MEGTEKINTÉS
KOLLEKCIÓ
DS 7 ESPRIT DE VOYAGE
DS KOLLEKCIÓ

A DS Kollekcióban a legnagyobb luxusmárkák hihetetlen szakértelme köszön vissza. 

E limitált széria tagjai a formavilág és a felhasznált anyagok tekintetében tökéletes alkotások, olyan exkluzív, kifinomult és elegáns modellek, melyek híven tükrözik a DS mesterekre jellemző kiválóságot és nagyfokú igényességet.

E különböző témák ihlette modellek a - francia módra - művészi szintre emelt utazás egyedülálló élményét ígérik. 

ESPRIT DE VOYAGE

A DS Automobiles Párizsban, a fény városában, a luxus és a kreatív design fellegvárában született, s mint ilyen igazi élményt csempész az utazásaiba. 

A különleges kollekciót a teljesen egyedi Esprit de Voyage minta díszíti, mely a luxusórák világából ismert és a márka ikonikus jelképévé vált „Clous de Paris” motívumból áradó fénysugarakat szimbolizálja.

Külső
Az utazás öröme
Fekete dekorelemek
A DS 7 Esprit de Voyage-t díszítő elegáns fekete dekorelemek - a tetőrudaktól az ablakkereteken át a DS Wings „szárnyakig” - kiemelik a modell előkelő és kifinomult stílusát. Így lesz minden utazás felejthetetlen kaland.
Exkluzív fekete hűtőrács
A fényes fekete DS WINGS szárnyakban végződő, csillogó „krómgyöngyökkel” ékesített hűtőrács különösen elegáns és kifinomult megjelenést biztosít.
Lézergravírozott, pikkelymintázatú 3D lámpák
A jellegzetes pikkelymintázatú 3D lámpák igézően metsző tekintetet kölcsönöznek az autónak, melynek hatása alól senki nem tudja kivonni magát. A kézzel felszerelt, krómozott DS AUTOMOBILES felirat a finom fekete díszítőelemektől még elegánsabb.
„ESPRIT DE VOYAGE” felirat
A DS 7 Esprit de Voyage két oldalát díszítő exkluzív „Esprit de Voyage” emblémákon a kifinomult modellhez méltón, harmonikusan vegyülnek a szitanyomott szürke és a csiszolt krómfelületek.
19” exkluzív OYAMA keréktárcsák
A DS 7 Esprit de Voyage atlétikus termetét és karizmatikus megjelenését még jobban kiemelik a limitált kiadáshoz tervezett, ízléses és diszkrét Hazy Grey gyémántcsiszolással kezelt 19” méretű, fekete keréktárcsák. 
Emblematikus tükörházak
Az exkluzív modell további jellegzetes elemei az elegáns „Esprit de Voyage” mintájú, lézergravírozott tükörházak. 
Belső
Minden részletre kiterjedő figyelem
A világos beltérben a finom Nappa bőr és a Gyöngyszürke bőr találkozása újabb tisztelgés a kényelem és a kifinomultság előtt.
Egyedi „ESPRIT DE VOYAGE” minta
A gyöngyszürke Nappa bőrrel borított műszerfalat a DS Automobiles színekért és anyagokért felelős tervezőinek keze munkáját dicsérő egyedi díszítés teszi még különlegesebbé.
Gyöngyszürke szemcsés bőrülések
A limitált szériás modellben az üléseket egy nemes és világos anyag - gyöngyszürke szemcsézett bőr - borítja, ami tovább növeli a kényelemérzetet. Minden varrás, minden felület és minden technika aprólékosan kidolgozott, teljesen egyedi és kifinomult világot teremtve a vezető és az utasok számára. 
Küszöbdíszlécek
A kollekció nevét viselő, egyedi tervezésű alumínium küszöbdíszlécek már előre jelzik, mi vár bennünket ebben az exkluzív és ragyogó enteriőrben.
Fedélzeti kényelem
Útinapló
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések
Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .