DS 9

DS 9 E-TENSE

A hibrid autó ereje és kényelme


Ötvözze a rugalmasságot, a kényelmet és a teljesítményt, E-TENSE plug-in hibrid technológiánk segítségével! Az elektromos és a benzines hajtás kombinálása minden esetben növeli a vezetési élményt.

Kétféle plug-in hibrid motor közül választhat

DS 9 E-TENSE 250 és E-TENSE 4x4 360.

Mindkét változat 15,6 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt. A tisztán elektromos hatótáv az E-TENSE 250 változat esetében eléri a 75 km-t vegyes ciklusban. Városi ciklusban (WLTP EAER CITY) akár 85 km-t autózhatunk emissziómentesen.

 

E-TENSE TECHNOLÓGIA

Autózás teljesen szabadon

Regeneratív fékezés

E-SAVE funkció

Üzemmódok

Az akkumulátor feltöltése fékezés közbenTudjon meg többet!
DS 9 E-TENSE
Az elektromos üzemmód használatának programozásaTudjon meg többet!
DS 9 E-TENSE
Üzemmód kiválasztásaTudjon meg többet!
DS 9 E-TENSE

AZ E-TENSE PLUG-IN HIBRID-ELŐNYEI

Csendes működés és vezetési kényelem

Élvezze a nyugodt és csendes vezetést autója indításakor és a kibocsátás-mentes üzemmódban egyaránt! Az E-TENSE modellek esetében a szériafelszereltségbe tartozó, rétegelt üvegből készült hangszigetelő ablakok tovább fokozzák a DS 9 utasterének csendjét.

Autózás teljesen szabadon

Plug-in hibrid autóink sima, zökkenőmentes vezetést biztosítanak a városi közlekedésben. Az E-TENSE modelljeink szélvédője mögött egy cián színű LED jelzi az elektromos üzemmód aktiválását, amely még nagyobb kényelmet biztosít.

Károsanyag-kibocsátási értékek

A kétféle motorral rendelhető (250 lóerős és négykerék-meghajtású 360 lóerős) E-TENSE modelljeink CO₂-kibocsátása 22-35 g/km (WLTP-ciklus).

Csomagtér és helykínálat

A 2,89 méteres, nagy tengelytávnak köszönhetően a DS 9 tágas és kényelmes utasteret kínál. A hátul, középen elhelyezkedő, nappabőrből készült elegáns kartámasz is a kényelmet szolgálja. 510 literes kapacitásával a DS 9 E-TENSE csomagtere az egyik legnagyobb a saját szegmensében.

Speciális E-TENSE szolgáltatások

Élvezze a DS Automobiles által nyújtott szolgáltatásokat, amelyek megkönnyítik mindennapjait: vezérelje és programozza autója töltését, illetve hűtse vagy melegítse elő az utasteret a megfelelő hőfokra, közvetlenül okostelefonjáról.

A plug-in hibrid autó ereje

Az elöl, illetve hátul elhelyezett két villanymotorjával az E-TENSE 4x4 360 erőforrása akár 360 lóerőre is képes a figyelemre méltó teljesítmény érdekében.

élmény felsőfokon Fedezze fel a DS 9 E-TENSE 4x4 360 modellt!

DS 9 PERFORMANCE LINE

Fürgeség & teljesítmény

Kényeztesse magát a hibrid autó sokoldalúságával és egy nagy teljesítményű motor hatékonyságával! Két villanymotorjával és négykerék-meghajtásával a DS 9 E-TENSE 4x4 360 akár 360 lóerős teljesítményre is képes. Ez a plug-in hibrid motor, amely a DS 9 modellhez kínált legerősebb erőforrás, a DS Automobiles kínálatán belül páratlan teljesítményt biztosít.

A plug-in hibrid autó hatótávolsága különböző tényezőktől függően változhat, mint például az időjárási körülmények, az autó sebessége vagy az Ön vezetési stílusa.

Sebesség

A plug-in hibrid autó hatótávolságát leginkább befolyásoló paraméterek közül a sebesség a legfontosabb. Állandó, mérsékelt sebesség tartásával optimalizálhatja az autó hatótávolságát.

Vezetési stílus és domborzati viszonyok

Plug-in hibrid autója különösen érzékeny a vezetési stílusra és a domborzati viszonyokra. Az Eco üzemmód kiválasztásával (a négyféle üzemmód közül), gazdaságos vezetéssel vagy a regeneratív fékezéssel akár 15% energiát is megtakaríthat.

Termikus komfort és fűtés

Nagy melegben vagy fagypont alatti hőmérsékleten az akkumulátornak kell biztosítania az utastér hűtéséhez vagy fűtéséhez szükséges energiát, ami télen akár 35%-kal több energiát igényel. Ezért előnyösebb előkondicionálni (melegíteni vagy hűteni) plug-in hibrid autóját, amíg az még csatlakoztatva van a töltőállomáshoz.

Hibrid gépkocsik: az üzemanyagfogyasztásra, a CO2 kibocsátásra és hatótávolságra vonatkozó adatok a 715/2007/EK európai parlamenti és tanácsi rendelet által előírt új mérési módszer, a Könnyűgépjárművekre Vonatkozó, Világszinten Harmonizált Vizsgálati Eljárás (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure, „WLTP”) alapján kerültek megadásra. A hatótávolság függ a valós használati körülményektől és olyan tényezőktől mint a töltések gyakorisága, a vezetési stílus, a sebesség, egyes felszereltségi elemek, opciók, a gumiabroncsok, a külső hőmérséklet és az utastér hőmérséklete. További információért forduljon márkakereskedőjéhez!