MEGTEKINTÉS
TEKINTSE MEG CÉGES ÜGYFELEINKNEK SZÓLÓ AJÁNLATAINKAT
Kedvezmény kamarai tagoknak
Egyedi árkedvezményt biztosítunk egyes aktív kamarai tagsággal rendelkezőknek új DS gépjármű vásárlása esetén.
 

KIK VEHETIK IGÉNYBE A KEDVEZMÉNYT?

Azon, fogyasztónak nem minősülő személyek (aktív kamarai tagok, illetve a tulajdonukban álló vállalkozások), akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük végzése érdekében szeretnének gépjárművet vásárolni, és az alábbi kamarák tagjai:

 

 • Magyar Állatorvosi Kamara
 • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
 • Magyar Építész Kamara
 • Magyar Gyógyszerészi Kamara
 • Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara
 • Magyar Könyvvizsgálói Kamara
 • Magyar Mérnöki Kamara
 • Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara
 • Magyar Országos Közjegyzői Kamara
 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Ügyvédi Kamara
 • Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara
 • Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
 • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
 • Magyar Szabadalmi Ügyvivői Kamara
 • Országos Magyar Vadászkamara

 

A kedvezmény igénybevételének feltétele az aktív kamarai tagság igazolása.

     

 

A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE MODELLENKÉNT

Tekintse meg összefoglaló táblázatunkat az egyes modellekre és felszereltségi szintekre vonatkozó kedvezmények mértékéről1:

 

 

MODELL
MOTORIZÁCIÓ
KAMARAI KEDVEZMÉNY (%)
DS 3
BENZINES ÉS DÍZEL
7%
DS 3 E-TENSE
ELEKTROMOS
6%
DS 4
BENZINES ÉS DÍZEL
9%
DS 4 E-TENSE
PLUG-IN HIBRID
7%
DS 7
BENZINES ÉS DÍZEL
10%
DS 7 E-TENSE
PLUG-IN HIBRID
7%
DS 9 E-TENSE
PLUG-IN HIBRID
7%
1Jelen ajánlat 2023.02.01-től visszavonásig érvényes, kizárólag a fenti listában megjelölt kamarához tartozó aktív kamarai tagok, illetve a tulajdonukban álló vállalkozások részére elérhető és csak az ott feltüntetett modellekre vonatkozik, akik/amelyek a gépjármű megvásárlása körében szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körében járnak el, ezért a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 4. pontjában meghatározottak szerint vállalkozásnak minősülnek. A modellenként eltérő mértékű kedvezmény a regisztrációs adóval csökkentett bruttó listaárból kerül levonásra, más akcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható, továbbá teszt- és használt gépjárművekre nem vonatkozik. A kedvezmény eléréséhez feltétel az aktív kamarai tagság igazolása az adott kamara által kibocsátott hivatalos okirattal. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.
Nyíltvégű pénzügyi lízing

A nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót kizárólag jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, vállalkozások vehetik igénybe. Nyíltvégű pénzügyi lízing esetében a futamidő végéig a lízingbeadó tulajdonában lesz a gépkocsi, azonban a futamidő végén a lízingbe vevő az alábbi lehetőségek közül választhat:

 

- maradványértéken megvásárolja és így a tulajdonába kerül a gépkocsi,


- megjelöl egy harmadik felet aki a maradványérték megfizetését követően tulajdonjogot szerezhet


- visszaadja a Banknak a lízingelt gépkocsit.

Flottakezelő, vagy céges autót keres?

A DS Automobiles prémium modelljei kivételes kényelmi, biztonsági és technológiai színvonalat nyújtanak és különleges megjelenésükkel az ön cége arculatépítésében is részt válallnak.
Benzines és dízelmotorjaink mellett a kétszeres Formula E bajnok E-TENSE technológiát alkalmazó, tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtásláncokat is megtalálja kínálatunkban. - Flottakedvezmény már egy autóra is* 

 - Személyreszabott finanszírozási megoldások vállalkozások számára

 

 

Kérjen időpontot tesztvezetésre, kérjen ajánlatot, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Közvetlenül is felveheti a kapcsolatot értékesítőnkkel, vagy kitöltheti a megfelelő kapcsolatfelvételi űrlapot az alábbi gombok segítségével.

 

 

* FLOTTAKEDVEZMÉNY MÁR 1 DB GÉPKOCSI VÁSÁRLÁSAKOR

Az ajánlat jogi személyek és kamarai tagok számára érvényes gyártásból, vagy készletről történő megrendelés esetén, 1 db gépkocsi megrendelése esetén is.  A feltüntetett információk nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A P Automobil Import Kft. fenntartja a jogot a kereskedelmi akciók megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze. A gépjárművek elérhetősége, műszaki adatai, vételára, továbbá az egyéb feltételek bármikor változhatnak, az ezekkel kapcsolatos aktuális információkért keresse fel a DS STORE BUDAPEST márkakereskedést.

Az új DS modellek megvásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

ez is érdekelheti
Szervizszolgáltatási szerződések
Autózzon teljes nyugalomban a gyári garanciaidőn túl is.
DS készletajánlatok
Böngésszen online a DS készleten található modelljei között.