COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

E-TENSE

A hibrid meghajtás ereje és kényelme

Intelligencia és teljesítmény

E-TENSE plug-in hibrid modelljeink kimagasló műszaki tudásról árulkodnak és rendkívüli teljesítményre képesek. Akárcsak a Formula E bajnokságon győztes E-TENSE technológia használatakor, az elektromos és a benzines meghajtás kombinálásának köszönhetően minden egyes gyorsítás felemelő érzéssel jár.

FELFOKOZOTT VEZETÉSI ÉLMÉNY

A DS 9 az új E-TENSE hibrid meghajtással kerül forgalomba, mely egy PureTech benzines turbómotor és egy villanymotor társításának köszönhetően összesen 250 lóerő teljesítményt biztosít.

Az E-TENSE motor 360 lóerős összkerék-meghajtású változata is hamarosan elérhető lesz.

VEZETÉSI ÜZEMMÓDOK

A 8 fokozatú automata sebességváltóval kiegészülő villanymotort indításkor és 135 km/h sebességig vehetjük igénybe. Az elektromos motor mindig a választott vezetési módnak megfelelően lép működésbe.

Zéró emisszió üzemmód
Az alapértelmezet Zéró Emisszió mód a napi munkába járást üzemanyagfogyasztás nélkül teszi lehetővé.


Hibrid üzemmód
A hibrid üzemmód hatékony és sokoldalú használatot tesz lehetővé: a gépjármű automatikusan és észrevétlenül vált a tisztán elektromos, a tisztán benzines és - ha a helyzet úgy kívánja - a vegyes meghajtás között.

 

Sport Üzemmód
Sport üzemmódban - a gázpedál, a sebességváltó, a kormánymű és a vezérelt felfüggesztés speciális beállításai mellett - maximálisan kihasználhatja a DS 9 mechanikai adottságait.

VISSZATÁPLÁLÓ FÉKEZÉS

Lassításkor a kerekek kinetikus energiája villamos energiává alakul. Ezzel nő a következő akkumulátortöltésig megtehető távolság.

TARTALÉKENERGIA AZ E-SAVE FUNKCIÓ JÓVOLTÁBÓL

Az E-SAVE funkció lehetővé teszi, hogy villamos energiát tartalékoljon és az utolsó kilométereket tisztán elektromos üzemmódban tegye meg. Így városon belül még forgalomkorlátozás esetén is szabadon közlekedhet.

/markakereskedes-kereso.html MÁRKAKERESKEDÉS