MEGTEKINTÉS

SZÖVETSÉG & PRESZTÍZS

Ismerje meg partner márkáinkat!

A DS Automobiles partnerei, melyeket kiválósági értékeik és vitathatatlan szakértelmük alapján választottunk ki,
egyedülálló élményt biztosítanak Önnek autóink fedélzetén.

PARIS FASHION WEEK® & DS Automobiles

A Paris Fashion Week® hivatalos partnere, a DS Automobiles a divat és az avantgárd ünnepével ugyanazt a filozófiát vallja a vonalak költészetéről és a szakértelem népszerűsítéséről.

PARIS FASHION WEEK® & DS Automobiles

A Paris Fashion Week® hivatalos partnere, a DS Automobiles a divat és az avantgárd ünnepével ugyanazt a filozófiát vallja a vonalak költészetéről és a szakértelem népszerűsítéséről.
Ezzel a partneri együttműködéssel a DS Automobiles a márkának az alkotás világa iránti elkötelezettsége előtt tiszteleg, melyet a szabályok felrúgása iránti vágy, a meglepetés, a kísérletezés és a feltalálás vágya egyesít. Az így létrejött szövetség a Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Divat és Haute Couture Szövetség) által adott lendületet is tovább erősíti a felelősebb Paris Fashion Week® felé történő elmozdulás érdekében.

A rendezvény hivatalos autója

Inspirációkból született, elegáns, merész autóink rendszeresen merítenek ötletet a divat világából, hogy kifinomult, elegáns külsőt öltsenek. Éppen ezért természetes, hogy a DS Automobiles a Paris Fashion Week®-kel együttműködve biztosítja a vendégek kíséretét az esemény ideje alatt, és körbeviszi őket Párizsban a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-es autónkkal.

Retrospektív

A DS Automobiles a fotós szemével

Úgy döntöttünk, hogy az „Un Autre Regard” fotósorozatokkal ünnepeljük meg a DS Automobiles és a divatvilág között fennálló bensőséges kapcsolatot, saját alkotásaink és a Fédération de la Haute Couture et de la Mode (Divat és Haute Couture Szövetség) által képviselt feltörekvő márkák alkotásainak bemutatásával a SPHERE Paris Fashion Week® showroom keretében. Kivételes környezetben pózolnak modelljeink. Közös vonásuk, hogy a „szemet gyönyörködtető” jelző illik rájuk legjobban.

DS 4 fotózás

2022 február

 

A Paris Fashion Week® 2022-2023 őszi-téli női konfekciós divathét alkalmából,  a DS Automobiles a legnagyobb divatfotósok grafikai kódjaiból ihletett fotózást rendezett a Coperni termékekbe öltöztetett Zoé Hotuqui modell közreműködésével.

 

Balmain inspirálja a DS Automobiles-t

2021 szeptember

 

A 2021-es Paris Fashion Week® 2021 és a BALMAIN Festival lehetőséget adtak a DS Automobiles számára, hogy egyesítse erőit a divatmárkával, megünnepelendő a kifinomultság, az avantgárd szellem és a francia szakértelem találkozását.

 

A DS Automobiles világítja meg a Coperni modellek kifutóját

2021 március

A 2021-es Paris Fashion Week® Femme rendezvényen Coperni a párizsi Accor Hotels Arénában rendezte meg bemutatóját. A DS Automobiles ezt a rendkívüli szcenográfiát harminchat elektromos autóval (DS 7 CROSSBACK E-TENSE és DS 3 CROSSBACK E-TENSE) kísérte, melyek a pódium két oldalán helyeztkedtek el, fogadva a rendezvény 70 vendégét.

 

DS CONSCIOUS COLLECTION, a kézműves szakértelem és az innováció metszéspontjában

A Paris Fashion Week® női divathét 2021-2022 őszi-téli rendezvényén a DS Automobiles bemutatta a DS CONSCIOUS KOLLEKCIÓT. Ezt a négy uniszex ruhadarabból álló, különleges kapszulakollekciót a feltörekvő EGONlab márka és a londoni székhelyű Post Carbon Lab kutató- és innovációs stúdió együttműködésével hozták létre. Ez a kezdeményezés a Future Craft filozófiáját tükrözi, melynek célja innovatív és technológiai anyagok létrehozása a márka számára.

