COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

EGY ÉV NEM LESZ ELÉG BELŐLE!

DS 7 CROSSBACK OPERATÍV LÍZING AJÁNLATOK

Válassza ki álmai autóját és használja
kiszámítható költségek mellett!Már 12 hónap futamidőtől.

DS 7 CROSSBACK PureTech 180 LE (benzines) készletről
már nettó 130 000 Ft havi bérleti díjtól*

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 LE plug-in hibrid készletről
már nettó 180 000 Ft havi bérleti díjtól*

A havi bérleti díjba beépített szolgáltatások:

- Kötelező biztosítás
- CASCO biztosítás
- Gépjárműadó és cégautó adó (jogszabályoktól függően)


Igény szerint teljes körű flottakezelésre is van lehetőség (karbantartás, téli-nyári gumimenedzsment).


Az operatív lízing előnyei

- Kontrollálható, tervezhető költségek (fix havi díj, mely minden szolgáltatást tartalmazhat)

- Garantált maradványérték
- A bérlőnek nincs gazdasági kockázata
- Egyszerű nyilvántartás, könyvelés (a gépkocsi nem szerepel a bérlő könyveiben)

- Akár 0 Ft önerő
- A bérleti díj ÁFA tartalma visszaigényelhető (a jogszabályokkal összhangban, céges használat arányában)

- Költségként elszámolható bérleti díj
- Az értékcsökkenést a bérbeadó számolja el

- Nem kell előre megfinanszírozni a beruházás ÁFA-ját
- Nincs árfolyamkockázat

A bérleti időszak lejárata utáni lehetőségek

  - A gépkocsi bérbeadónak való visszaadása, és egy teljesen új autóra új operatív lízing indítása (a bérlő mindig mint üzembentartó szerepel, a tulajdonos a bérbeadó).

  - Igény szerint a futamidő meghosszabbítása, kedvezőbb bérleti díj mellett

 

A lejárat végén az autó újraértékesítésének a kockázatát a lízingbeadó viseli!

A promóció 2021. május 21. – 2021. szeptember 30. között, vagy visszavonásig érvényes, a DS STORE BUDAPEST márkakereskedésben készletről megrendelt új DS 7 CROSSBACK Performance Line, Rivoli és Prestige modellek esetén, kizárólag vállalkozások részére. A hirdetésben meghatározott havi nettó bérleti díj a használati díjon túl tartalmazza még a teljes körű casco biztosítás díját (a Groupama Biztosító által, legfeljebb 50 000 Ft önrész mellett), továbbá a kötelező felelősség biztosítás díját (Groupama Biztosító által). A DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300 LE (Prestige) plug-in hibrid esetén megadott havi nettó bérleti (használati) díj 25.000 km/év futásteljesítmény, 12 hónapos futamidő, 21 995 000 Ft bruttó vételár és 3 167 366 Ft nettó kiemelt első bérleti díj (sajáterő) esetén érhető el. A DS 7 CROSSBACK PureTech 180 LE (Performance Line) esetén megadott havi nettó bérleti (használati) díj 25.000 km/év futásteljesítmény, 12 hónapos futamidő, 16 895 000 Ft bruttó vételár és 2 358 039 Ft nettó kiemelt első bérleti díj (sajáterő) esetén érhető el. Bármely eltérő adat esetén a havi nettó induló bérleti díj is különböző lehet! A fentiekről a DS STORE BUDAPEST márkakereskedésben tájékozódhat.

A bérletre vonatkozó szolgáltatást a Merkantil Bérlet Kft. nyújtja. A Merkantil Bérlet Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A promócióban részt vevő DS Márkakereskedés, mint közvetítő a Merkantil Bérlet Kft. bérbeadó képviseletében jár el. A képek illusztrációk. A hirdetés nem minősül ajánlatnak, a tájékoztatás nem teljes körű. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A feltüntetett ajánlat más kedvezménnyel és akcióval nem összevonható, teszt és használt gépjárművekre nem vonatkozik. További részletek DS STORE BUDAPEST Márkakereskedésnél érhetők el.

DS 7 CROSSBACK E-TENSE Súlyozott vegyes fogyasztás (l/100 km): 1,5-1,6; CO₂-kibocsátás (g/km): 34-36 / DS 7 CROSSBACK  vegyes fogyasztás (l/100 km): 4,0-5,5; CO₂-kibocsátás (g/km): 105-125.