MEGTEKINTÉS

DS Assistance

ASSISTANCE SEGÉLYSZOLGÁLAT ÉJJEL-NAPPAL

Mikor minden perc számít...

Egyetlen segélyhívó szám: 00-800-24240707

 

A hét bármely napján, éjjel-nappal hívható.

 

Segítségnyújtás az alábbi esetekben:

  • Üzemzavar
  • Defekt
  • Kulcs elvesztése
  • Üzemanyag probléma

 

A DS Assistance akkor nyújt segítséget, amikor a legnagyobb szüksége van rá, az Európai Unióban és 15 egyéb országban ill. területen. Az Assistance szolgálat mindent megtesz, hogy egy helyszíni javítással kisegítse Önt vagy beszállítsa az autóját a legközelebbi márkaszervizbe. A szolgáltatások az autó vezetőjére és összes utasára vonatkoznak, függetlenül attól, hogy az autó újként vagy használtként lett vásárolva. Akkor sincs ok aggodalomra, ha az autó 24 óránál hosszabb ideig mozgásképtelen marad: az Assistance szolgálat az Ön kérésére mindent  megtesz egy mobilitási megoldás megszervezése érdekében.

 

Az új autó szerződéses garanciája és bármely, az autóra vonatkozó és érvényes szervizszolgáltatási szerződés tartalmazza a DS Assistance szolgáltatást is.

 
SEGÍTSÉGNYÚJTÁS KÖZVETLEN AZ ÖN AUTÓJÁBÓL

Amennyiben az Ön autója rendelkezik DS Connect Box-szal (felszereltség függvényében), a belső visszapillantó tükör felett elhelyezett fekete gomb megnyomásával tud a legegyszerűbben kapcsolatba lépni a DS Assistance-szal.

Ütközés érzékelése esetén a DS Connect Box automatikusan elindítja a hívást a DS Assiatance központ felé, így szükség esetén azonnal segítséget hívhat a helyszínre.

 

A DS Assistance-t a MyDS applikáció "Kapcsolat és segítség" funkcióján keresztül is hívhatja.