COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Legújabb szervizajánlataink Legújabb szervizajánlataink

DS-e még akkor is odafigyelést igényel, amikor éppen nem autózik vele. Javasoljuk, hogy fussa át az újrainduláshoz készített útmutatónkat!
Fontolja meg karbantatási tanácsainkat (klímaberendezés, akkumulátor, ablaktörlőlapátok…) és kövesse szakmai iránymutatásainkat mielőtt ismét útnak indul.


Akkumulátor

Szeretné, ha a gépjármű akkumulátora mindig a legjobb teljesítményt nyújtaná?

Mind a hagyományos, mind a hybrid technológiájú gépjárműveknél szakmailag javasoljuk, hogy kéthetente legalább 30 percet, de legalábbis kétszer 15 percet autózzon a gépjárművel. Másik megoldás az akkumulátor teljesítményének megőrzésére, kéthetente legalább két alkalommal 15 percre felkapcsolja a jármű fényszóróit úgy, hogy közben a motort alapjáraton, helyben járatja. Ne feledkezzen meg arról, hogy a benzines és dízel autók kipufogógáza szénmonoxidot tartalmaz, ezért a motort vagy szabad levegőn, vagy olyan helyen járassa, ahol a hatékony szellőzés biztosított. A gyenge teljesítményű akkumulátort cseréltesse ki!

 

DS Service ajánlataink keretében most 10 % kedvezményt biztosítunk a hagyományos és Stop & Start gyári DS akkumulátorokra! 1

Ablaktörlők, ablakmosó Ablaktörlők, ablakmosó

Autóját belepte a por? Előfordulhat!

Ne indítsa be azonnal az ablaktörlőlapátokat, mert a porban található kvarcszemcsék megsérthetik a szélvédő üvegét. A sérült, kopott ablaktörlőlapátok pedig végképp tönkreteszik az üvegfelületet, sőt a jó kilátást is kétségessé teszik. Az ablaktörlők használata előtt ablakmosófolyadékkal minden esetben nedvesítse be a felületet!


A DS Service most 10%-os kedvezményt biztosít Önnek a gyári DS ablaktörlőlapátokra és 15% kedvezményt a gyári 5 L-es citrom illatú nyári ablakmosófolyadékra is. Éljen a lehetőséggel! 1

Motor és klímaberendezés

Miért fontos, hogy néha beindítsa gépjárművét akkor is, ha nem használja a forgalomban?

Az akkumulátor teljesítményének megőrzésén túl, járó motornál ellenőrizheti  a fékfolyadék szintjét és a hűtőfolyadék szintjét is. Bizonyos időközönként a klímaberendezést is működtetnie kell néhány percen keresztül, mely szintén csak járó motornál lehetséges. Egy hosszabb üzemen kívüli állapotban a baktériumok, gombák és egyéb kellemetlen betolakodók megtelepedhetnek a klímaberendezésben, így az újbóli használat során a ventilátor által az utastérbe kerülhetnek, és a kellemetlen szagon kívül veszélyeztetnék Ön és utasai egészségét. 

 

DS Service ajánlatunk: klímarendszer tisztítás fixdíjcsomag gyári klímaspray-vel bruttó 8900 Ft áron, bármely DS gépjárműre. 1

Fertőtlenítés Fertőtlenítés

Ön is szívesebben autózik tiszta és fertőtlenített gépjárműben?

Felmerül a kérdés, hogy vajon a szappanos víz vagy az alkohol tartalmú szerek hatásosabbak? És vajon hatásuk nem károsítja a jármű finoman kimunkált felületeit? Ne kísérletezzen! Hozza el fertőtlenítésre gépjárművét hozzánk, a DS Store Budapesthez, és mi garantáltan olyan bevizsgált, minőségi anyagokkal és eljárással fogjuk autóját áttisztítani, melyek óvják a jármű belső értékeit.

 

Gépjárműfertőtlenítés csomagajánlatainkról, akár ajándék formában további információkat itt talál:

Abroncsok tapadása

Aggódik a gumiabroncsok állapota miatt?

Valóban, egy hosszabb ideig nem használt gépjármű abroncsai deformálódhatnak a tárolás alatt. Egy kis odafigyeléssel megelőzheti az abroncsok torzulását. Alkalomadtán mérje meg az abroncsok és a pótkerék nyomását és vizsgálja meg állapotukat. Újraindulás előtt feltétlen ellenőrizze! 

Elektromos autó Elektromos autó

Elektromos autója van?

Ne hagyja soha folyamatosan a töltőn. Ügyeljen arra, hogy akkumulátor feltöltöttségi állapota 25% és 50% között legyen. A feltöltöttségi szintet a  MyDS applikáción keresztül vagy a műszerfali kijelzőn ellenőrizheti.

Gépjármű tárolása

Hosszabb ideig fedetlen helyen, a szabadtérben parkírozza gépjárművét?

Lehetőség szerint kerülje az olyan helyeket, ahol faágak, farészek, nagyobb mennyiségű virágok, levelek, avagy nagy mennyiségű por vagy madárürülék kerülhet az autójára! A madárürülékben lévő rendkívül erős sav a legjobb minőségű fényezést is károsítani tudja, amely korrózióhoz vezet. Kerülje el, hogy az ilyen erős szennyeződések rászáradjanak a fényezésre, és alaposan mossa át a gépjáművet! 

Javasoljuk, hogy ha bármely okból, hosszabb ideig nem használja gépjárművét, akkor újraindulás előtt forduljon a DS Service-hez, aki szakértő tanácsokkal látja el, karbantartási és állagmegóvási ajánlatot kínál Önnek és gondoskodik arról, hogy Ön tiszta, fertőtlenített géjárművel autózhasson tovább.

1 Az akkumulátor- és az ablaktörlőlapát ajánlatok 2020. június 4-től 2020. szeptember 30-ig érvényesek a DS Store Budapestnél, a készlet erejéig. A gyári ablakmosó akció és a klímatisztítás akció indulási dátuma 2020. április 1. A klímatisztítás egy gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás. A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek: a klímadiagnosztika szolgáltatásra és a gyári pollenszűrőkre is 10% kedvezményt biztosítunk, továbbá 10% munkadíj- és alkatrészkedvezményt biztosítunk gyári klímakondenzátor, klímakompresszor, ventilátor és klímacsövek javítására.  A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás részleteiről és az igénybevételi feltételekről a DS Store Budapestben kérhet tájékoztatást. A képek illusztrációk. A csomagajánlatok és alkatrészakciók más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze.