COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

A vakító napfény, a hűsítő tenger és a kalandok mellé válasszon a DS Automobiles exkluzív kínálatát kiegészítendő tartozékok széles skálájából, a legnevesebb gyártók kínálatából.

Nyári ajánlatunkban 15% kedvezménnyel vásárolhat tetőboxokat, tetőrudakat és kerékpártartókat különféle kivitelben, egyéni igényei szerint. Sőt, egy kivételes ajánlatot is tartogatunk az Ön számára: 99800 Ft-os áron Öné lehet a DS Espresso utastéri kávéautomata is, szettes kivitelben.

Mérnökeink által tesztelt és jóváhagyott DS tartozékok nem csupán a legszigorúbb szabványoknak, hanem a DS Automobiles megbízhatósági és tartóssági elvárásainak is megfelelnek. A tartozékokra egy év jótállás vonatkozik.

KERESZTIRÁNYÚ TETŐRUDAK*

DS Service most 15% kedvezménnyel kínálja az Ön DS modelljéhez kereszttartó rudak széles választékát.

Akciónkban anódozott, aluminium kereszttartó rudak, valamint fekete bevonattal díszített,  korrózió kezelt acél kereszttartó rudak széles választékát kínáljuk Önnek.  Ajánlataink között szerszám nélkül leszerelhető tetőrudakat, kulcssal zárható, és többféleképpen rögzíthető tetőrudakat is megtalál, akár 80 kg terhelhetőséggel.

TETŐBOX AKCIÓ*

A DS Service ajánlata: 15% kedvezmény minden tetőboxunkra!  
Kínálatunkból:

280 L-es rugalmas Thule tetőbox: Thule logoval díszített, rugalmas, zárható, fekete-ezüst színű.

330 L-es, hosszú : DS logoval díszített, zárható, fekete csillogó színű, jelentős térfogatú Thule box.

420 L-es, félhosszú tetőbox: DS logoval díszített, zárható, fekete csillogó színű, jelentős térfogatú Thule box. (196x78x45)

420 L-es, hosszú tetőbox: DS logoval díszített, zárható, fekete csillogó színű, jelentős térfogatú Thule box. (233x69,8x40)

A 330L-es, 420 L-es modellek babakocsi szállítását is lehetővé teszik.

VONÓHOROGRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓK*

15% kedvezménnyel kínáljuk Önnek vonóhorogra szerelhető kerékpártartóinkat.

Többféle modell közül választhat: 2, 3 vagy akár 4 kerékpár biztonságos szállítására alkalmas modellt is kínálunk. Éljen az akciós lehetőséggel, rendelje meg ezt a kiváló minőségű, megbízható terméket még ma!

TETŐRÚDRA SZERELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓK*

Reteszelhetők, és kialakításuk révén nem érintkeznek a jármű karosszériájával. Kiváló minőségű, City Crash teszttel , és TÜV minősítéssel rendelkező modern kialakítású termékek.

Most a kerékpártartók mellett a tetőrudat is 15% kedvezménnyel vásárolhatja meg. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű lehetőséget!

ESPRESSO UTASTÉRI KÁVÉAUTOMATA*

Speciálisan a DS márkára méretezett, műszakilag megbízható, elegáns DS logoval díszített utastéri espresso kávégép, mely a klasszikus Nespresso® kávékapszulákkal működik.

Speciális méretei: mindössze 880 Gramm, - 24,5x7,5x7,5 cm, 19 bar nyomás, 120 W teljesítmény, 12 V tápszükséglet, 50 ml tartály.

A DS logoval díszített hordozható táskában  DS logoval díszített gép mellett 2 db DS logos poharat
és egy törlőkendőt is talál.

Akciós bruttó ügyfélára 99 800 Ft

*A nyári tartozék akció kedvezményei csak a meghirdetett tartozékcsaládokra érvényesek a DS Store Budapest márkakereskedésben és márkaszervizben 2021. július 8-augusztus 31. között. Az akciós ajánlatok más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal nem vonhatók össze, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Kérjük, hogy bármely termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja. Néhány tartozék felszereléséhez plusz illesztő szett /kábel stb. vásárlása is szükséges Az akciós termékek egy része márkafüggetlen, viszont vannak alkatrészek/tartozékok, melyek csak bizonyos DS -modellekhez vásárolhatók. Ugyanazon termékcsaládon belül a különböző modellekkel kompatibilis alkatrészek/tartozékok cikkszáma és műszaki paraméterei eltérők lehetnek, ennek megfelelően áruk is változik.