COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

Ismerje meg a DS Service legújabb szezonális szervizcsomagjait!

Éljen a DS Service 21. századi interaktív szerviz-bejelentkező rendszerének előnyeivel, melyben egy kattintással kiválaszthatja az Önnek leginkább megfelelő szabad szerviz-időpontot és azonnali visszaigazolást is kap.

KLÍMATISZTÍTÁS CSOMAG*

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben.


A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:
Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!
A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.
Klímatisztítás szolgáltatásunkat mindössze 8900 Ft-os csomagáron biztosítjuk!
A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári Citroën klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört.

FERTŐTLENÍTÉS

Ön is szívesebben autózik tiszta és fertőtlenített gépjárműben?

Felmerül a kérdés, hogy vajon a szappanos víz vagy az alkohol tartalmú szerek hatásosabbak? És vajon hatásuk nem károsítja a jármű finoman kimunkált felületeit? Ne kísérletezzen! Hozza el fertőtlenítésre gépjárművét hozzánk, a DS Store Budapesthez, és mi garantáltan olyan bevizsgált, minőségi anyagokkal és eljárással fogjuk autóját áttisztítani, melyek óvják a jármű belső értékeit.

Ajánlatunk:  gépjárműfertőtlenítés ajándékba!1

 

Gépjárműfertőtlenítés csomagajánlatainkról, akár ajándék formában további információkat
ide kattintva talál.

POLLENSZŰRŐ AKCIÓ

Egészsége megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is! Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől.
Pollenszűrőinkre most 10% kedvezményt biztosítunk, ha pollenszűrő-csere mellé a klímatisztítás csomagot is igénybe veszi.

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

Az eljárás nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát. A hatékonyan működő klímaberendezés ugyanis nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban
Éljen a lehetőséggel! Jelentkezzen be online, akár most azonnal! Szerviz-bejelentkezését a MyDS applikáción keresztül is intézheti!

* Az ajánlatok 2021. május 5-től 2021. június 30-ig érvényesek a DS Store Budapestben.

A klímatisztítás árak a 6400CL01 fixdíjcsomagra vonatkoznak, mely a 1608523780 cikkszámú gyári tisztítóspray-t tartalmazza.A kedvezményes árú alkatrész-, tartozék-, és csomagajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk, a feltüntetett árak és információk tájékoztató jellegűek.Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. A rendelkezésre állástól függően előfordulhat, hogy bizonyos alkatrészcsaládokból nem tudunk az Ön gépjárművével kompatibilis alkatrészt/tartozékot/szolgáltatást ajánlani.

Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.