MEGTEKINTÉS

DS modellválaszték

Ismerje meg a márka modelljeit!

A DS Automobiles kivételes utazási élményt nyújtó, személyre szabható prémium modellek széles választékával várja.

SUV & Crossover modellek

Erőteljes és elegáns designjukkal a márka SUV modelljei fittyet hánynak a bevett normáknak. A kényelmet csúcstechnológiával ötvöző új DS 3 és új DS 7 egészen kivételes érzékszervi élményben részesítik.

4-5 ajtós modellek

Klasszikus limuzin és kompakt ötajtós modelleink elegáns stílusukkal és kiváló úttartásukkal bűvölik el utasaikat. A DS 4 és a DS 9 fedélzetén hosszabb utak alkalmával és városi közegben is kimagasló vezetési kényelemben lehet része. Kedvére választhat a hagyományos vagy az tölthető hibrid meghajtású, illetve a különböző felszereltségi szintű változatok közül.

elektromos modellek

A Formula-E bajnokságon szerzett tapasztalatainknak hála a jövőt jelentő elektromos autózásnak már hagyománya van a márkánál. Az elektromos autók teljesen új élményt tartogatnak: azonnal rendelkezésre álló nyomaték, hatékonyság, hangtalan működés – fedezze fel a DS elektromos modelljét!

Plug-in hibrid modellek

Elektromos üzemmódban nulla CO2-kibocsátás, vegyes ciklusban alacsony fogyasztás: ismerje meg a plug-in hibrid technológia előnyeit! Hatékony és sokoldalú plug-in hibrid modelljeinkkel minden utazás színtiszta élvezet.

TALÁLJA MEG AZ ÖNHÖZ ILLŐ MODELLT

GYIK

Hogyan válasszunk újautót?

Egy új gépjármű megvásárlása komoly befektetést igényel, és a választáskor számos szempontot kell figyelembe venni: karosszériaváltozat, férőhelyek száma, automata vagy kézi váltó, motortípus, a vezetés gyakorisága stb. Azon is érdemes elgondolkodni, hogyan fogjuk használni az autót: elsősorban városban akarunk vele közlekedni, vagy vidéki utakat tervezünk.

Milyen típusú gépjárművet válasszunk?

SUV és Crossover

Az SUV-k és a crossoverek designja elég hasonló: a megemelt hasmagasság miatt magas vezetési pozíció jellemzi őket, akárcsak egy terepjáróban. Ezek a tágas járművek bőséges helykínálattal és egy családi autó minden kényelmével rendelkeznek. A DS modellválasztékán belül az új DS 3 és az új DS 7 modellek képviselik ezt a kategóriát.

 

4-5 ajtós modellek

A 4 ajtós limuzinok nagyobb méretű, hosszabb karosszériával rendelkező, magas kiviteli minőségű modellek. Általában a nagy távolságok megtételére is alkalmas erős motorral vannak felszerelve, és a vezető és az utasok kényelmére is nagy hangsúlyt fektetnek. A DS 9 tartozik ebbe a kategóriába.
Az 5 ajtós (ferdehátú) modellek általában közepes méretűek, többféle célra alkalmasak és széles választék jellemzi őket. A DS 4 tartozik ebbe a kategóriába.

Milyen motort válasszunk: elektromos, hibrid, benzines vagy dízel? 

Új gépjármű vásárlásakor természetesen felmerül a motortípus kérdése is. Több lehetőség közül választhatunk.

 

Belső égésű motorral szerelt modellek

A hagyományos benzin- vagy dízelüzemű gépjárművek az elektromos autók térhódítása ellenére továbbra is népszerűek. A belső égésű motorral szerelt modellek fő vonzerejét a nagy hatótávolság adja.

 

Elektromos gépjárművek

Az elektromos meghajtású új gépjárművek kétségtelenül nem olcsók. A villamos meghajtás előnyei azonban vitathatatlanok: ezekkel a járművekkel jelentős üzemanyag- és karbantartási költség takarítható meg, ráadásul környezetkímélők, mivel nincs CO2-kibocsátás.

 

Esetleg hibrid?

A hibrid járművekben a belső égésű motor mellett villanymotort is találunk. A hibrid hajtáslánc ezért jó kompromisszum lehet, ha mindkét technológia előnyeiből részesülni szeretnénk. Jelenleg a DS 4, DS 7 és DS 9 modellekből érhető el plug-in hibrid változat.

Miért érdemes új autót venni?

Megbízhatóság és nyugalom

Egy használt autó vételára természetesen alacsonyabb, mint egy újé. Ugyanakkor egy új autónak is megvannak a maga előnyei: a gyártói jótállás, a berendezések hosszabb élettartama, az alacsonyabb karbantartási költségek stb. vitathatatlanul nyugalommal töltik el az embert.

 

Az új gépjármű finanszírozása

A DS Automobiles új gépjárműve megvásárlásához igényeihez mérten többféle finanszírozási megoldást kínál. Ha önrész befizetése nélkül szeretne új gépjárművet vásárolni, többféle finanszírozási opció – hagyományos hitel vagy lízing – is rendelkezésre áll.

Choisir une voiture pour les professionnels

Que vous soyez chauffeur de VTC ou taxi, ou bien une entreprise à la recherche d’un véhicule, DS Automobiles propose une gamme de véhicules professionnels haut de gamme selon vos besoins.en version hybride.