COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS 9 E-TENSE

A hibrid autó ereje és kényelme


Ötvözze a rugalmasságot, a kényelmet és a teljesítményt E-TENSE plug-in hibrid technológiánk segítségével!
Az elektromos és a benzines hajtás kombinálása minden esetben növeli a vezetési élményt.

Kétféle plug-in hibrid motor

A kétféle motorral elérhető (225 és 360 lóerős, négykerék-meghajtású) E-TENSE modelljeink
CO₂-kibocsátása 0-49 g/km között van (engedélyeztetés alatt).

E-TENSE technológia

Vezessen teljesen szabadon!

Visszatápláló fékezés

E-SAVE funkció

Vezetési módok

Vezessen teljesen szabadon!Tudjon meg többet!
Tartalékolja az energiát!Tudjon meg többet!
Válassza ki azönnek legmegfelelőbb vezetési módot!Tudjon meg többet!

AZ E-TENSE PLUG-IN HIBRID ELŐNYEI

Csendes működés és vezetési kényelem

Élvezze a nyugodt és csendes vezetést autója indításakor és a kibocsátás-mentes üzemmódban egyaránt! Az E-TENSE modellek esetében a szériafelszereltségbe tartozó, rétegelt üvegből készült hangszigetelő ablakok tovább fokozzák a DS 9 utasterének csendjét.

Vezessen teljesen szabadon!

Plug-in hibrid autóink sima, zökkenőmentes vezetést biztosítanak a városi közlekedésben. Az E-TENSE modelljeink szélvédője mögött egy cián színű LED jelzi az elektromos üzemmód aktiválását, amely még nagyobb kényelmet biztosít.

Károsanyag-kibocsátási értékek

A kétféle motorral elérhető (225 és 360 lóerős, négykerék-meghajtású) E-TENSE modelljeink CO₂-kibocsátása 33-49 g/km (engedélyeztetés alatt).

Csomagtér és helykínálat

A 2,89 méteres, nagy tengelytávnak köszönhetően a DS 9 tágas és kényelmes utasteret kínál. A hátul, középen elhelyezkedő nappabőrből készült elegáns kartámasz is a kényelmet szolgálja. 510 literes kapacitásával a DS 9 E-TENSE csomagtere az egyik legnagyobb a saját szegmensében.

Speciális E-TENSE szolgáltatások

Használja ki a DS Automobiles által bevezetett számos szolgáltatást, hogy megkönnyítse mindennapjait: programozza be és felügyelje gépkocsija töltését, programozza be klímaberendezését közvetlenül az okostelefonjáról!

A plug-in hibrid autó ereje

Az elöl, illetve hátul elhelyezett két elektromos motorjával az E-TENSE 4x4 360 akár 360 lóerőre is képes.

Technológia és kifinomultság

E-TENSE plug-in hibrid modelljeink a legjobb technológiai szakértelmet kivételes teljesítménnyel ötvözik.

Egy plug-in hibrid autó hatótávolsága különböző tényezőktől függően változhat, mint például az időjárási körülmények, az autó sebessége vagy az Ön vezetési stílusa.

Sebesség

A plug-in hibrid autó hatótávolságát leginkább befolyásoló paraméterek közül a sebesség a legfontosabb. Állandó, mérsékelt sebesség tartásával optimalizálhatja az autó hatótávolságát.

Vezetési stílus és domborzati viszonyok

Plug-in hibrid autója különösen érzékeny a vezetési stílusra és a domborzati viszonyokra. Az Eco üzemmód kiválasztása (amely négyféle üzemmód közül választható), a gazdaságos vezetés vagy a regeneratív fékezés, mind remek megoldás, melyekkel akár 15% energia takarítható meg.

Termikus komfort és fűtés

Nagy melegben vagy fagypont alatti hőmérséklet esetén az akkumulátornak biztosítania kell az utastér hűtéséhez vagy fűtéséhez szükséges energiát, ami télen akár 35%-kal több energiát igényel. Ezért előnyösebb előkondicionálni (melegíteni vagy hűteni) plug-in hibrid autóját, amikor az még csatlakoztatva van a töltőállomáshoz.

Önnek ajánljuk


Megjegyzés   ¹ A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási, CO₂-kibocsátási és hatótávolság értékek a WLTP vizsgálati eljárás szerint kerültek meghatározásra, amely alapján 2018. szeptember 1. óta az új gépjárművek első forgalomba helyezése történik. A WLTP-eljárás a korábban alkalmazott vizsgálati eljárást, az európai vezetési ciklust (NEDC) váltja fel. A reálisabb vizsgálati körülmények miatt a WLTP-eljárás szerint mért üzemanyag-fogyasztás és CO₂-kibocsátás sok esetben magasabb az NEDC-eljárás szerint mért értékeknél. Az üzemanyag-fogyasztási, CO₂-kibocsátási és hatótávolság értékek a valós használati körülményektől és különböző tényezőktől függően változhatnak, mint például: a töltés gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, a speciális felszerelések, az opciók, a gumiabroncsok típusa, a külső hőmérséklet és a gépjármű fedélzetén biztosított termikus komfort. További információkért forduljon a DS STORE BUDAPEST márkakereskedéshez.