DS A PÁRIZSI AUTÓSZALONON

 

A DS Automobiles világpremierként mutatja be a Párizsi Autószalonon 4 elektromos hajtású modelljét:

DS 3 CROSSBACK, a high-tech SUV
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4
DS E-TENSE FE 19, a FIA Formula-E bajnokságra készült 2018/2019-es új modell
DS X E-TENSE, a luxusautó 2035-re megálmodva

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 : A DS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HIBRIDJE

A DS Automobiles az 1. konstruktőr, amely a kompakt prémium SUV-ok kategóriájában nagy teljesítményű benzines hibrid technológiával áll elő. Az innovatív DS 7 CROSSBACK kínálata most egy vadonatúj verzióval bővül: a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-gyel. Ez az első 3 motorral szerelt kompakt SUV (1 belső égésű és 2 elektromos motor), amely optimális módon kombinálja a benzin és az elektromosság nyújtotta energiát.

BEMUTATKOZIK A DS 3 CROSSBACK PRÉMIUM SUV

A DS Automobiles bemutatta az új SUV modelljét, a DS 3 CROSSBACK-et.
A kompakt méretű SUV művészi sziluettjével, emblematikus világítótesteivel és egyedi külső-belső stílusával tűnik ki versenytársai közül.

A kifinomult anyagválasztás, az alkalmazott technológiai megoldások és az új platform magas szintű vezetési kényelmet nyújtanak.

WLTP HITELESÍTÉS

Mára a PSA Csoport valamennyi személyautója rendelkezik WLTP-hitelesítéssel, és elérhető az ügyfelek számára

DS E-TENSE FE 19: A DS AUTOMOBILES VERSENYAUTÓJA

 

 

 

A Formula E bajnokságban a 2015/2016-os szezon óta részt vevő DS Automobiles a 2017/2018-as évadban az egyetlen francia márka, amely az együléses elektromos versenyautók új nemzedékének hivatalos FIA konstruktőreként szerepelhet. 

AZ ÉV MOTORJA 2017

 

 

2017-ben ismét a PSA csoport 1,2 literes 3 hengeres turbó PureTech benzinmotorja lett az „Év motorja” 

SOSEM LÁTOTT FÉNYKÉPEK 2017. JÚNIUS 8-TÓL A PÁRIZSI DS WORLD SZALONBAN

 

 

 

2017. június 8-a és 2018. január 6-a között a „Marilyn – az utolsó modellfotózás” című kiállításnak ad otthont a párizsi DS WORLD.

'ELNÖKI' DS 7 CROSSBACK

 

 

Emmanuel Macron a DS Automobiles 2 hónappal ezelőtt bemutatott modelljét, a DS 7 CROSSBACK-et választotta első hivatalos útjához.

ÚJ DS 7 CROSSBACK

 

 

A 2018. 02.28-án Párizsban bemutatott impozáns új DS 7 Crossback előreláthatólag 2018-ban lesz rendelhető Magyarországon is.

A DS VIRGIN RACING ÚJ PILÓTADUÓT INDÍT A HARMADIK SZEZONBANA DS Virgin Racing istálló örömmel jelenti be a kétszeres FIA WTCC világbajnok argentin José María López érkezését, aki a brit Sam Bird mellett fog versenyezni a FIA Formula-E bajnokság 2016-17 –es szezonjában.

DS VIRGIN RACING A 3. HELYEN ZÁRTA A FIA FORMULA-E BAJNOKSÁGOT

 

Négy különböző földrész, tíz futam, négy pole pozíció és négy dobogós hely után a DS Virgin Racing a harmadik helyen végzett a 2015-16-os FIA Formula-E bajnokság csapatversenyében.

DS E-Tense

Egy évvel a márka létrehozása és alig pár héttel az európai modellválaszték megújítása után a DS egy egyedülálló autóval áll elő: ez a DS E-TENSE. A nagy francia divatházak legjobb kézműves hagyományait a digitális tervezési eszközökkel kombináló DS E-TENSE a márka technológiai és formatervezési jövőképe. A luxust és a high-tech megoldásokat ötvöző, nagy teljesítményű, avantgárd kreáció elektromos hajtásláncot kapott. 

SAM BIRD HIHETETLEN TELJESÍTMÉNYE SIKERT HOZOTT
A tehetség, a türelem és a tökéletes stratégia a negyedik nagydíjon végre meghozta a várva várt sikert a DS Virgin Racing csapatának. A győzelem megszerzése egészen rendkívüli bravúrral történt.

Új DS 3 & DS3 Cabrio

2010-es megjelenése óta a párizsi stílust és eleganciát megtestesítő DS 3 több mint 390 000 ügyfelet vett le a lábáról. Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres és egyéni stílusának, valamint az általa kínált vezetési élménynek és modern felszereléseknek köszönhetően.