DS 3 CROSSBACK E-TENSE

STÍLUS, SZAKÉRTELEM, KARAKTER
Tisztán elektromosan1 MILLIÓ Ft DS kedvezménnyel*

DS 3 CROSSBACK E-TENSE

DS 3 CROSSBACK E-TENSE elektromos modellek

1 millió Ft DS kedvezménnyel,
13 250 000 Ft-tól*

A Formula E-ben megszerzett tapasztalatainkat felhasználva fejlesztettük ki a DS 3 CROSSBACK E-TENSE modellt, amelyet kifinomult, teljesen egyedi stílus és csúcstechnológia jellemez. 

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE villanymotorja 136 LE teljesítményű. Az 50 kWh kapacitású akkumulátornak köszönhetően a maximális hatótáv akár 341 km (WLTP). 

 

Élvezze a DS 3 CROSSBACK E-TENSE elektromos kompakt SUV luxusát és az elismerő tekinteteket!


Legyen egy új DS 3 CROSSBACK E-TENSE tulajdonosa és autójához 5 év garanciát adunk 100 000 km futáskorláttal.**

Továbbá szerződéses jótállást nyújtunk 8 évig, vagy 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó) a meghajtó akkumulátorra, 70%-os töltőkapacitás erejéig.

*Jelen ajánlat 2022.05.09-étől visszavonásig, új DS 3 CROSSBACK E-TENSE modell Bastille felszereltségű változatának gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésére érvényes. A feltüntetett  bruttó 13 250 000 Ft-os ár a fent megjelölt változat bruttó 1 millió Ft-os DS támogatással csökkentett, kedvezményes árát jelöli.

 

A DS 3 CROSSBACK E-TENSE hatótávolsága WLTP szabvány szerint: akár 341 km, vegyes fogyasztása: 169,6–183,4 Wh/km, vegyes CO2-kibocsátása: 0 g/km. A képek illusztrációk, a tájékoztatás nem teljeskörű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a P Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekért forduljon a DS STORE BUDAPEST márkakereskedéshez, 

 

**Minden magánszemély számára új autóként értékesített DS 3 CROSSBACK E-TENSE személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.