MEGTEKINTÉS
KOLLEKCIÓ
DS 4 ESPRIT DE VOYAGE
DS KOLLEKCIÓ

A DS Automobiles bemutatja a kiemelkedő technológiai tudást különleges dizájnnal ötvöző, hihetetlenül elegáns limitált szériáját. E kifinomult alkotások a DS-nek dolgozó tervezők, kézművesek, szakértők és mérnökök kivételes képességeit dicsérik, hatalmas kifejezési lehetőséget biztosítva számukra egy egyedi, magas színvonalú utazási élmény kialakítására. 

 

Minden egyes modell máshonnan merít ihletet. A DS 4 Esprit de Voyage francia módra az utazás művészetét viszi tökélyre.

ESPRIT DE VOYAGE

Párizsban, a fény városában, a luxus és a kreatív design fellegvárában születtünk. Stílusvilágunkat és az utazásról alkotott elképzelésünket is Párizs inspirálja. 

Az Esprit de Voyage kollekció jellegzetessége a luxusórák világából ismert gilosált „Clous de Paris” mintázat. Az egymást metsző apró piramisformák finom fényjátéka teljesen egyedi és poétikus hatást kölcsönöz az Esprit de Voyage-nak, mely a legmagasabb szintű francia szaktudás dicséretét hirdeti. 

külső
Varázslatos utazás
Fekete dekorelemek
A DS 4 Esprit de Voyage-t díszítő elegáns fekete dekorelemek - a DS Wings „szárnyaktól” az ablakkeretekig - kiemelik a modell bámulatos designját.
Kifinomult orr-rész
A DS 4 Esprit de Voyage elegáns, fényes fekete hűtőrácsa az apró „krómgyöngyöktől” különös fényben játszik. Igazi technológiai bravúr a fénypengeként kigyúló MATRIX LED VISION fényszórók kialakítása, melyek metsző, hipnotikus tekintetet kölcsönöznek az autónak.
Stílusos tükörházak
A finom lézergravírozással díszített tükörházak is az Esprit de Voyage kifinomultságáról és a DS Automobiles kimagasló szaktudásáról tanúskodnak. 
Exkluzív 19” CANNES keréktárcsák
A gyémántcsiszolt 19” szürke CANNES keréktárcsák karakteres és elegáns kiegészítői a DS 4 Esprit de Voyage modellnek. A sportos jelleg még élvezetesebb utazást ígér.
Fekete napfénytető
A feketére fényezett tető elegáns, kontrasztos megjelenésével szintén az előkelőséget hangsúlyozza. A panoráma napfénytető fénnyel árasztja el az utasteret és kitágítja a horizontot. 
Pikkelymintázatú 3D hátsó lámpák
A Full LED-es hátsó lámpák egyedi, már-már futurista látványt nyújtanak. A futófényként felvillanó irányjelzőkkel ellátott, pikkelymintázatú, lézergravírozott lámpák a fekete vonalakkal és díszítőelemekkel kiegészülve hipnotikus és modern megjelenést biztosítanak a DS 4 Esprit de Voyage-nak.
Belső
Minden részletre kiterjedő figyelem
A gránitszürke belső kárpitot kavicsszürke üléskárpitokkal vegyítő, elegáns szürke árnyalatok uralta utastér kényelmes, világos védőburokként veszi körül az utasokat.
Exkluzív ESPRIT DE VOYAGE minta
A prémium nappabőrrel borított műszerfalat díszítő exkluzív Esprit de Voyage dombornyomat hozzáértő kezek munkája.
Kavicsszürke Paloma üléskárpit
A kavicsszürke Paloma ülések ragyogó és kifinomult megjelenést kölcsönöznek a beltérnek. A szemcsék finomsága és a prémium kategóriára jellemző kényelem jó közérzetet és élvezetes vezetést biztosítanak.  
Küszöbdíszítések
Az „Esprit de Voyage” feliratú, fényes alumínum bevonatú küszöböket külön ehhez a kollekcióhoz terveztük. Ragyogó színük már előre jelzi, mi vár bennünket e rendkívül kifinomult, kényelmes és elegáns enteriőrben.
Fedélzeti kényelem
Útinapló
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .