COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

A DIVATON TÚL A Paris Fashion Week & a DS Automobiles

A Paris Fashion Week® hivatalos partnere, a DS Automobiles a divat és az avantgárd ünnepével ugyanazt a filozófiát vallja a vonalak költészetéről és a szakértelem népszerűsítéséről.

Ezzel a partneri együttműködéssel a DS Automobiles a márkának az alkotás világa iránti elkötelezettsége előtt tiszteleg, melyet a szabályok felrúgása iránti vágy, a meglepetés, a kísérletezés és a feltalálás vágya egyesít. Az így létrejött szövetség a Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Divat és Haute Couture Szövetség) által adott lendületet is tovább erősíti a felelősebb Paris Fashion Week® felé történő elmozdulás érdekében.

A rendezvény hivatalos autója

Inspirációkból született, elegáns, merész autóink rendszeresen merítenek ötletet a divat világából, hogy kifinomult, elegáns külsőt öltsenek. Éppen ezért természetes, hogy a DS Automobiles a Paris Fashion Week®-kel együttműködve biztosítja a vendégek kíséretét az esemény ideje alatt, és körbeviszi őket Párizsban a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-es autónkkal.

A DS Automobiles a fotós szemével

Úgy döntöttünk, hogy az „Un Autre Regard” fotósorozatokkal ünnepeljük meg a DS Automobiles és a divatvilág között fennálló bensőséges kapcsolatot, saját alkotásaink és a Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Divat és Haute Couture Szövetség) által képviselt feltörekvő márkák alkotásainak bemutatásával a SPHERE Paris Fashion Week® showroom keretében. Kivételes környezetben pózolnak modelljeink. Közös vonásuk, hogy a „szemet gyönyörködtető” jelző illik rájuk legjobban.