COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

MÁR 6 790 000 Ft-tól*

Kifinomultság, kényelem és csúcstechológia – ezeket ötvözi a DS 3 CROSSBACK kompakt SUV, amelynek egyedi dizájnja senkit sem hagy hidegen.
A gazdagon felszerelt DS 3 CROSSBACK Elegance PureTech 100 már bruttó 6 790 000 Ft-tól* az öné lehet.

A DS 3 CROSSBACK ELEGANCE szériafelszereltségének főbb elemei:

Aktív sávtartó asszisztens
Automata vészfékező rendszer
Sebességtábla felismerő rendszer
Elektromos rögzítőfék
Front-, oldal-, és függőnylégzsákok
7"-os érintőképernyő
Mirror Screen rendszer
Digitális műszeregység
Tempomat
Kulcs nélküli indítás
Klímaberendezés
8 hangszórós audiorendszer
USB csatlakozó, Bluetooth kihangosító
17"-os könnyűfém keréktárcsák
Montmartre belső inspiráció

A DS 3 CROSSBACK SUV modell Elegance változata most bruttó 500 000 Ft*, a többi változat bruttó 700 000 Ft* kedvezménnyel vásárolható meg. 

Legyen egy új DS 3 CROSSBACK tulajdonosa és autójához 5 év garanciát adunk 100 000 km futáskorláttal**.

*Jelen  ajánlat 2020.06.24-étől visszavonásig él, a DS 3 CROSSBACK SUV modellhez vehető igénybe visszaigazolt megrendelés esetén.A feltüntetett ár a DS 3 CROSSBACK PureTech 100 ELEGANCE modell regisztrációs adóval növelt, a bruttó 500 000 Ft kedvezménnyel már csökkenett  árát jelöli. Jelen ajánlat más akcióval vagy kedvezménnyel (pl. flottakedvezménnyel) nem vonható össze (kivéve kedvezményes finanszírozást és +3 év EssentialDrive kiterjesztett garanciát). A bruttó 500 000 Ft kedvezmény a DS 3 CROSSBACK Elegance verzió, míg a bruttó 700 000 Ft kedvezmény a DS 3 CROSSBACK SUV egyéb verzióinak megvásárlása esetén elérhető és kizárólag gyártásból rendelt gépjárművekre érvényes. A DS 3 CROSSBACK modellek vegyes fogyasztása: 3,7-5,1 l/km. CO2-kibocsátása: 99-117 g/km. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. A képek illusztrációk. A további részletekért forduljon a DS STORE BUDAPEST márkakereskedéshez!

 

**Minden magánügyfél számára új autóként értékesített DS 3 CROSSBACK személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.