatlan francia luxus megtestesítője. Az E-TENSE hibrid motorral tervezett új limuzint kiváló műszaki megoldások, elképesztő kényelem és kifinomultság jellemzi. A DS 9 hazai piaci bevezetése 2022 februárjában várható.

MODERN, FINOM VONALVEZETÉS

A modern megjelenésű DS 9 elegáns és dinamikus vonalaival hívja fel magára a figyelmet. Az olyan részletek, mint a ’Clous de Paris’ mintázat vagy a süllyesztett kilincsek az előkelő design elengedhetetlen részei.

TÖKÉLETESSÉG A LEGAPRÓBB RÉSZLETEKBEN IS

Az utasteret olyan egyedi kreációk teszik különlegessé, mint a ’Clous de Paris’ mintázat, a kristállyal kirakott kezelőszervek, a B.R.M R180 óra vagy a gyöngyszemöltéses díszvarrás.

DS LOUNGE

A kényelem és az elegancia kvintesszenciája

DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS

Az intelligens felfüggesztési rendszer működése a szélvédő felső részében elhelyezett kamera és az útegyenetlenségeket valós időben észlelő érzékelők információin alapul. Az adatok a másodperc tört része alatt továbbítódnak a vezérlőegységbe, amely külön-külön vezérli a négy kereket. Az állandóan optimális kényelem érdekében a vezérlőegység kerekenként keményebb vagy puhább felfüggesztést állít be.

KIMAGASLÓ AKUSZTIKAI KOMFORT & FOCAL ELECTRA® HIFIRENDSZER

A DS 9 tervezői az akusztikai komfort egy új megközelítését választották. A hangszigetelő fóliával bevont, rétegelt ablaküvegekhez a hegesztési és ragasztási technikákat kombináló karosszéria társul, mely kiválóan szűri a rezgéseket, és csendes, nyugodt légkört teremt az autó belsejében.
A mestermunkának köszönhetően még jobban érvényesül a Focal Electra® hifirendszer és a hozzá tartozó 14 hangszóró biztosította tiszta hangzás.

BŐSÉGES HELY MINDENKINEK

A DS 9-et úgy terveztük, hogy minden utasnak egyforma kényelemben legyen része. Az első és hátsó ülések is rendelkeznek ülésfűtés, szellőztetés és masszázs funkcióval.
A nagy tengelytávnak (2,89 m) köszönhetően a DS 9 hátsó utasterében is bőséges hely áll rendelkezésre. A hátsó sorban tovább növeli a kényelmet a nappabőr bevonatú középső könyöktámasz: azon túl, hogy USB bemenetekkel ellátott tárolórekeszeket rejt magában, számos funkció vezérlésére is lehetőséget nyújt.

DS 9 E-TENSE

HAUTE COUTURE. ELECTRIC.

A DS 9 kétféle, hálózatról tölthető E-TENSE hibrid motorral kerül forgalomba. A 225 lóerős változatot hamarosan egy négykerék-meghajtású 360 lóerős változat követi majd. A villanymotor jóvoltából 135 km/h sebességig hangtalanul suhanhat és merőben új vezetési élményben lehet része.

A legújabb technológiák segítségül hívása

DS PILOT

DS DRIVE ASSIST

DS PARK PILOT

Egy lépéssel közelebb az önvezető autóhozTUDJON MEG TÖBBET
DS PARK PILOTTUDJON MEG TÖBBET

A biztonság csúcsa

DS SAFETY

DS ACTIVE LED VISION

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Nagyteljesítményű világítás útviszonyoktól függetlenülTUDJON MEG TÖBBET
DS NIGHT VISIONTUDJON MEG TÖBBET
Gépkocsija vigyáz ÖnreTUDJON MEG TÖBBET