MEGTEKINTÉS

DS VALÓS IDEJŰ ONLINE NAVIGÁCIÓ

Használja könnyedén a vezetőülésből  a hangfelismeréssel is működő, TomTom által fejlesztett navigációs rendszet, mely többek között valós idejű forgalmi adatokkal és a traffipaxok előrejelzésével könnyíti meg az Ön utazását.

3 évig ingyenesen biztosítjuk a szolgáltatást

VALÓS IDEJŰ INFORMÁCIÓK
Utazzon teljes nyugalomban, kerülje el a dugókat és forgalmi akadályokat az Online navigációs csomag segítségével! Beépített navigációs rendszerünk, Európa vezető navigációs szolgáltatójával, a TomTom-mal együttműködve, valós idejű információkat és figyelmeztetéseket oszt meg önnel. A DS navigáció  hangfelismeréssel is működik, így nem kell levennie szemét az útról. 
VESZÉLYHELYZET JELZÉSE A TOMTOM SERVICES ÁLTAL
A navigációs rendszer képi és hangjelzésekkel informálja önt a várható veszélyhelyzetekről és a fix vagy mobil traffipax berendezésekről. A vezető könnyedén jelentheti és megoszthatja az addig nem jelzett veszélyes útszakaszokat vagy traffipaxot, így segítve a többi vezető közlekedését is. 
ELEKTROMOS TÖLTŐÁLLOMÁSOK JELZÉSE
A navigációs rendszer megjeleníti önnek a közelben található töltőállomásokat, melyek kompatibilisek az ön autójával*. Csak a partner töltőállomások adatit jeleníti meg a rendszer.
*töltőállomástól fajtájától függően 

Új, intuitív rendszer

VALÓS IDEJŰ TÉRKÉPFRISSÍTÉS

Hagyja, hogy online útvonaltervező rendszerünk irányítsa, amely valós idejű forgalmi adatokkal dolgozik, az útvonalakat is valós időben frissíti. Algoritmusunk biztonságosan elvezeti önt úticéljához.

A navigáció, mely ismeri az ön szokásait

Intelligens online navigációs rendszerünk megtanulja utazási szokásait, hogy úticéljavaslatokat kínálhasson önnek, utazási előzményei alapján. Ahelyett, hogy manuálisan ismételten beírná az úti célokat, a navigációs rendszer már az utazás kezdetén megfelelő célokat javasol. Tájékoztatja önt az érkezés várható idejéről és a megszokott útvonal forgalmi helyzetéről.

személyi asszisztens, hangfelismerő funkcióval

"Személyi asszisztense" reagál az Ön hangjára, és teljesíti kérései nagy részét. Egy-egy mondattal irányíthatja a navigációt, a telefont vagy a klímaberendezést. Legújabb, a DS IRIS SYSTEM rendszerbe tökéletesen integrált változatát úgy alakítottuk ki, hogy még természetesebben kommunikáljon járművével.

Elérhető az új DS 3, DS 4 és DS 7 modelleken.

személyre szabott szolgáltatások

MyDS App

Ismerje meg és töltse le alkalmazásunkat

Térképfrissítés

A navigációs rendszernek frissített térképadatokra van szüksége a megfelelő működéshez.