MEGTEKINTÉS
DS 4 CROSS
Kalandor lélek
KÜLÖNLEGES EGYÉNISÉG
Kalandra csábít
A fényes fekete tetősínek és az alumínium első és hátsó lökhárítóbetétek optikailag magasabbnak mutatják a DS 4 CROSS karosszériáját. CROSS felirattal láttuk el az első ajtókat és egyedi könnyűfém keréktárcsákat terveztünk a CROSS változatok számára. A DS 4 CROSS-szal minden utazás igazi kaland lesz.
EXKLUZÍV TECHNOLÓGIÁK
Biztonság minden körülmények között
A csak a DS 4 CROSS-hoz elérhető Advanced Traction Control (tapadásjavítás) és Hill Assist Descent Control (lejtmenetvezérlő) opciók optimális biztonságot kínálnak rossz útfelület esetén is.
Advanced Traction Control
Ez a rendszer az első kerekekre hatva lehetővé teszi, hogy biztonságosan haladhassunk a hóval, homokkal, vagy sárral borított útfelületeken is.
Hill Assistant Descent Control
Csökkentse a tapadás- és kontrollvesztést lejtőn lefelé haladva. Előre-, vagy hátramenetben egyaránt állandó sebességgel haladhat az 5%-nál meredekebb lejtőkön.
Az élmény tovább tart

DS-tulajdonosként ön automatikusan az Only you szolgáltatások részesévé válik!

Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni.Próbálja ki Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!

SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
E-Tense
Ismerje meg a DS. elektromos és plug-in hibrid modelljeit.
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .