ESPRIT DE VOYAGE KOLLEKCIÓ: REFLEKTORFÉNYBEN A DS AUTOMOBILES SZAKÉRTELME

DS ESPRIT DE VOYAGE KOLLEKCIÓ

- A DS Automobiles bemutatja első Kollekcióját. A divatipar által inspirált Kollekció még egy csipetnyi haute couture-t visz a DS Automobiles kínálatába
- Az első Kollekció az ESPRIT DE VOYAGE fantázianevet kapta, melyet az exkluzív kivitelt még jobban kiemelő világos belső tér, és az utazásra csábító felszereltség jellemez.
- Az ESPRIT DE VOYAGE Kollekció a DS 4 és a DS 7 modelleken mutatkozik be.

A DS E-TENSE PERFORMANCE lett az Év koncepciója a GQ Car Awards 2023 eseményen

London, 2023. február 21.

A DS E-TENSE PERFORMANCE újabb díjat zsebelt be, ezúttal az elektromos autók számára szervezett GQ CAR AWARDS eseményen. A koncepcióautó korábban már elnyerte a Chantilly Arts & Elégance Richard Mille 2022 Innováció díját. A nagyteljesítményű laboratóriumként kifejlesztett tanulmányautó azzal a céllal született meg, hogy felgyorsítsa a DS Automobiles jövőbeli kreációinak technológiai fejlesztéseit. 

DS E-Tense Performance

A DS Automobiles és Jean-Éric Vergne győztek Indiában

Hyderabad

Hyderabad, 2023. 02.11.

Az ABB FIA Formula E Világbajnokság első indiai versenye nem okozott csalódást. Hyderabad-ban, Télangan fővárosában a 100%-ban elektromos, együléses kategória versenyautói nagy show-t csináltak. A 25 000 néző előtt zajló verseny tele volt előzéssel és izgalommal.

A DS AUTOMOBILES A TELJESÍTMÉNY JEGYÉBEN KÉPVISELTETI MAGÁT A RÉTROMOBILE KIÁLLÍTÁSON

Párizs, 2023. január 24.

- A DS Automobiles 4 nagy teljesítményű modellt állít ki Párizsban, a 2023-as Rétromobile kiállításon.

 

-  A L’Aventure DS standon a DS E-TENSE PERFORMANCE és a DS 9 E-TENSE 4x4 360 társaságában egy SM PROTOTYPE (1973) és egy DS 21 INJECTION ÉLECTRONIQUE (1970) is megtekinthető lesz.

 

-  A márka örökségének részét képező modellek (DS és SM) klubjai szintén jelen lesznek ezen, a rajongók számára kihagyhatatlan találkozón.

DS 21

A DS Automobiles és a PENSKE AUTOSPORT bemutatja a harmadik generációs DS E-TENSE FE23 versenyautót

Párizs, 2022.december 1.

A DS PENSKE bemutatja a DS E-TENSE FE23-at. A leleplezésre az ABB FIA Formula-E világbajnokság 9. évadának hivatalos tesztfutamai előtt kerül sor, melyeket december 13. és 16. között a spanyolországi Valenciában rendeznek.
Az elődjénél könnyebb, hatékonyabb és erősebb Gen3-as elektromos együléses versenyautót a DS Automobiles versenyrészlege, a DS Performance fejlesztette ki.
A DS E-TENSE FE23-at a címvédő világbajnok Stoffel Vandoorne és Jean-Eric Vergne, a sportág egyedüli kétszeres bajnoka vezeti majd.

DS E-TENSE FE23

Összeáll a DS Automobiles és a PENSKE AUTOSPORT

E-Performance

Párizs, 2022. október 12.

