MEGTEKINTÉS
DS 3 konfigurátor
Alkossa meg saját DS 3 modelljét!

Konfigurátorunk segítségével személyre szabhatja új autóját, igényei szerint: felszereltségi szintek, motorok, felszereltség, dizájn...

Legyen új DS modellje az Ön számára tökéletesen megfelelő autó!

Felszereltségi szintek
A DS 3 kompakt SUV több változatban is elérhető: BASTILLE, PERFORMANCE LINE, RIVOLI, PERFORMANCE LINE + és OPERA. Minden változat jól felszerelt, de az igények mind szélesebb kielégítése érdekében számos opció és tartozék is választható.
választható motorok
A kiválasztott felszereltségi szinttől függően DS 3 modellje PureTech benzines, BlueHDI dízel vagy 100%-ban elektromos E-TENSE motorral elérhető. A választott motortól függően 6 sebességes kézi sebességváltó vagy 8 sebességes automata sebességváltó közül is választhat.
Az ön egyéniségét tökröző külső és belső design
A DS 3 külseje a karosszéria színének vagy a rendelkezésre álló felnik széles tárházának köszönhetően rendkívül jól személyre szabható .  Új DS 3 belső terében válassza a személyiségéhez legjobban illő kárpitot és hangulatot. 
méretek
Az Ön kényelme érdekében a DS 3 hossza 4418 mm, szélessége, visszapillantó tükrökkel együtt 1988 mm, magassága pedig 1534 mm. A 350 literes csomagtartóval és rengeteg tárhellyel az új DS 3 praktikus és funkcionális tereket kínál.
Felszereltség, opciók
Az Ön kényelmének és biztonságának javítása érdekében a DS 3, választott felszerelstégi szinttől függően számos széria és opcionális felszerelési elemet kínál: ADML PROXIMITY, DR IRIS System, DS DRIVE ASSIST, DS MATRIX LED VISION...