Un autre regard

A DS Automobiles a holnap alkotóit ünnepli

A DS Automobiles vizuális identitását létrehozása óta a divat ihleti. Két „Another look” Edito révén a DS márka nyolc alkotót tisztel meg.

Thebe Magugu

Thebe Magugu divattervezést  és fényképezést tanult a tekintélyes johannesburgi LISOF divatiskolában. Saját márkáját 2015-ben indította el, miután több divatháznál és tervezőnél dolgozott. A szövetszövéstől a gyártásig helyi technikákkal készít modern, afrikai hatású ruhákat.
 

Boyarovskaya

A Boyarovskaya egy párizsi székhelyű női ruházati márka, amelyet Maria Boyarovskaya és Artem Kononenko alapított 2016-ban. Ruháik minimalista jellegűek és nem egy biológiailag lebomló anyagból készül. Kialakításukat hatékony szabás jellemzi, modern eleganciával.
 

Mossi

Mossi Traore tervező egyszerre két projektet felügyel. Az első egy varróiskola, amely megtanítja a diákokat készségeik fejlesztésére és gyakorlati alkalmazásukra. A második a letisztult vonalvezetésű és időtlen esztétikával rendelkező ruhamárka. Ezt a két projektet a Párizs külvárosában található műhelyekben tervezett és gyártott kollekciói egyesítik.
 

2020 július

A DS Automobiles bemutatja az „Un Autre Regard” című divatfotózás anyagát, mely különböző univerzumok alkotásainak találkozásából született, avantgárd szellemiséggel összekapcsolva. A Fédération de la Haute Couture et de la Mode feltörekvő márkái BLUE MARBLE, BORAMY VIGUIER, EGONlab, GERMANIER és MANSOUR MARTIN emblematikus megjelenésű darabokat kölcsönöztek a munkához. A Szajnán, a Palais de Tokyotól lefelé, ahol ezek a tehetségek általában bemutatják trendjeiket, most Paul Franco fényképész foglalta el a Château de Bizy-t, hogy megmutassa vízióját a 2020-as párizsi divathétről. Öt festményt állítottak színpadra a kastély udvarán és kertjében a DS 3 CROSSBACK E-TENSE, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4×4 300 és DS 9 E-TENSE modellekkel.

A Louvre múzeum és a DS Automobiles

Örökség

A Louvre múzeum és a DS Automobiles az immár 2015 óta tartó partneri együttműködésüket közös értékekre alapozzák, melynek célja: örökségük ünneplése, a stílusjegyek újragondolása és Franciaország világszerte történő népszerűsítése.

Világújdonság, amely művészetet visz az utazásba

A magával ragadó, egyedülálló DS 7 CROSSBACK LOUVRE limitált széria egyedi tervezésű díszítésekkel készül, és a múzeum ihlette jellegzetes elemek pazar díszében pompázik. Engedje, hogy Önt is meghódítsa ennek a művészet ihlette, és mestereink szakértelméből született exkluzív modellnek az eleganciája! Ismerje meg a 182 kiemelkedő alkotás történetét és titkait az autó középső képernyőjén megtekinthető podcastok segítségével, mielőtt a Louvre barátai kártyával eljönne a múzeumba megcsodálni azokat!

B.R.M Chronographes & DS Automobiles

Precizitás

Tervezőcsoportjaink a B.R.M Chronographes francia luxus óragyártó céggel együttműködve exkluzív órákkal díszítik autóink belső terét, a kifinomultságot a kreatív merészséggel és a legjobb szakértelem igényességével ötvözve.


A precíziós mechanikáért rajongó Bernard Richards által 2003-ban alapított B.R.M Chronographes kizárólag innovatív, egyedi darabokat gyárt, melyek teljes egészében kézzel készülnek, és igény szerint személyre szabhatók. A francia óramárka által kifejezetten a DS Automobiles számára tervezett exkluzív órák minden autót egy határozott egyéniségű és éles dizájnnal rendelkező stílus manifesztóvá változtatnak.