A második generációs DS E-TENSE FE versenyautókkal aratott számos siker után a DS Automobiles az ABB FIA Formula-E világbajnokság következő négy szezonjára összeáll a PENSKE AUTOSPORT-tal.
A DS PENSKE Formula-E csapat rangos versenyzőpárosában Stoffel Vandoorne-t, a címvédő világbajnokot és Jean-Eric Vergne-t, a sportág egyetlen kétszeres bajnokát üdvözölhetjük.
A Formula-E bajnokság immár megkerülhetetlen konstruktőreként a DS Automobiles készen áll rá, hogy új fejezetet nyisson az együléses elektromos autók versenyében.

ÚJ DS 3: MŰVÉSZIEN KIFINOMULT

Párizs, 2022. szeptember 26.

A márkára jellemző szakértelmet avantgárd inspirációkkal ötvöző új DS 3 modell a DS 3 CROSSBACK méltó utódaként számos stilisztikai és technológiai újdonságot kínál.
Az új DS 3 E-TENSE 100%-ban elektromos hajtású változata egy új 115 kW (156 LE) teljesítményű motort és egy új 54 kWh-s akkumulátort kap, amely akár 402 km-es hatótávolságot biztosít WLTP vegyes ciklus szerint mérve.
Az új DS 3 modellt kizárólag a Párizs melletti Poissy-ban gyártják, elektromos vagy belső égésű motorral szerelt (benzines vagy dízelüzemű) változatban. A motorokat, valamint az új villanymotort és a megnövelt kapacitású akkumulátort szintén Franciaországban szerelik össze.

DS 3

Ismét a DS AUTOMOBILES-é a legalacsonyabb CO2-átlag

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 2022

Párizs, 2022. március 3.

Ahogyan 2020-ban is, az elektromos és belső égésű hajtásláncokat egyaránt forgalmazó márkák között ismét a  DS Automobiles büszkélkedhet a legalacsonyabb CO2 -kibocsátással Európában (2021-es átlag: 97,3 g/km).


Új applikációk segítik a DS vezetőket, hogy a lehető leghatékonyabban tudják használni gépkocsijukat.

 

Az energetikai átmenet folytatódik : 2024-től minden új DS modell tisztán elektromos lesz.


Magyarországon is bemutatkozott a DS 4

2022. január 27.

• Magyarországon is bemutatkozott a kompakt DS 4.
• Az újdonság 3 féle változatban (DS 4, DS 4 CROSS és DS 4 PERFORMANCE LINE), ezeken belül többféle felszereltségi szinttel érhető el
• A DS 4 karizmatikus formáit hipermodern technológia kíséri

DS4
Techeetah

A DS TECHEETAH verhetetlennek bizonyult Monacóban

Párizs, 2021. május 10.

Egy győzelem és egy negyedik helyezés! A szombati monacói versenyen, amely az ABB FIA Formula E világbajnokság 7. E-Prix-je volt, a DS TECHEETAH pilótái kiváló formában voltak. António Félix da Costa volt a leggyorsabb a Superpole-ban, majd az izgalmas pillanatokkal teli E-Prix-t is megnyerte.

A DS 2026-ig elköteleződik a Formula-E mellett

Párizs, 2021. február 12.

  • A DS Automobiles volt az első prémium autógyártó, amely belépett a Formula-E-be, még 2015-ben. A konstruktőr egészen 2026-ig* meghosszabbítja elköteleződését a FIA világbajnokság irányába.
  • A 2018/2019-es és 2019/2020-as évadok egyéni és csapatbajnoki címeit elnyerő DS Automobiles számos rekordot állított fel a versenykategóriában. A francia gyártó újgenerációs (Gen3) versenyautót fejleszt a 2022-2026 közötti évadokra.
  • A Formula-E tökéletesen illeszkedik a DS Automobiles elektrifikációs stratégiájába. 2020-ban a DS-é volt a legkisebb CO2 átlag Európában a többféle hajtási módot kínáló konstruktőrök között.  

Formula e
DS 4

DS 4: A KIFINOMULT TECHNOLÓGIA

Párizs, 2021. február 3.

