OKTATÓVIDEÓK DS 4 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓK

Nemrégiben vásárolta vagy hamarosan megkapja hagyományos meghajtású vagy plug-in hibrid (E-TENSE) DS 4 gépkocsiját, és segítségre vagy információra van szüksége az egyes felszerelésekkel kapcsolatban?
Az alábbi oktatóvideók segítenek a gépjárművében rejlő lehetőségek maximális kiaknázásában.

AZ ÖSSZES VÁLTOZATRA ÉRVÉNYES OKTATÓVIDEÓK

Tekintse meg a DS 4 valamennyi változatára érvényes oktatóvideóinkat.

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

A videóból megismerheti a továbbfejlesztett head-up display működését. Ez a csúcstechnológiás berendezés a vezetéssel kapcsolatos digitális információkat DS 4 gépkocsija szélvédőjére vetíti. A videóból megtudhatja, hogyan lehet:

• A rendszert be- és kikapcsolni• A kijelzés magasságát és fényerejét beállítani• Az információkat közvetlenül a látóterében megjeleníteni

 

DS IRIS SYSTEM

Ez a videó az online navigációs és a személyi asszisztens funkciókat ötvöző, innovatív és intuitív új információs rendszerünk különböző funkcióit mutatja be. A következőkről nyújt felvilágosítást:

• Profilok létrehozása és kezelése
• Okostelefonja Bluetoothon keresztül vagy Android Auto, illetve Apple CarPlay segítségével történő csatlakoztatása
• A navigációs rendszer használata
• Az IRIS hangvezérlés használata

 

DS SMART TOUCH

Az oktatóvideó a DS 4 középkonzoljáról közvetlenül elérhető érintőtechnológiás vezérlőfelület, a DS SMART TOUCH használatát ismerteti. A videó a következő témákat érinti:

• A 6 legfontosabb gyorsgomb (úti cél, névjegyek, rádió stb.) egyikének ujjbeggyel történő aktiválása és személyre szabása• Nagyítás és kicsinyítés• A kézírás-felismerő funkció működése (a funkció 2022 folyamán "over the air" frissítés formájában lesz elérhető)

 

INFOTAINMENT RENDSZER - ELSŐ LÉPÉSEK

A videó a fedélzeti infotainment rendszer optimális használatához szükséges tudnivalókat ismerteti:

• Képernyők közötti lapozás vagy hozzáférés a központi érintőképernyő widgetjeihez néhány egyszerű mozdulat segítségével

• A kedvenc vezetési funkciók bekapcsolása és személyre szabása

• Egy jelzőlámpa vagy egy figyelmeztetés gyors értelmezése a Súgó használatával

 

A KIJELZŐK SZEMÉLYRE SZABÁSA

Az oktatóvideóból megtudhatja, hogyan lehet néhány lépésben személyre szabni DS 4 gépkocsija kijelzőit:

• 10" központi érintőképernyő• Vezetői kijelzők (DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY és digitális műszercsoport)

 

A RENDSZER FRISSÍTÉSE

A videóból megtudhatja, hogyan történik a DS 4 gépjárművéhez kínált frissítések telepítése a 10" központi érintőképernyőn keresztül. Ezáltal:

• Az alkalmazásoknak mindig a legújabb verzióját használhatja.• Soha nem marad le egyetlen új szolgáltatásról sem.

 

DS DRIVE ASSIST

Ebből a magyarázó videóból megtudhatja, hogyan kell megfelelően használni a DS DRIVE ASSIST különféle funkcióit:
• Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval
• Sávtartó asszisztens

 

DS DRIVE ASSIST 2.0

Ismerje meg ebből a magyarázó videóból a DS DRIVE ASSIST 2 új funkcióját:
• Félautomata sávváltás
• Előzetes sebességajánlás.

 

E-TENSE MODELLEKHEZ KAPCSOLÓDÓ OKTATÓVIDEÓK

Tekintse meg plug-in hibrid modelljeinkhez (E-TENSE) készült videós oktatóanyagainkat.

Tippek a plug-in hibrid modellek optimális használatához

Kérjük, tekintse meg rövid videónkat, melyben hasznos tippeket találhat ahhoz, hogy DS 4 E-TENSE plug-in hibrid modelljét a lehető legoptimálisabban használhassa.
Videónk segít az üzemanyag-megtakarítás növelésében és a nagyobb hatótáv elérésében is.

 

HOGY TÖLTSE DS 4 E-TENSE MODELLJÉT?

Az oktatóvideó segítségével megismerheti a különböző töltési módokat és a hozzájuk tartozó töltési időket, és megtudhatja mit jelentek a töltőnyíláson felvillanó különböző színű fények.

 

BEMUTATÓVIDEÓK

Tekintse meg a DS 4 kínálatában szereplő technológiákat bemutató videóinkat.

