MEGTEKINTÉS
AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG 13 900 FT *

Bármely autómárkára

 

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye márkaszervizbe!

 

Tisztíttassa gépjárműve klímaberendezését most akciós áron!

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei: Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 

Mit kínálnak Önnek márkaszervizeink az akció keretében?

 

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári klímatisztító spray-vel és technológiával áttisztítják a klímakört. A beavatkozáshoz semleges illatú vagy enyhén illatosított tisztítósprayk közül választhat.

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

 

POLLENSZŰRŐ CSERE

10% KEDVEZMÉNNYEL*

Mi szükséges még az autóklíma tökéletes működéséhez?

 

A tökéletes komfort és az egészség érdekében ajánlott a pollenszűrő cseréje is. Az elhasználódott pollenszűrő pórusai eltömődnek a portól és szennyeződésektől, és nem látják el feladatukat, sőt a klímaberenezés működésének hatékonyságát is rontják. A pollenszűrő csere tehát nemcsak jobb közérzetet biztosít az utastérben utazók számára, de nagyban növeli a klímaberendezés hatásfokát. A hatékonyan működő klímaberendezés nemcsak kellemes hőmérsékletet biztosít, de párátlanítja is a levegőt, így nem csapódik ki a párával telt levegő a lehűlt szélvédőre, és nem akadályozza Önt a kilátásban

Ne halogassa a cserét!

 

Tavaszi akciónkban 10% kedvezmény biztosítunk pollenszűrő cserére.

 

Az akciós ajánlat vonatkozik egyaránt a gyári - és multimárkás Eurorepar pollenszűrő cserére is, tehát az alkatrész- és munkadíjra. Ön dönt! A cseréhez választhat hagyományos vagy aktív szenes prémium pollenszűrőt is, de ezt a kedvezményt csak a klímatisztítás csomagot megvásárló márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani.

Éljen a lehetőséggel!

KLÍMAKARBANTARTÁS ÉS -JAVÍTÁS 10% KEDVEZMÉNNYEL*

Egy berendezés akkor működik jól, akkor szolgál bennünket hibátlanul éveken keresztül, ha karbantartjuk. Nincs ez másképp autónk klímaberendezésével sem. Élvezze a klímaberendezés által biztosított hűvös levegőt nyáron és a párátlanított levegőt a hűvös időszakokban, és autózzon kényelmesen, biztonságban!

 

Éljen most akciós karbantartási és javítási akciónkkal!

 

Az akció a klímagázfeltöltésre nem vonatkozik. Klímagázfeltöltésre kérjen személyre szabott ajánlatot márkaszervizétől!

Akciós ajánlatunkat csak márka ügyfeleinknek tudjuk biztosítani!

 

*Az ajánlatok 2024. április 03-tól 2024. május 31-ig érvényesek a DS Store Budapest márkaszervizben. A gyári klímasprayvel végzett klímatisztítás szervizcsomag bármely autómárkára, viszont a pollenszűrőcserére és a klímajavítás és -karbantartásra vonatkozó 10% kedvezmény csak DS márkára vehető igénybe. A pollenszűrő csere kedvezményt csak a klímatisztítás szervizcsomag egyidejű megvásárlása esetén biztosítjuk. A kedvezmény klímagáz feltöltésre nem vonatkozik. A tájékoztatás nem teljes körű, az P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A szolgáltatás feltételeiről DS Store Budapest márkaszervizünkben kérhet tájékoztatást. Az ajánlatok más ajánlattal, akcióval, hűségprogrammal nem vonhatók össze. A képek illusztrációk. 
 
 

ÚJ DS 3

Művészien kifinomult, kompakt SUV, melynek vezetési komfortja minden bizonnyal lenyűgözi majd.
Elérhető benzines, dízel, vagy tisztán elektromos hajtással.

 
 

 ÚJ DS 7

 
 

AUTÓKLÍMATISZTÍTÁS SZERVIZCSOMAG
11 900 FT *

A klímaberendezésben betegséget előidéző baktériumok telepedhetnek meg, és kellemetlen szagot idéznek elő az utastérben. Egészséges megóvása érdekében tisztíttassa rendszeresen a klímaberendezést és cseréltesse a pollenszűrőt is!

 

A tisztítatlan klímaberendezés veszélyei:

Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szakszervizbe!

A légkondícionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. légionárius betegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik.

 

Mit kínál Önnek a DS Store márkaszerviz az akció keretében?

A klímatisztítás szerviz beavatkozás során eredeti gyári klímatisztító spray-vel és gyárilag előírt technológiával áttisztítják a klímakört.

 

Jó tanács! Cseréltesse rendszeres időközönként a pollenszűrőt is!

A klímatisztítás csomagot megvásárló ügyfeleinknek most 15% kedvezményt biztosítunk a gyári pollenszűrőkre és klíma alkatrészekre is. Részletek, itt!

Ez is érdekelheti

Szervizszolgáltatási szerződések

Nyugalom, a garancia lejáraa után is

DS Casco+

Teljes körű DS Casco+ extra fedezetekkel, új- és használtautóra
LE CRÉDIT BAIL LOCATION
Pourquoi opter pour la location avec option d'achat (LOA) pour sa voiture ? 

Profitez d'une formule de location qui vous permet de devenir propriétaire du véhicule en levant l'option d'achat à la fin du financement ou à tout moment dès la fin de la 1ère année de location.

Solution de financement sur-mesure, la LOA automobile offre de nombreux avantages :

 

  • Des loyers adaptés à votre usage d'une durée de 36 à 60 mois
  • Une solution de financement avec ou sans apport personnel
  •  La possibilité d’acheter le véhicule après le 12ème loyer ou en réglant à la fin de contrat grâce à l’option d’achat
Des services supplémentaires

Vous avez la possibilité d’ajouter différents services afin de couvrir tous vos besoins et de les intégrer à votre mensualité.

Parmi les services associés à la LOA, vous pouvez opter pour :

 

  • une assurance complémentaire,
  • une extension de garantie véhicule neuf,
  • ainsi que différentes prestations d’entretien et de maintenance du véhicule

Ainsi, DS Automobiles vous propose une large gamme de contrats de service après-vente.

LE CRÉDIT CLASSIQUE
Avec un crédit classique, l'achat de votre DS est simplifié.

Vous pouvez acquérir votre DS immédiatement tout en la finançant jusqu'à 100 % de son prix de vente.

 

  • Choisissez la durée de votre crédit de 12 à 72 mois, adaptable, avec paliers et ballon final
  • Déterminez le montant de vos mensualités en fonction de vos capacités de remboursement et de votre budget.
  • Ajoutez, selon vos besoins, différents services qui seront intégrés à votre mensualité