• A DS Automobiles tovább növekszik. A DS 7 CROSSBACK, a DS 3 CROSSBACK és a DS 9 után a márka negyedik modelljeként most leleplezett DS 4 az avantgárd tervező szellem új generációját képviseli.
• A stratégiai jelentőségű C-Prémium szegmens tagjaként a DS 4 soha nem látott, innovatív formai megoldásokat mutat. Három verzióban is elérhető lesz: DS 4, DS 4 CROSS és DS 4 PERFORMANCE LINE.
• A DS 4 karizmatikus formáit kiemelkedő szaktudás és hipermodern technológia kíséri.

DS 7 CROSSBACK LOUVRE limitált széria

A párizsi Louvre múzeummal kialakított szoros partneri együttműködés keretében a DS 7 CROSSBACK egyedi elemekkel díszített, „LOUVRE” névre keresztelt exkluzív limitált szériában kerül piacra.

Fedezze fel a Louvre 182 emblematikus műalkotásának titkait a hozzájuk tartozó podcastokon át az "Egy nap a Louvre-ban" applikáció segítségével, amely a 12"-os HD képernyőről érhető el. Minden DS 7 CROSSBACK LOUVRE vásárló kap egy „Louvre barátai” kártyát, amely a Louvre múzeum mellett az Eugène-Delacroix nemzeti múzeum állandó és időszaki kiállításaira is korlátlan belépést biztosít.

DS 7 CROSSBACK
Techeetah

Vergne győzött, Da Costa és a DS TECHEETAH már bajnokok

Párizs, 2020. augusztus 9.

Múlt vasárnap Berlinben a DS TECHEETAH és Antonio Félix Da Costa eldöntötték az ABB FIA Formula E mindkét bajnokságának eredményét. 

Kovács Patrícia a DS 3 CROSSBACK E-TENSE nagykövete

Budapest, 2020. július 30.

Kovács Patrícia lett a DS 3 CROSSBACK E-TENSE magyarországi nagykövete. A sikeres színésznőnek ez az első elektromos autója, maga is most ismerkedik az elektromos autózással.
A DS magyarországi importőre egy Crystal Pearl fényezésű, Alcantara kárpitozású DS 3 CROSSBACK E-TENSE Performance Line-t adott át a művésznőnek a DS STORE BUDAPEST-ben. A DS 3 CROSSBACK egyedi megjelenése tökéletesen illik Patrícia stílusához.

DS 3 CROSSBACK

Augusztus 5-én újra rajthoz áll az ABB FIA FORMULA-E-bajnokságon a címvédő DS TECHEETAH

Formula E

2020.07.24.

A Formula-E bajnokság 6. idényét félbe vágó kényszerpihenő után 2020. augusztus 5-én újra rajthoz áll a DS Automobiles és partnere, a TECHEETAH. A Berlinben megrendezésre kerülő 6 zárt kapus futammal (augusztus 5-6., 8-9. és 12-13.) zárul a járványt súlyosan megszenvedő bajnokság. A két DS E-TENSE FE20 volánjánál a 2018/2019-es bajnokság győztesét, a kétszeres címvédő Jean-Eric Vergne-t és a pilóták versenyét vezető Antonio Felix Da Costát üdvözölhetjük. A konstruktőrök versenyében is élen álló DS TECHEETAH csapatának eltökélt szándéka, hogy a szezonzáró versenyeken újabb győzelmeket arasson. 

FÓKUSZBAN A DS AUTOMOBILES A PARIS FASHION WEEK-EN

Párizs, 2020. július 6.

Mint a Paris Fashion Week hivatalos partnere, a DS Automobiles egy különleges divatfotó-sorozatot mutat be a divatvilág feltörekvő egyéniségeivel és az elektromos hajtású E-TENSE modellekkel .
Az « Un Autre Regard *» névre keresztelt fotósorozat eltérő világot képviselő stílusokból, avantgárd szellemiségben született, felidézve Sarah Moon közel 50 éve készült Citroën SM fotóit.