DS NIGHT VISION

A hűtőrácsba beépített infrakamera 200 m távolságig érzékeli az úttesten tartózkodó gyalogosokat és állatokat, majd kijelzi őket a digitális műszercsoporton, hogy a vezető időben tudjon reagálni a veszélyes helyzetekre. A biztonság szempontjából komoly előrelépést jelentő berendezés éjszaka is nyugodt vezetést garantál.

 

DS AIR

A műszerfalba tökéletesen belesimuló, láthatatlan DS AIR egy rendkívül innovatív és hatékony szellőzőrendszer. Kompakt mérete miatt tökéletesen diszkrét, és nagyban hozzájárul a műszerfal letisztult dizájnjához.

 

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

A szélvédő felső részén elhelyezett kamera, a négy helyzetjeladó és a három gyorsulásmérő segítségével működő DS ACTIVE SCAN SUSPENSION rendszer egymástól függetlenül kezeli a gépkocsi kerekeit, az észlelt útegyenetlenségektől függően szükség szerint felkeményítve vagy felpuhítva a felfüggesztést.

 

INFOTAINMENT RENDSZER

A DS IRIS SYSTEM a márka intuitív, ergonomikus és teljesen személyre szabható új információs rendszere. Az érintőtechnológiás interfészt használó beépített asszisztens érti az elhangzott utasításokat, a rendszer pedig az Ön kívánságának megfelelően végrehajtja azokat.

A DS SMART TOUCH képernyőn úgy tudja egyetlen mozdulattal bekapcsolni 6 kedvenc gyorsgombja (úti cél, névjegyek, rádió, klímaberendezés stb.) valamelyikét, hogy közben végig az úton tartja a szemét. A vezető keze ügyében található érintőképernyő gesztusvezérléssel működik, az olyan szokásos mozdulatokat is értelmezni tudja, mint a zoomolás, de a kézírást is felismeri.

 

DS EXTENDED HEAD UP DISPLAY

A továbbfejlesztett head-up display forradalmian új vizuális élményt nyújt, mely már a kibővített valósággal rokon. A digitális adatok 4 méterrel a szélvédő előtt jelennek meg, 21”-os átlón követve a vezető tekintetét, akinek így soha nem kell levennie az útról a szemét.

 

DS MATRIX LED VISION

A hipnotikus DS MATRIX LED VISION fényszórók és a pengefényű nappali lámpák összesen 150 LED-ből állnak, együttesük különlegesen vonzó és átható tekintetet kölcsönöz az autónak.

 

ADML PROXIMITY

Ahogy 2 méterre megközelíti az autót, a DS 4 zárjai automatikusan kioldódnak, és az addig láthatatlan kilincsek kiemelkednek a karosszériából. Az indításhoz már csak meg kell nyomnia a Start/Stop gombot. Az autó elhagyásakor az előbbiek ellenkezője történik: a kilincsek behúzódnak, és a gépkocsi automatikusan lezárul.

#

Hátsó forgalomérzékelés

Ez a rendszer rendkívüli biztonságot nyújt, hisz jelzi a jármű oldalsó holtterében felbukkanó járműveket, függetlenül attól, hogy mekkora sebességgel közelednek. A kiterjesztett holttérfigyelés akár 75 méteres sávban is működik, a veszélyre a megfelelő oldali visszapillantó tükörben felvillanó LED-fény figyelmeztet. Tolatáskor - akár 40 méteres körzetben - a gépjármű hátsó holtterében mozgó akadályokra is figyelmeztet a rendszer.

#

ADVANCED TRACTION CONTROL

Az első kerekek meghajtására ható Advanced Traction Control rendszernek köszönhetően a választható három üzemmódban nehéz terepen - homokos, havas és saras utakon is - biztonságosan közlekedhetünk. A kiegészítésképp kínált Hill Assistant Descent Control nevű lejtmenet-szabályozó rendszer pedig csökkenti a megcsúszás vagy az irányítás elvesztésének kockázatát 5%-nál meredekebb lejtőkön.

#

DS DRIVE ASSIST 2.0

A DS DRIVE ASSIST 2.0* az autonóm vezetés élményét a következő funkciókkal gazdagítja: félautomata sávváltás, a kanyarsebesség optimalizálása és a sebességtáblák jelzéseire történő előzetes figyelmeztetés.


*Később lesz elérhető

#

FOCAL Electra® hifirendszer

Élvezze a kivételesen tiszta hangzást a 14 hangszóróval felszerelt, 690 W teljesítményű különleges hifirendszer jóvoltából. A hangszigetelő fóliával bevont rétegelt ablaküvegeknek köszönhetően az autó belsejében csendes és nyugodt légkör uralkodik, amelyben még jobban érvényesül a FOCAL Electra® hifirendszer nyújtotta akusztikai élmény.

#
#

MyDS Ismerje meg a MyDS szolgáltatásokat

Nemrégiben vásárolta gépkocsiját, és segítségre vagy információra van szüksége a MyDS szolgáltatásokkal kapcsolatban?
Az alábbi oldalon található információk segítenek a gépjárműve kínálta lehetőségek és szolgáltatások maximális kihasználásában.