DS 9

Az elegancia ereje

Alapár: FT bruttó

[cle1: PUISSANCE_ELEGANCE_DESKTOP Lang:HU]
 

PLUG-IN HIBRID ERŐFORRÁSOK

250 vagy 360 LE 4x4*

Plug-in hibrid változatok

MÉRETEK

Hosszúság: 4,93 méter

Szélesség: 1,93 méter

Magasság: 1,46 méter

FOGYASZTÁS/CO₂-KIBOCSÁTÁS (WLTP¹)

1,0-1,5 l/100 km

22-35 g CO₂/km

 

EMBLEMATIKUS ALKOTÁS Külső design: a kifinomultság ékköve

A hamisítatlan francia luxus megtestesítője, a DS 9 már hazánkban is rendelhető. A plug-in hibrid erőforrással ellátott E-TENSE modellünk műszaki kiválóságot, hihetetlen kényelmet és páratlan kifinomultságot kínál.

DS 9 parkol egy ház előtt

Modern, finom vonalvezetés

A modern megjelenésű DS 9 elegáns és dinamikus vonalaival hívja fel magára a figyelmet. Az olyan részletek, mint a „Clous de Paris” mintázat, a „DS Cornets” lámpák, vagy a süllyesztett kilincsek az előkelő design elengedhetetlen kellékei.

Magával ragadó fények

A DS Automobiles márka szimbólumainak számító DS ACTIVE LED VISION modulok, melyek az autó nyitásakor működésbe lépnek és szinte önálló életre kelnek, valamint a 3D Full LED technológiával készült hátsó lámpák tovább növelik limuzinunk vonzerejét.

DS ACTIVE LED VISON

A legapróbb részletekre is kiterjedő figyelem

Limuzinunk motorháztetején egy fémből készült „Clous de Paris” mintázatú gilosált díszcsík fut végig. Az egyedi díszítőelem technikai oldala mellett egyben művészi kivitelű, melyet a luxusórák világa ihletett.

DS 9

Közeledésére nyíló kilincsek

Kívülről szemlélve az autót, a süllyesztett ajtókilincsek varázslatos működése okozhat meglepetést, amelyek az autóhoz való közeledéskor kiemelkednek, az autótól való távolodáskor pedig visszahúzódnak.

DS 9 nyitása
DS 9 sziluett

Alkossa meg álmai DS 9 modelljét!

1
Vissza a külső színekhez
1
Gyöngyházfehér
1
Éjkék
1
Cristal Pearl
1
Perla Nera fekete
1
Platinaszürke
1
Monaco
Versailles
Munich

SZAKÉRTELEM Belső design: a megtestesült elegancia

A DS 9 tervezésénél fontos szempont volt, hogy minden utas számára nagy tér álljon rendelkezésre, és ennek köszönhetően azonos szintű kényelmet élvezzenek. Mind az első, mind a hátsó ülések fűthetők, valamint szellőző- és masszázsfunkcióval szerelhetők fel. A tető Alcantara© borítása tovább fokozza a nyugalom érzetét.

Bőr mindenütt

Kimagasló szakértelmünk legújabb megnyilvánulása, az OPERA belső kialakítás a legszebb bőr, a rubinvörös nappabőr felhasználásával készül, amely a teljes műszerfalat és az emblematikus óraszíj mintázatú üléseket borítja. Ez az egyedi ismertetőjel a teljes egészében rubinvörös bőrrel borított kormánykeréken is megjelenik.

„Clous de Paris” gilosálás

Mestereink mindegyik kivitelt a drágakőfoglalat készítés igényességével dolgozták ki. A luxusórák gyártásánál alkalmazott technikák által inspirált „Clous de Paris” mintázat díszíti a kezelőszerveket, amely egymást metsző piramis alakú elemekből áll össze, harmonikus mintázatot alkotva.

Gyöngyszemöltéses díszvarrás

A hímzés által inspirálva, autókárpitos mestereink megalkották a gyöngy formájú, különösen elegáns gyöngyszemöltést, amely még elegánsabbá teszi a felhasznált bőröket és autóink belső terét. Az haute couture világába való kikacsintás hamar a DS Automobiles védjegyévé vált.

B.R.M R180 óra

A B.R.M Chronographes céggel közösen tervezett, és a műszerfal tetején elhelyezett  B.R.M R180 óra kiemelkedik a tokjából, amint beindítják az autót. A technológia és az elegáns design ötvözésével készült óra automatikusan beállítja a pontos időt az évszakoknak és az utazásoknak megfelelően.

A legszebb kárpitozás

A DS 9 Párizst ünneplő belső tere hűen követi a DS stílusfilozófiáját, a személyre szabhatóságot.
Válassza ki alább a belső kialakítást, és kattintson a „Belső nézet” gombra a 360°-os belső nézet megtekintéséhez!

Nézzen körbe a beltérben
Rubinvörös OPERA Nappabőr kárpitozás
Alcantara kárpitozás
[cle1: VIGNETTEJPG Lang:HU]
Basalte fekete OPERA Nappabőr kárpitozás
Basalte fekete bőrkárpitozás

DS LOUNGE A kiválóság a legapróbb részletekben is megmutatkozik

Nemes anyagok

Engedje, hogy elbűvölje a DS 9 belső terében felhasznált anyagok, különösen a műszerfalat és a kormánykereket borító bőrök szépsége!

Magasfokú kényelem

A hátul található Lounge kartámasz szintén hozzájárul az általános kényelemhez. A nappabőrből készült, USB-csatlakozókkal ellátott tárolóhelyekkel kialakított kartámaszon kaptak helyet a masszázsfunkciók aktiváló gombjai is.

