MEGTEKINTÉS
A LOUVRE MÚZEUM FŐTÁMOGATÓKÉNT ISMERI EL A DS AUTOMOBILES-T
Párizs, 2023. december 8.

A DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum támogatója, és a "Főtámogatók" exkluzív csoportjába került.

 

A "DS Automobiles" név mostantól kőbe vésve áll a tekintélyes Louvre piramisa alatt.

 

A DS Automobiles a kezdetektől együttműködik a Louvre Múzeummal, és elkötelezett a kultúra népszerűsítése mellett.

 

 

A DS Automobiles megalapítása óta számos bemutatót tartott a Louvre Múzeumban és környékén, a Piramis alatt vagy a Tuileriák kertjében. Az exkluzív bemutatók és különleges kiállítások egy közös filozófiát visszhangoznak, az örökség és a modernitás ötvözésével elképzelt jövőt.

A kultúra támogatása iránt elkötelezett DS Automobiles 2015 óta a Louvre Múzeum és számos időszaki kiállítás támogatója.

A márka világában kiemelkedő helyet elfoglaló Louvre Múzeum és annak üvegpiramisa mindig is inspirálta a DS Automobiles-t.

A DS elkötelezettségét az is bizonyítja, hogy 2019-ben és 2020-ban harminc különleges rendezvénnyel ünnepelte meg a Piramis harmincadik évfordulóját.

A partnerség 2020-ban és 2021-ben új szintre lépett a DS 7 CROSSBACK LOUVRE és a DS 3 CROSSBACK LOUVRE limitált szériákkal, amelyek a művészetet kimagasló utazási kényelemmel ötvözték. E két modell a Louvre piramisok által inspirált, exkluzív részletein túlmenően lehetővé tette, hogy a műszerfal nagy központi képernyőjén 182 műalkotást nézhessünk meg, ugyanennyi podcast kíséretében, egyedülálló és magával ragadó művészeti élményt nyújtva az autóban.

Az évek során a DS Automobiles ONLY YOU PRIVILEGE programja lehetővé tette, hogy a DS tulajdonosok megismerjék a gyűjteményeket, és egyedülálló körülmények között pillanthassanak be a múzeum és a restauráló műhelyek kulisszái mögé.

E szenvedélyes és tartós elkötelezettségéért a DS Automobiles-t a Louvre kiemelt támogatóként ismerte el. 2023 végén a "DS Automobiles" nevet bevésték Piramis alatti Napóleon-terembe.

"Az elegancia, a szakértelem és az innováció szimbóluma, a Louvre múzeum Franciaország legjavát nyújtja. Ennek az ikonikus helynek a kulturális, művészeti és építészeti gazdagsága egyszerre szolgál állandó inspirációs forrásként és Franciaország imázsa megtestesítőjeként az egész világon.

Azzal a törekvésével, hogy a luxus területén egyedülálló francia szakértelmet átvigye az automobil világába, a DS márka tökéletesen rezonál a Louvre Múzeummal. A nagy mecénások listájára való felkerülés büszkeséggel tölti el a DS dolgozóit, akik nap mint nap a kiválóságra való törekvést ápolják."

Olivier François, a DS Automobiles vezérigazgatója