* Egy másik perspektíva

DS Paris fashion week

A DS Automobiles piacvezető az átlagos CO2-kibocsátás terén A DS Automobiles piacvezető az átlagos CO2-kibocsátás terén

DS 7 CROSSBACK

• A márka 2015-ös megszületésekor kihirdetett elektrifikációs stratégiája eredményeként a DS Automobiles mára a legalacsonyabb CO2 -kibocsátással büszkélkedhet a többféle hajtási módot kínáló prémium autómárkák között.


• A 100%-ban elektromos DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a 300 LE-s, összkerékhajtású DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modelleknek köszönhetően a DS Automobiles átlagos CO2 - emissziója 80 g/km volt 2020 első félévében.A SZÍNEZÉS MŰVÉSZETE

Engedje szabadon kreativitását! Hogy egy kicsit megfeledkezzünk a karantén okozta stressztől, a színezés lehet az egyik legjobb elfoglaltság. A DS Automobiles hét kiszínezhető rajzot készített, amelyek a DS 9, DS 7 CROSSBACK, DS 3 CROSSBACK modelleket, valamint a DS AERO SPORT LOUNGE, DS X E-TENSE és DS E-TENSE koncepcióautókat ábrázolják.

Coloring DS

DS AERO SPORT LOUNGE: AZ UTAZÁS MŰVÉSZETE

Párizs, 2020. február 26.

• AERO SPORT LOUNGE: a DS legújabb alkotása, amelynek szokatlan sziluettje az aerodinamikát mint avantgárd tervezési eszközt veti be a vonzerő fokozásáért.
• A DS AERO SPORT LOUNGE kitolja a luxusautózás határait egy olyan környezetben, melyet a modern technológiák mellett a kifinomult stílus jellemez, ahol dematerializálódik a kijelző, hogy helyet adjon a nemes anyagok számára.
• Az utastér kialakításában kifejezésre jutó Future Craft filozófiánk olyan újfajta szaktudást igénylő megoldásokban mutatkozik meg, mint a szalma intarzia, a pamutszatén anyag alkalmazása és a háromdimenziós hatású, fényes szövés.

DS AERO SPORTLOUNGE

A DS TECHEETAH és JEAN-ÉRIC VERGNE A FORMULA E VILÁGBAJNOKAI

TECHEETAH


Egy hihetetlen szezon végén a DS TECHEETAH megszerezte a csapatvilágbajnoki címet és Jean-Éric Vergne lett az első versenyző, aki két világbajnoki címet tudhat magáénak a Formula E-ben.
A brooklyn-i Red Hook városrészben lezajlott két intenzív verseny után Jean-Éric Vergne a 2018/2019-es ABB FIA Formula E szezon világbajnokaként érhetett célba.

ÖT EURO NCAP CSILLAG A DS 3 CROSSBACK-NEK


Az új modellek biztonságát tesztelő Euro NCAP független szervezet a maximális 5 csillagos eredményt adta a DS 3 CROSSBACK-nek, amelynek összes változata Active Safety Brake vészfékező rendszerrel szerelt.
A szegmensben kimagasló biztonság felszereltségű DS 3 CROSSBACK a maximális 5 csillagos eredményt érte el a tesztek mindegyikén : felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem és a biztonsági rendszerek működése.
Az Euro NCAP a DS 3 CROSSBACK-et szegmense referenciájaként értékelte.

EURO NCAP DS

Jean-Eric Vergne nyert Sanyában!

DS TECHEETAH

A DS TECHEETAH pilótája megnyerte az 2018/2019-es ABB FIA e-Formula szezonban az első versenyét a 2019. március 23-án megrendezett kínai Sanya E-nagydíjon.

