COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

ÖRÖKSÉG A jövő autójának megálmodása

A 2014-ben létrehozott DS Automobiles a merészség és az innováció szimbóluma. Az 1955-ös Párizsi Autószalonon bemutatott eredeti DS ihlette márka szaktudásának legjavát vonultatja fel, hogy az autóiparban elfogadott szabályokon túllépve, szabadon álmodhassa meg a jövő generációk autóit.

A DS, egy inspiráló ikon megszületése

1955-ben, a Párizsi Autószalonon mutatták be az első DS modellt, ahol nagy szenzációt keltett, és örökre beírta nevét az autóipar történetébe. Az innovatív, könnyed stílusú és elegáns megjelenésű modell a francia szakértelmet és az avantgárd szellemet testesíti meg. Ezt a filozófiát a márka mindmáig a DNS-ében hordozza, ihletet merítve belőle minden alkotásához.

Időtálló, egyedi technológiai megoldások

A múlt századi DS-től kezdve a jelenlegi és a jövőbeni modellekig, az avantgárd szellem, az egyediség és az elegancia iránti szomjúság hajtja tervezőcsoportjainkat. Munkájuk elsődleges célja az eredeti technológiák, mint például a kanyarkövető fényszórók vagy a hidraulikus felfüggesztések újragondolása, hogy azokból jól felismerhető, és a mobilitással szemben támasztott új elvárásokhoz igazodó, határozott stíluselemek váljanak.

A LEGÚJABB TECHNOLÓGIÁVAL KÉSZÜLT  

DS ACTIVE LED VISION

Az első DS modell kanyarkövető fényszóróival tűnt ki a többi autó közül, míg a DS 7 CROSSBACK és a DS 9 modellek már DS ACTIVE LED VISION világítással rendelkeznek. Az innovatív technológiával készült világítás egy fő fényszóróból és három forgatható modulból áll, melyek a környezetnek megfelelően fordulnak el, ezáltal biztosítva az út optimális beláthatóságát.

DS ACTIVE SCAN SUSPENSION

A DS Automobiles eredetét meghatározó hidraulikus felfüggesztés a DS ACTIVE SCAN SUSPENSION-nak adja át a helyét. A rendszer valós időben elemzi az útadatokat a keményebb vagy lágyabb rugózás beállításához, hogy a lehető legnagyobb vezetési kényelmet biztosítsa.

DS CORNETS

A DS 9 modellek két oldalán – az első ikonikus DS-ekre való utalásként – elhelyezett „DS Cornets” lámpák oldalsó helyzetjelzőkként működnek. Finom metszésű, feltűnő vonalaikkal jól kiegészítik az elegáns modell emblematikus, egyedi kialakítású lámpáit.

A DS formanyelvének továbbvitele

Mérnökeink és formatervezőink a márka gazdag múltjából és avantgárd értékeiből ihletet merítve, a francia luxus kézművesség terén szerzett kivételes szaktudásukról tesznek tanúbizonyságot, újabb fejezettel bővítve a márka történetét és megalkotva a jövő autóját. Szakértő kezeik nyomán autóink csúcstechnológiát képviselő, egyedülálló karosszériával és egyéniséggel rendelkező modellekké válnak.