MEGTEKINTÉS
DS 4 PERFORMANCE LINE
Sportosan elegáns
ELBŰVÖLŐ
Atlétikusan kifinomult
A DS 4 PERFORMANCE LINE dinamikus temperamentuma fényes fekete külső elemeiben mutatkozik meg. Fedélzetén igazán exkluzív módon, hatalmas felületeken jelenik meg az Alcantara® és számos egyéb különleges anyag.
KÜLSŐ
Sötét tónusok
Fényes fekete elemeivel, Performance Line emblémáival és a szériában kínált MINNEAPOLIS 19’’ keréktárcsáival a DS 4 Performance Line nagyon egyedi jelenség, amely nem marad észrevétlen az utakon.
BELSŐ
Elegancia és dinamizmus
A Performance Line kivitel karakteres és kifinomult belső tere egyedülálló élményt kínál. Olyan nemes anyagokból építettük fel, mint a fekete Alcantara® és a fonott szövet. Az összképet a Kármin és Arany Performance Line díszvarrások, a kovácsolt karbonnal díszített perforált bőrkormány, a Clou de Paris gilosált betétek és az alumínium pedálok fokozzák.
Votre expérience se prolonge
ONLY YOU vous propose un ensemble d’attentions pensées pour vous et adaptées à vos attentes. Bénéficiez de services qui vous garantissent sérénité, mobilité et exclusivité afin de vivre une expérience DS unique.
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
E-Tense
Ismerje meg a DS. elektromos és plug-in hibrid modelljeit.
DS VIRTUÁLIS SZALON

Bemutatótermünkbe otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .