MEGTEKINTÉS

ELEKTROMOS AUTÓ

Kifinomult, tisztán elektromos modell
Az elektromos autó nemcsak a fenntartható mobilitás, hanem az örömteli vezetés szinonimája is egyben. Elektromos autónk volánjánál egyedülálló vezetési élményben lehet része.  Azonnal rendelkezésre álló nyomaték, nulla vibráció, nulla zaj: a DS elektromos DS 3 E-TENSE modelljében tökéletes kikapcsolódás várja.
ÚJ DS 3 E-TENSE
Akár 402 kilométeres WLTP hatótávolságával a DS 3 E-TENSE már az elektromos autók egy új generációját képviseli. Kompakt városi SUV modellünk a francia műszaki tudás és kifinomultság tökéletes megtestesítője, és a kényelem szempontjából is kivételes színvonalat nyújt.
FEDEZZE FEL A DS 3 E-TENSE MODELLT
A DS 3 E-TENSE a DS elképzelése szerinti par excellence elektromos autó. Kifinomultságával és high-tech megoldásaival ez a csúcskategóriás modell a francia kiválóság jelképe. A legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával készült utastérben minden az Ön kényelmét szolgálja. Az olyan csúcstechnológiás berendezések, mint például a DS DRIVE ASSIST pedig már az autonóm vezetésből adnak ízelítőt. Élvezze a teljesen csendes vezetést és az egyszerű töltés előnyeit! A kompakt SUV akkumulátorai egy DS Wall Boxról ugyanis könnyedén feltölthetők.