COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

DS SERVICE

TÉLI TARTOZÉK AKCIÓ

Autózzon teljes kényelemben a hideg évszakban is. Vágjon neki a havas útnak, élvezze a téli sportok izgalmas világát és a téli autózás önfeledt örömét!

Szezonális tartozékakciónkban azonban nem csak a téli sportok szerelmeseire gondoltunk. Hibrid és elektromos autó tulajdonosainknak akciós áron kínáljuk a DS logoval díszített SMART Wallbox otthoni falitöltőket is. Választhat 1 vagy 3 fázisú töltőink közül, illetve a 7,4 kW teljesítménytől a 22 kW teljesítményig. A SMART töltők nemcsak gyorsabban töltenek, de számos kényelmi funkciót is biztosítanak.

SÍLÉCTARTÓK és SNOWBOARDTARTÓK 10% kedvezménnyel*

A DS Service most 10% kedvezménnyel kínálja Önnek a minőségi síléctartó és snowboard tartó adaptereket.

Síléctartóink között a 2 pár és 4 pár síléc szállítására alkalmas kiegészítőket is megtalálja.

 

Rendelje meg még ma!

GYÁRI HÓLÁNCOK ÉS HÓZOKNIK 10% KEDVEZMÉNNYEL*

Mi is az a hózokni? Textil rostokkal átszőtt, csúszásmentes anyagból készült kerék-köpeny, tökéletes megoldást kínál kritikus téli helyzetben, növelve a tapadást jeges vagy havas úton. Nem kelt sem zajt, sem rezgést, felszerelése nem több, mint 2 perc. A csomagban a felszereléshez szükséges gumikesztyű is megtalálható. ABS-szel, ESP-vel és összkerék meghajtással is kompatibilis. Egy szett 2 db hózoknit tartalmaz.

 

Mikor használjunk hóláncot? Nagy hóban kifejezetten ajánlott, sőt vannak országok, melyeknél a kötelező téli felszerelés része. A DS Service kínálatában a hóláncnál erősebb fémköpenyek is elérhetők, melyeket speciális hóláncos gépjárművekhez ajánljuk. Egy szett 2 db hóláncot/fémköpenyt tartalmaz, valamint egy szőnyeget és kesztyűt a gyors felszereléshez. Fontos tudnia, hogy hólánccal vagy fémköpennyel szerelt járművel maximum 50 Km/óra sebességgel haladhat!

KERESZTIRÁNYÚ TETŐRUDAK*

DS Service most 10% kedvezménnyel kínálja az Ön DS modelljéhez kereszttartó rudak széles választékát.

Kínálatunkból választhat szerszám nélkül leszerelhető, automatikus rögzítésű, kulccsal zárható modelleket is. A DS által kínált tetőrudak kiváló alapanyagokból, acélból vagy alumíniumból készülnek, nagy terhelhetőséggel és korrózióvédelemmel.

Ajánlatainkról DS Store márkaszervizünkben kaphat részletes tájékoztatást!

TETŐBOX AKCIÓ*

280 L-es? 330 L-es? 420 L-es? Rövid, félhosszú vagy hosszú méret? Merev vagy rugalmas kivitel? Minden igényre van ajánlatunk!

DS Service ajánlata: 10% kedvezmény minden tetőboxunkra!

További ajánlatainkról DS Store márkaszervizünkben kaphat részletes tájékoztatást!

SMART WALLBOX FALITÖLTŐK 10% KEDVEZMÉNNYEL*

DS logoval díszített otthoni SMART WALLBOX falitöltőkkel lényegesen csökkentheti a jármű meghajtását biztosító (vontató) akkumulátor felöltését.
Akciós ajánlatunk:

  • 1 fázisú -32 A - 7,4 kW teljesítmény – 6 m beépített töltőkábellel: (1671960180) bruttó 360.000 Ft
  • 1 fázisú – 16A – 11 kW teljesítmény – 6 m beépített töltőkábellel: (1671959980) bruttó 358.000 Ft
  • 3 fázisú – 32A – 22 kW teljesítmény (1671960380) bruttó 357.000 Ft

Csak a jármű felszereltségéhez tartozó MODE 3 töltőkábellel használható. A MODE 3 kábel külön cikkszámon is megrendelhető.
A SMART Wallbox számos internetes kiegészítő szolgáltatások igénybevételét teszi lehetővé, Ilyenek például az elektromos fogyasztásra vonatkozó jelentések, távdiagnosztika, illetve az elektromos töltés dinamikus kiegyenlítését is biztosítja.
A SMART töltőket felszerelése engedély köteles, és használatukhoz előfizetésre van szükség, mely jelenleg 48 euro/ év/töltő.
További részletekről DS Store márkaszervizünk munkatársai készséggel tájékoztatják Önt.

*Az ajánlatok 2021. november 15-től 2021. december 17-ig érvényesek a DS Store Budapest márkaszervizben, és csak a P Automobil Import Kft. által forgalmazott tartozékokra vonatkoznak.

 

Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett /kábel stb. vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos DS -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik.

 

A tájékoztatás nem teljeskörű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. Az akciós kedvezmény más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem összevonható, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak.