MEGTEKINTÉS
Ajánlatok
ÚJ DS 7 AJÁNLATOK

           

          

FEDEZZE FEL PÁRIZS ÍZEIT!
Rendelje meg az elsők között az új DS 7-et és fedezze fel Párizs ízeit!

Az új DS 7-et a hamisítatlan francia luxus jegyében terveztük Önnek. Élje át Ön is a legújabb modellünk nyújtotta kifinomultságot és engedje meg, hogy bizalmát különleges módon köszönjük meg.

 

  • Első 10 megrendelőnket* partnerével együtt meghívjuk egy exkluzív champagne kóstolóra az Étoile Champagne Bar-ba. Csillogás a Párisi udvar ikonikus épületében. 

 

  • DS 7 modellje megrendelésével részt vehet továbbá egy sorsoláson**, melynek keretében Öné lehet egy szállást is tartalmazó 2 fős vacsora a Michelin-csillagos esztergomi 42 Restaurantban. Hagyja, hogy elvarázsolja ennek a különleges helynek a pompája!

 

A promóció időtartama: 2023. január 9 – május 31.

  

   

Étoile Champagne Bar
Fotó: Kriston Petra

  

   

42 Restaurant & Bar

  

   

ÚJ DS 7 MODELLEK KÉSZLETRŐL

  

   

Válassza ki DS 7 modelljét online és üljön bele új autójába akár 2 héten belül

  • Gyorsan szeretne autót? Fedezze fel DS KÉSZLETAUTÓ weboldalunkat, melyen megtekintheti a DS Store-ban azonnal elérhető összes modellünket.

 

  • A készletoldalon online böngészhet, megtekintheti az autókat kívülről és belülről. Majd ha megvan a megfelelő autó, felveheti a kapcsolatot a DS Store-ral. Értékesítő kollégánk hamarosan keresni fogja önt.

ez is érdekelheti

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Tekintse meg ajánlatainkat 
Bővebben
FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT CÉGEKNEK
Válasszon cégének DS modellt kedvező finanszírozással 
Bővebben
KAPCSOLAT
Tesztvezetéssel, árajánlatadással, szervizkérdésekkel állunk szíves rendelkezésére 
Vegye fel velünk a kapcsolatot
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
ONLY YOU
Az Only You a DS márka exkluzív programja olyan szolgáltatásokkal, amelyeket igyekeztünk az Ön igényeihez szabni. Ismerje meg Ön is személyre szabott szolgáltatásainkat a teljeskörű DS élményért!
Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések

* a 2 személy részére szóló exkluzív pezsgőkóstolóra az itt  elérhető Szabályzatban foglalt feltételeknek megfelelő első tíz (10) résztvevő jogosult
**a 2 személy részére szóló, 1 éjszakás szállással egybekötött vacsora kisorsolása az itt elérhető Szabályzatban foglalt feltételeknek megfelelő résztvevők között történik

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .