MEGTEKINTÉS
Ajánlatok
DS 7 AJÁNLATOK

           

          

 

 

 

DS 4 & DS 7 BUSINESS ajánlatok vállalkozásoknak
már 11 690 000 Ft-tól*

Az egyedi megjelenésű, kifinomult és gazdagon felszerelt 

DS 4 BUSINESS és DS 7 BUSINESS modellekkel mindenhova elegánsan és kipihenten érkezhet meg, ráadásul vállalkozása arculatát is tökéletesítheti velük.

 

takarékos benzin-, vagy dízelmotorokkal szerelt DS BUSINESS modellekhez most 5 év/100 000 km kiterjesztett garancia** is jár.

 

BUSINESS ajánlatunk magyarországi vállalkozások és kamarai tagok számára elérhető!

 

Márkakereskedésünkben személyre szabott finanszírozási megoldásokkal várjuk.

 

VEZESSEN TELJES NYUGALOMBAN!

DS 7 MOST 5 ÉV/100 000 KM GARANCIÁVAL ÉS INGYENES COSTDRIVE+ KARBANTARTÁSI SZERZŐDÉSSEL*

 

 

A DS 7-tel a kiszámíthatóságot és a nyugalmat is szállítjuk.

Minden magánszemély által vásárolt DS 7-hez 5 év/100 000 km-ig érvényes COSTDRIVE + karbantartási szerződést* adunk, amely magában foglalja a következőket:

  • a szerződéses garancia meghosszabbítása
  • meghibásodott alkatrészek cseréje vagy javítása, munkadíjat beleértve
  • DS Assistance
  • a karbantartási tervben előírt, kötelezően elvégzendő karbantartási műveletek teljes alkatrész és munkadíj költsége
  • Az autó mechanikai állapotának, elektronikus berendezéseinek és kopóalkatrészeinek rendszeres felülvizsgálata

Több mint 6000 DS márkaszerviz áll gépjárműve rendelkezésére 39 európai országban. Az időtartam, futamteljesítmény vagy mindkettő meghosszabbítása a szerződés lejárta előtt bármikor lehetséges.

 

 

*Minden 2023. július 6. után megrendelt, új DS 7 személygépkocsi vásárlása esetén magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Costdrive + karbantartási szerződést adunk ajándékba. A Costdrive + szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, flotta 1 és egyedi flottamegrendelésekre, valamint készletakciós kedvezménnyel megrendelt gépkocsikra nem vonatkozik.. A gyári szerződéses jótállás és a Costdrive + szerződés keretében nyújtott jótállás és karbantartási szerződés szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

  

   

DS 7 MODELLEK KÉSZLETRŐL

  

   

Válassza ki DS 7 modelljét online és üljön bele új autójába akár 2 héten belül

  • Gyorsan szeretne autót? Fedezze fel DS KÉSZLETAUTÓ weboldalunkat, melyen megtekintheti a DS Store-ban azonnal elérhető összes modellünket.

 

  • A készletoldalon online böngészhet, megtekintheti az autókat kívülről és belülről. Majd ha megvan a megfelelő autó, felveheti a kapcsolatot a DS Store-ral. Értékesítő kollégánk hamarosan keresni fogja önt.

ez is érdekelheti

FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT MAGÁNSZEMÉLYEKNEK
Tekintse meg ajánlatainkat 
Bővebben
FINANSZÍROZÁSI AJÁNLAT CÉGEKNEK
Válasszon cégének DS modellt kedvező finanszírozással 
Bővebben
KAPCSOLAT
Tesztvezetéssel, árajánlatadással, szervizkérdésekkel állunk szíves rendelkezésére 
Vegye fel velünk a kapcsolatot
SZEMÉLYRE SZABOTT SZOLGÁLTATÁSOK
DS VIRTUÁLIS SZALON

A DS Store-ba otthonról is betekinthet a DS Virtuális szalon segítségével.

Jelentkezzen be hozzánk online rendszerünkön keresztül és kollégánk mindent megmutat, amit kedvenc modelljéről tudni szeretne. A videóséta végén tesztvezetésre is bejelentkezhet hozzánk.

Szolgáltatási szerződések
A  tartós megoldások garanciája: ügyfeleink igényeihez igazított szolgáltatási szerződések

* a 2 személy részére szóló exkluzív pezsgőkóstolóra az itt  elérhető Szabályzatban foglalt feltételeknek megfelelő első tíz (10) résztvevő jogosult
**a 2 személy részére szóló, 1 éjszakás szállással egybekötött vacsora kisorsolása az itt elérhető Szabályzatban foglalt feltételeknek megfelelő résztvevők között történik

 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésben .

FEDEZZE FEL PÁRIZS ÍZEIT!
Rendelje meg az elsők között az új DS 7-et és fedezze fel Párizs ízeit!

Az új DS 7-et a hamisítatlan francia luxus jegyében terveztük Önnek. Élje át Ön is a legújabb modellünk nyújtotta kifinomultságot és engedje meg, hogy bizalmát különleges módon köszönjük meg.

 

  • Első 10 megrendelőnket* partnerével együtt meghívjuk egy exkluzív champagne kóstolóra az Étoile Champagne Bar-ba. Csillogás a Párisi udvar ikonikus épületében. 

 

  • DS 7 modellje megrendelésével részt vehet továbbá egy sorsoláson**, melynek keretében Öné lehet egy szállást is tartalmazó 2 fős vacsora a Michelin-csillagos esztergomi 42 Restaurantban. Hagyja, hogy elvarázsolja ennek a különleges helynek a pompája!

 

A promóció időtartama: 2023. január 9 – május 31.

  

   

Étoile Champagne Bar
Fotó: Kriston Petra

  

   

42 Restaurant & Bar