MEGTEKINTÉS

DS E-SERVICE

Senki nem ismeri jobban elektromos DS autóját

Amikor egy elektromos DS-t választott, valószínűleg a zökkenőmentes, csendes, erőteljes vezetési élményre és annak téró CO2-kibocsátására összpontosított. De van egy másik jelentős előnye is a hagyományos belső égésű motorokról való átállásnak: tengelykapcsoló, olajcsere és kipufogórendszer nélkül az elektromos járművek sokkal kevesebb karbantartást igényelnek, mint hagyományos benzines/dízel társaik.

Mindazonáltal szükség van ezen modelleknél is a karbantartási periódusok pontos betartásáar, illetve a rendkívül kifinomult elektromos akkumulátor- és energiagazdálkodási rendszereiket rendszeresen ellenőriztetni kell, hogy tökéletes teljesítményt és vezetési élményt nyújthassanak tulajdonosaiknak.

ÓVJA MEG AUTÓJát

Annak érdekében, hogy autója a lehető legkevesebbet veszítse értékéből, és önnek a lehető legnagyobb vezetési élményt nyújthassa, végeztessen rendszeres karbantartást  DS-szervizével:

 

1. Autóján indig legyen elvégezve a biztonságot és az autó teljesítményét befolyásoló összes karbantartás

2. Rendszeresen vizsgáltassa meg, és ha kell, optimalizálja a hajtóakkumulátor teljesítményét 

DS SZAKÉRTELEM

Jó hír, hogy elektromos autója kevesebb karbantartást igényel, mint egy belső égésű jármű. Mostantól nem kell foglalkoznia olajcserével, olajszűrőkkel vagy a tengelykapcsoló cseréjével.

A márkaszervizt mostantól ritkábban kell felkeresnie. Bizonyos alkatrészek elhasználódása, mint például a fékek kopása, ritkábban fordul elő. 

Ezen túlmenően egy elektromos autó karbantartása akár 40%-kal kevesebbe kerül, mint egy belső égésű autóé, mindazonáltal komoly szakértelmet, célszerszámokat és speciális biztonsági előírások betartását követeli meg, melyekkel csak az Ön DS márkaszervize rendelkezik.

HAJTÓAKKUMULÁTOR

A hajtóakkumulátor elektromos autója lelke.

 

A DS 8-év/160,000 km jótállást kínál a hajtóakkumlátorra(i) 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év vagy 160 000 km, amelyiket előbb eléri az autó 

 

ELEKTROMOS AUTÓK SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉSE

Kössön szervizszolgáltatási szerződést elektromos gépjárműve szakszerű karbantartására.

Éljen az előnyökkel: kérhet közúti segítséget, hibaelhárítást, ütemezett karbantartást vagy a kopóalkatrészek cseréjét.

Így garantáltan betartja elektromos autója karbantartási tervét, és fix összeget fizet a szerződés időtartamára, bármi történjék is.

SZOLGÁLTATÁSAINK DS ELEKTROMOS AUTÓ TULAJDONOSOKNAK 

SZERVIZSZOLGÁLTATÁSI SZERZŐDÉS

Szervizszolgáltatási szerződés (ajánlott): minden karbantartási műveletre, alkatrészre és szolgáltatásra kiterjed;
 

FELTÖLTÉSI MEGOLDÁSOK

Hitelesített töltőberendezés (ajánlott): szakemberek által felszerelt wall box falitöltők komplett választéka;
 

MOBILITÁSI MEGOLDÁSOK

Mobilitási megoldás ajánlása minden esetben;
 

ONLINE SZERVIZIDŐPONT-FOGLALÁS

Online  időpont-előjegyzés

 

SZERZŐDÉSES GARANCIA

8 évre vagy 160.000 km-re szóló jótállás a hajtóakkumulátorra(i) 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év vagy 160 000 km, amelyiket előbb eléri az autó ;

 

DS ASSISTANCE

DS Assistance: éjjel-nappal gondtalan vezetés.