COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

A DS & a TOTAL Sokoldalú szövetség

A Total céggel a nagy teljesítményű kenőanyagok fejlesztésére kialakított partneri együttműködésünk már a technológia, a sport, illetve az ipar területére is kiterjed.

Együttműködés az innováció jegyében

A DS Automobiles 2014-es létrehozása óta mérnökeink a Total szakembereivel együtt azon dolgoztak, hogy mindegyik autónkhoz nagy teljesítményű kenőanyagokat fejlesszenek ki. Az egyes motorok igényeihez igazodva tervezett kenőanyagok garantálják a zökkenőmentes és üzemanyag-takarékos vezetést. Használja ki a legjobb szakértelem kombinációját az optimális vezetési élmény érdekében!

A technika és a teljesítmény szolgálatában

A Total és a DS Performance autósport részlegünk közötti együttműködés, amelyet a Formula-E versenypályáira is kiterjesztettünk, olyan fontos műszaki újításokat eredményezett, mint például a motor belső súrlódásának csökkentése. A szélsőséges körülmények között tesztelt újítások optimalizálják autóink teljesítményét, és hozzájárulnak a versenyeken elért győzelmükhöz.