Akusztikai komfort és élmény

A DS 9 bevezetésekor szakembereink egy új koncepciót dolgoztak ki a kiváló hangzás érdekében. A hangszigetelő fóliával ellátott rétegelt üveg, valamint a hegesztett és ragasztott karosszéria kombinálásával sikerült kiküszöbölni a rezgéseket, és ezáltal csendes, nyugodt légkört biztosítani a belső térben.
A kiváló kivitelezés fokozza a 14 hangszóróval rendelkező Focal Electra® Hi-Fi rendszer által nyújtott hangzás tisztaságát.

TECHNOLÓGIA A legmodernebb technológiák az Ön szolgálatában

A DS 9, melyet minden szempontból az Ön kényelmét szem előtt tartva terveztek, a legújabb technológiai megoldásokat kínálja.

DS ACTIVE SCAN FELFÜGGESZTÉS

Valós időben észlelt úthibák

Az intelligens felfüggesztési rendszer működése a szélvédő felső részén elhelyezett kamera és az úthibákat valós időben észlelő érzékelők információin alapul. Az adatok a másodperc tört része alatt továbbítódnak egy vezérlőegységbe, amely külön-külön vezérli a négy kereket. A kapott információktól függően a vezérlőegység keményebb vagy lágyabb rugózást állít be az optimális kényelem folyamatos biztosítása érdekében.

DS 9 ACTIVE SCAN

DS ACTIVE LED VISION

Az autója vigyáz Önre!

A DS ACTIVE LED VISION technológia az egy fő LED-fényszórónak és a három forgatható LED modulnak köszönhetően az egyes vezetési helyzetekhez igazodó többféle világítási módot biztosít. A modulok egyszerre működnek, hogy valós időben, a vezetési körülményektől (időjárás, fényviszonyok) függően állítsák be a fénynyaláb szögét, fényerejét és a bevilágított útszakasz hosszát. Attól függően, hogy városban, vidéken vagy autópályán közlekedik, a világítás az adott közlekedési körülményekhez igazodva biztosítja Önnek a nagy felbontású látást.

DS 9 FÉNYSZÓRÓ

DS NIGHT VISION

Hogy azt is észrevegye, ami éjszaka nem látható!

Éjszakai vezetésnél a DS 9 a hűtőrácsba beépített infra kamerával valós időben pásztázza az utat. A rendszer 100 méteres távolságig képes érzékelni az úttesten a gyalogosokat és az állatokat, biztosítva ezáltal a veszélyek előrejelzését és a gyors reagálást.

DS NIGHT VISION

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

Az autója vigyáz Önre!

Az érzékelőkből és kamerából álló, nappal és éjszaka is működő rendszer elemzi a vezető fáradtságának vagy figyelmetlenségének jeleit, valamint a jármű iránytartását. Figyelmetlenség vagy álmosság észlelése esetén egy figyelmeztető üzenet jelenik meg a digitális műszercsoport kijelzőjén, és egy hangjelzés is hallható az utastérben.

DS DRIVER ATTENTION MONITORING

DS DRIVE ASSIST

Ízelítő az önvezető autózásból

Úgy terveztük meg a DS DRIVE ASSIST rendszert, hogy segítse a vezetőt, miközben lehetővé teszi számára, hogy bármikor visszavegye az autó feletti irányítást. A berendezés az autó előtt haladó járműhöz igazodva szabályozza a sebességet és a tőle való távolságot, valamint a kormányzás vezérlésével pontosan pozícionálja a DS 9-et a forgalmi sávjában, ha a vezető úgy kívánja. A rendszer szabályozza az autó sebességét és iránytartását, hogy biztonságot és nyugalmat biztosítson Önnek vezetés közben.
A rendszer kezeli a megállási (3 másodpercen belüli) és újraindítási fázisokat is, ha nő a forgalom sűrűsége.

DS DRIVE ASSIST

DS 9 E-TENSE Tapasztalja meg a plug-in hibridek vezetési élményét!

DS 9 E-TENSE

Intelligencia & teljesítmény

E-TENSE plug-in hibrid motorjainkban az elektromos és a benzines hajtás kombinálása erőt és rugalmasságot biztosít. Élvezze az alacsony vagy nulla károsanyag-kibocsátást és a csendes, dinamikus indítási fázisokat!

ONLY YOU

Az élmény tovább tart

DS-tulajdonosként ön automatikusan az Only you szolgáltatások részesévé válik!

Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni.Próbálja ki Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!

(1) A közölt fogyasztási és CO2 emissziós értékek megfelelnek a WLTP előírásnak (EU 2017/948 ajánlása). 2018. szeptember 1-től a gépjárművek típusjóváhagyása a könnyű gépjárművek számára
világszinten egységesített tesztelési eljárás szerint történik (WLTP), ami egy új, valósághűbb tesztelési eljárás a fogyasztás és a CO2-kibocsátás meghatározására. Ez a WLTP eljárás helyettesíti a korábban használt Új Európai Vezetési Ciklus (NEDC) elnevezésű tesztelési eljárást. Mivel a tesztelés valósághűbb körülmények között történik, a WLTP szerint mért fogyasztási és a CO2 emissziós értékek számos esetben magasabbak az NEDC eljárás szerint mért adatoknál. A fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok eltérőek lehetnek az autók felszereltségének, az opcióknak és az alkalmazott gumiabroncs típusnak megfelelően. További információkért forduljon márkakereskedőjéhez.
(2) Minimum és maximum értékek, az autóban található opciók függvényében.