MEGTEKINTÉS
TEKINTSE MEG CÉGES ÜGYFELEINKNEK SZÓLÓ AJÁNLATAINKAT
DS 3 E-TENSE VÁLLALKOZÁSOKNAK ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL
Készletről és gyártásból is elérhető új DS 3 modellek kiemelkedő kedvezménnyel és most akár 3,6 millió forint állami támogatással.
DS BUSINESS ajánlatok vállalkozásoknak
már 11 690 000 Ft-tól*

Az egyedi megjelenésű, kifinomult és gazdagon felszerelt 

DS 4 BUSINESS és DS 7 BUSINESS modellekkel mindenhova elegánsan és kipihenten érkezhet meg, ráadásul vállalkozása arculatát is tökéletesítheti velük.

 

takarékos benzin-, vagy dízelmotorokkal szerelt DS BUSINESS modellekhez most 5 év/100 000 km kiterjesztett garancia** is jár.

 

BUSINESS ajánlatunk magyarországi vállalkozások és kamarai tagok számára elérhető!

 

Márkakereskedésünkben személyre szabott finanszírozási megoldásokkal várjuk.

 

Kedvezmény kamarai tagoknak
Egyedi árkedvezményt biztosítunk egyes aktív kamarai tagsággal rendelkezőknek új DS gépjármű vásárlása esetén.
 

KIK VEHETIK IGÉNYBE A KEDVEZMÉNYT?

Azon, fogyasztónak nem minősülő személyek (aktív kamarai tagok, illetve a tulajdonukban álló vállalkozások), akik szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük végzése érdekében szeretnének gépjárművet vásárolni, és az alábbi kamarák tagjai:

 

 • Magyar Állatorvosi Kamara
 • Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara
 • Magyar Építész Kamara
 • Magyar Gyógyszerészi Kamara
 • Magyar Igazságügyi Szakértői Kamara
 • Magyar Könyvvizsgálói Kamara
 • Magyar Mérnöki Kamara
 • Magyar Növényvédő Mérnöki és Növényorvosi Kamara
 • Magyar Országos Közjegyzői Kamara
 • Magyar Orvosi Kamara
 • Magyar Ügyvédi Kamara
 • Személy-, Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamara
 • Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
 • Magyar Kereskedelmi és Iparkamara
 • Magyar Szabadalmi Ügyvivői Kamara
 • Országos Magyar Vadászkamara

 

A kedvezmény igénybevételének feltétele az aktív kamarai tagság igazolása.

     

 

A KEDVEZMÉNY MÉRTÉKE MODELLENKÉNT

Tekintse meg összefoglaló táblázatunkat az egyes modellekre és felszereltségi szintekre vonatkozó kedvezmények mértékéről1:

 

 

MODELL
MOTORIZÁCIÓ
KAMARAI KEDVEZMÉNY (%)
DS 3
BENZINES ÉS DÍZEL
7%
DS 3 E-TENSE
ELEKTROMOS
6%
DS 4
BENZINES ÉS DÍZEL
9%
DS 4 E-TENSE
PLUG-IN HIBRID
7%
DS 7
BENZINES ÉS DÍZEL
10%
DS 7 E-TENSE
PLUG-IN HIBRID
7%
DS 9 E-TENSE
PLUG-IN HIBRID
7%
1Jelen ajánlat 2023.02.01-től visszavonásig érvényes, kizárólag a fenti listában megjelölt kamarához tartozó aktív kamarai tagok, illetve a tulajdonukban álló vállalkozások részére elérhető és csak az ott feltüntetett modellekre vonatkozik, akik/amelyek a gépjármű megvásárlása körében szakmájuk, önálló foglalkozásuk vagy üzleti tevékenységük körében járnak el, ezért a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) bekezdés 4. pontjában meghatározottak szerint vállalkozásnak minősülnek. A modellenként eltérő mértékű kedvezmény a regisztrációs adóval csökkentett bruttó listaárból kerül levonásra, más akcióval vagy kedvezménnyel nem összevonható, továbbá teszt- és használt gépjárművekre nem vonatkozik. A kedvezmény eléréséhez feltétel az aktív kamarai tagság igazolása az adott kamara által kibocsátott hivatalos okirattal. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletek az akcióban részt vevő Citroën-márkakereskedésekben.
Nyíltvégű pénzügyi lízing

A nyíltvégű pénzügyi lízing konstrukciót kizárólag jogi személyek, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek, vállalkozások vehetik igénybe. Nyíltvégű pénzügyi lízing esetében a futamidő végéig a lízingbeadó tulajdonában lesz a gépkocsi, azonban a futamidő végén a lízingbe vevő az alábbi lehetőségek közül választhat:

 

- maradványértéken megvásárolja és így a tulajdonába kerül a gépkocsi,


- megjelöl egy harmadik felet aki a maradványérték megfizetését követően tulajdonjogot szerezhet


- visszaadja a Banknak a lízingelt gépkocsit.

Flottakezelő, vagy céges autót keres?

A DS Automobiles prémium modelljei kivételes kényelmi, biztonsági és technológiai színvonalat nyújtanak és különleges megjelenésükkel az ön cége arculatépítésében is részt válallnak.
Benzines és dízelmotorjaink mellett a kétszeres Formula E bajnok E-TENSE technológiát alkalmazó, tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtásláncokat is megtalálja kínálatunkban. - Flottakedvezmény már egy autóra is* 

 - Személyreszabott finanszírozási megoldások vállalkozások számára

 

 

Kérjen időpontot tesztvezetésre, kérjen ajánlatot, vagy látogasson el bemutatótermünkbe!

Közvetlenül is felveheti a kapcsolatot értékesítőnkkel, vagy kitöltheti a megfelelő kapcsolatfelvételi űrlapot az alábbi gombok segítségével.

 

 

* FLOTTAKEDVEZMÉNY MÁR 1 DB GÉPKOCSI VÁSÁRLÁSAKOR

Az ajánlat jogi személyek és kamarai tagok számára érvényes gyártásból, vagy készletről történő megrendelés esetén, 1 db gépkocsi megrendelése esetén is.  A feltüntetett információk nem teljes körűek és nem minősülnek szerződéses ajánlattételnek. A P Automobil Import Kft. fenntartja a jogot a kereskedelmi akciók megváltoztatására és visszavonására. Az ajánlatok más akcióval vagy kedvezménnyel nem vonhatók össze. A gépjárművek elérhetősége, műszaki adatai, vételára, továbbá az egyéb feltételek bármikor változhatnak, az ezekkel kapcsolatos aktuális információkért keresse fel a DS STORE BUDAPEST márkakereskedést.

Az új DS modellek megvásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé +2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállás jár. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződése jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

ez is érdekelheti
Szervizszolgáltatási szerződések
Autózzon teljes nyugalomban a gyári garanciaidőn túl is.
DS készletajánlatok
Böngésszen online a DS készleten található modelljei között.