COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

PRECIZITÁS B.R.M Chronographes & a DS Automobiles

Tervezőcsoportjaink a B.R.M Chronographes francia luxus óragyártó céggel együttműködve exkluzív órákkal díszítik autóink belső terét, a kifinomultságot a kreatív merészséggel és a legjobb szakértelem igényességével ötvözve.

Elegancia, teljesítmény és kreatív bonyolultság

A precíziós mechanikáért rajongó Bernard Richards által 2003-ban alapított B.R.M Chronographes kizárólag innovatív, egyedi darabokat gyárt, melyek teljes egészében kézzel készülnek, és igény szerint személyre szabhatók. A francia óramárka által kifejezetten a DS Automobiles számára tervezett exkluzív órák minden autót egy határozott egyéniségű és éles dizájnnal rendelkező stílus manifesztóvá változtatnak.

B.R.M R180, a stílus és a szakértelem esszenciája

A kizárólag a DS 7 CROSSBACK és a DS 9 műszerfalának díszítésére megalkotott B.R.M R180 óra elegánsan emelkedik ki a tokjából, amint beindítják az autót. Kifinomult megjelenése mögött korszerű technológia rejlik, automatikusan beállítja a pontos időt az évszakoknak és az utazásoknak megfelelően. Kóstoljon bele ennek az egyedülálló órának az eleganciájába!