B.R.M R180, a stílus és a szakértelem esszenciája

A kizárólag a DS 7 és a DS 9 műszerfalának díszítésére megalkotott B.R.M R180 óra elegánsan emelkedik ki a tokjából, amint beindítják az autót. Kifinomult megjelenése mögött korszerű technológia rejlik, automatikusan beállítja a pontos időt az évszakoknak és az utazásoknak megfelelően. Kóstoljon bele ennek az egyedülálló órának az eleganciájába!

Focal Electra® & DS Automobiles

HAngzásélmény
A Focal, a DS Automobiles-hoz hasonlóan a teljesítménynek és a legtisztább örömnek szenteli egyedülálló szakértelmét, hogy a térhangzás határait kitolva egy magával ragadó, egyedülálló élményt kínáljon Önnek autóink fedélzetén.

A kiváló hangzás új szintje

Az autóinkba beépített exkluzív Focal Electra® rendszer az utastérben gondosan elhelyezett 12 vagy 14 hangszóróval kialakított lenyűgöző felépítésével szenzációs hanghatást nyújt. A tiszta hangzás, amelyet a hangszigetelő ablakok és a rezgéseket kiküszöbölő hegesztett és ragasztott karosszéria tovább fokoz, optimális minőségű zenehallgatást biztosít Önnek.

A hangzás, az érzelmek és az élmények tökéletes összhangja

1979-től a Focal a zene, az innováció és a dizájn iránti szenvedélytől hajtva forradalmasította a hangzás világát. A Saint-Étienne-ben található franciaországi gyárukban a Focal szakemberei testre szabott rendszereket terveznek, fejlesztenek és gyártanak, hogy a legjobb hangzást kínálják a HiFi- és zenerajongóknak. A kiválóságra való törekvéstől vezérelve, a teljesítményt és az élményt szolgáló csúcskategóriás megoldásokat kínálnak. A két cég közösen dolgozik autóink HiFi rendszerének kialakításán, hogy egy kivételes hangzásélményt nyújtó, diszkréten és elegánsan beépített rendszerrel tegyük még élvezetesebbé az utazás minden pillanatát.

DS & TOTAL

Sokoldalú szövetség

A Total céggel a nagy teljesítményű kenőanyagok fejlesztésére kialakított partneri együttműködésünk már a technológia, a sport, illetve az ipar területére is kiterjed.

Együttműködés az innováció jegyében

A DS Automobiles 2014-es létrehozása óta mérnökeink a Total szakembereivel együtt azon dolgoztak, hogy mindegyik autónkhoz nagy teljesítményű kenőanyagokat fejlesszenek ki. Az egyes motorok igényeihez igazodva tervezett kenőanyagok garantálják a zökkenőmentes és üzemanyag-takarékos vezetést. Használja ki a legjobb szakértelem kombinációját az optimális vezetési élmény érdekében!

A technika és a teljesítmény szolgálatában

A Total és a DS Performance autósport részlegünk közötti együttműködés, amelyet a Formula-E versenypályáira is kiterjesztettünk, olyan fontos műszaki újításokat eredményezett, mint például a motor belső súrlódásának csökkentése. A szélsőséges körülmények között tesztelt újítások optimalizálják autóink teljesítményét, és hozzájárulnak a versenyeken elért győzelmükhöz.

DS & NESPRESSO

A finomság és az innováció közös értékei.

Az ízek világa

A DS Automobiles a Nespresso márkával társult, amely a kivételesség, a kifinomultság és az innováció tekintetében azonos értékeket vall. A DS Store-ba érkezésekor egy Nespresso kávéval várjuk Önt, hogy felkeltse érzékeit.

EZEK IS ÉRDEKELHETIK

DS hírek

Legyen naprakész a márka a legfrissebb híreivel, eseményeivel kapcsolatban

Szakértelem

A DS Automobiles szenvedélyes és elkötelezett munkatársakkal veszi körül magát, akik az igazán egyedi francia szakértelem garanciái.