TAVASZI SZERVIZAKCIÓK

Tekintse meg a DS márka tavaszi szervizajánlatait!

nő keze közeledik a klíma gombjához

DS SERVICE KLÍMAHIGIÉNIA +

Szolgáltatásunk keretében komplex higiéniai eljárással átfrissítjük és fertőtlenítjük a teljes utasteret és a klímaberendezést, amelyben rövid szezon alatt is észrevétlenül megtelepedhetnek a későbbi légúti betegségeket okozó legionella baktériumok, a kellemetlen szagú utastéri levegőről nem is beszélve.


A szolgáltatás két részből áll: a DS Automobiles műszaki standardja alapján, gyári klímatisztító sprayvel, kezeljük a klímarendszer levegőbefúvó csatornáit, ezt követően pedig a teljes utasteret ózonos levegőtisztítóval fertőtlenítjük.

Ön választhat a teljesen illatmentes és enyhe illatot biztosító eljárások közül.


A szolgáltatáscsomag bruttó ára: 18.000 Ft*

DS SERVICE TAVASZI KONTROLL +

21 pontos műszaki ellenőrzést + autókozmetikai szolgáltatást tartalmazó csomagunkat minden ügyfelünknek ajánljuk, hogy felmérjük a téli szezon okozta karosszéria elváltozásokat, kisebb sérüléseket, és javaslatot tegyünk azok szakszerű és korszerű állagmegóvására. A szolgáltatás keretében többek között a teljes karosszériát, alvázat, a fékeket, futóművet és a gumiabroncsokat ellenőrizzük, felmérjük az üvegek, lámpatestek, tükrök állapotát.

 

A szervicsomagot igénybe vevő ügyfeleinknek ajándék autókozmetikai szolgáltatást biztosítunk, mely tartalmazza a jármű a külső mosását és belső takarítását, valamint a felnik tisztítását és a műanyag elemek szakszerű ápolását is.


A szolgáltatáscsomag ára: bruttó 18.000 Ft*

szerelő vizsgálja a DS autót
férfi napszemüvegben néz balra

DS SERVICE SZEZONÁLIS KERÉKCSERE CSOMAGOK

Amint a külső hőmérséklet tartósan 7° C fölé megy a lágy anyagösszetételű, és éppen ezért kiváló téli tapadást biztosító téli gumiabroncsok a melegebb hőmérséklet okozta nagyobb súrlódás miatt látványosan kopni kezdenek, könnyebben felforrósodnak és szinte leradírozódnak. Márkaszervizünkben nemcsak elegáns, kényelmes körülmények között várhatja meg a nyári abroncsok felszerelését, de igény esetén a téli abroncsok tárolását is igazán kedvező kondíciókkal tudjuk vállalni. Felszerelés előtt természetesen az összes kereket centrírozzuk!


A szolgáltatáscsomagok árai:
Komplett kerékszett-csere bruttó 9.000 Ft*
Komplett gumiszett-csere könnyűfém felnin (4 db): bruttó 18.000 Ft*


Gumihotel szolgáltatáshoz kérjen személyre szabott ajánlatot!

DS ESPRESSO – UTASTÉRI KÁVÉAUTOMATA

Speciálisan a DS márkára méretezett, műszakilag megbízható, elegáns DS logoval díszített utastéri espresso kávégép, mely a klasszikus Nespresso® kávékapszulákkal működik.
Speciális méretei: mindössze 880 Gramm, - 24,5y7,5x75 cm, 19 bar nyomás, 120 W teljesítmény, 12 V tápszükséglet, 50 ml tartály.
A DS logóval díszített hordozható táskában DS logoval díszített gép mellett 2 db DS logos poharat és egy törlőkendőt is talál.

A készülék akciós bruttó ügyfélára: 99 500 Ft*

Az akciós ajánlatok a DS Store Budapest márkaszervizben érvényesek 2022. március 1.-től – május 31.-ig. A kedvezményes árú tartozék-, és szervizcsomag-ajánlatok nem vonhatók össze, illetve más akcióval, kedvezménnyel, hűségprogrammal sem összevonhatók, visszavonásig és/vagy a készlet erejéig érvényesek. A kommunikációban közzétett képek illusztrációk. A DS Store Budapest fenntartja magának a jogot az ajánlatok módosítására vagy visszavonására. Jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A feltüntetett ajánlatokra vonatkozó külön feltételek: DS Service klímahigiénia + A klímatisztítás egy gyári sprayvel speciális klímatisztító sprayval végzett eljárás. Az ózonos tisztítást nem javasoljuk 2 évnél gyakrabban elvégeztetni. A klímatisztítást csomagot az ózonos tisztítás nélkül is igénybe veheti, de a csomag ára változatlanul bruttó 18.000 Ft. A DS Service kontroll + A csomag nem helyettesíti a kötelező hatósági Műszaki Vizsgát és a „Gyárilag előírt időszakos vizsgálatokat” sem. Az átvizsgálás a gépjármű 21 pontján azt ellenőrzi, hogy a 21 kontrollponton a vizsgálat időpontjában van-e meghibásodás vagy sem, és nem vetíti előre az adott pontok és/vagy a jármű bármely más alkatrészének, berendezésének későbbi meghibásodási eshetőségét. Az átvizsgálás során az átvizsgálást végző szakember a műszerfalon kijelzett adatokat (pl. kilométeróra állást) és a gépjármű hivatalos papírjaiban rögzített adatait tekinti irányadónak, azok hitelességét nem ellenőrzi. DS Service szezonális kerékcsere csomagok: Gumihotel szolgáltatásunk feltételeiről márkaszervizünkben kérhet tájékoztatást. A kerék- illetve gumicsere csomagok tartalmazzák a kerekek kiegyensúlyozását és a szükséges súlyok árát is, de az árak csak 4 kerékre cseréjére / 4 kerék abroncs-cseréjére vonatkoznak. DS Espresso – utastéri kávéautomata: Kérjük, hogy a termék megvásárlása előtt kérjen felvilágosítást márkaszervizünkben a termék műszaki paramétereiről, áráról! Bizonyosodjon meg arról, hogy a kiválasztott termék megfelel az Ön elképzeléseinek, hogy kompatibilis az Ön gépjárművével vagy azzal az eszközzel, melyre/melyhez csatlakoztatni kívánja.