Előrendelhetők a DS E-TENSE modellek

A 2019-es genfi nemzetközi autószalon hivatalos megnyitója előtt rendezett „New Energy. E-TENSE Era” című kerekasztal-beszélgetéssel párhuzamosan egyes országokban megkezdődhet a DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modellekre szóló rendelések leadása.
A DS Automobiles a prémiummárkák közül elsőként kínál teljesen elektromos B kategóriás SUV-ot és egy olyan plug-in hibrid technológiájú prémium SUV-ot, melynek hatótávolsága nulla kibocsátás üzemmódban az 50 km-t (WLTP) is eléri.
Az energetikai átállás mellett teljes mellszélességgel elkötelezett DS Automobiles „New Energy. E-TENSE Era” címmel találkozót szervez, melyen Yves Bonnefont, a márka vezérigazgatója, Jean-Éric Vergne Formula-E-bajnok és E-TENSE nagykövet, valamint az elektromobilitás területéről meghívott vendégeik a fenntartható közlekedésfejlesztés mellett teszik le a voksukat.

E-TENSE

A DS 7 Crossback és az új DS Store megérkezett Budapestre

DS STORE BUDAPEST

Magyarországra érkezett a DS 7 Crossback, a DS felfogásában készült SUV, egyenesen Párizsból az újonnan Budapesten nyitott DS Store kereskedésünkbe.

DS A PÁRIZSI AUTÓSZALONON

 

A DS Automobiles világpremierként mutatja be a Párizsi Autószalonon 4 elektromos hajtású modelljét:

DS 3 CROSSBACK, a high-tech SUV
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4
DS E-TENSE FE 19, a FIA Formula-E bajnokságra készült 2018/2019-es új modell
DS X E-TENSE, a luxusautó 2035-re megálmodva

E_TENSE

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 : A DS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HIBRIDJE

E-TENSE

A DS Automobiles az 1. konstruktőr, amely a kompakt prémium SUV-ok kategóriájában nagy teljesítményű benzines hibrid technológiával áll elő. Az innovatív DS 7 CROSSBACK kínálata most egy vadonatúj verzióval bővül: a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-gyel. Ez az első 3 motorral szerelt kompakt SUV (1 belső égésű és 2 elektromos motor), amely optimális módon kombinálja a benzin és az elektromosság nyújtotta energiát.

BEMUTATKOZIK A DS 3 CROSSBACK PRÉMIUM SUV

A DS Automobiles bemutatta az új SUV modelljét, a DS 3 CROSSBACK-et.
A kompakt méretű SUV művészi sziluettjével, emblematikus világítótesteivel és egyedi külső-belső stílusával tűnik ki versenytársai közül.

A kifinomult anyagválasztás, az alkalmazott technológiai megoldások és az új platform magas szintű vezetési kényelmet nyújtanak.

DS 3 CROSSBACK

WLTP HITELESÍTÉS

WLTP

Mára a PSA Csoport valamennyi személyautója rendelkezik WLTP-hitelesítéssel, és elérhető az ügyfelek számára

DS E-TENSE FE 19: A DS AUTOMOBILES VERSENYAUTÓJA

 

 

 

A Formula E bajnokságban a 2015/2016-os szezon óta részt vevő DS Automobiles a 2017/2018-as évadban az egyetlen francia márka, amely az együléses elektromos versenyautók új nemzedékének hivatalos FIA konstruktőreként szerepelhet. 

FE 19

AZ ÉV MOTORJA 2017

ÉV MOTORJA

 

 

2017-ben ismét a PSA csoport 1,2 literes 3 hengeres turbó PureTech benzinmotorja lett az „Év motorja” 

SOSEM LÁTOTT FÉNYKÉPEK 2017. JÚNIUS 8-TÓL A PÁRIZSI DS WORLD SZALONBAN

 

 

 

2017. június 8-a és 2018. január 6-a között a „Marilyn – az utolsó modellfotózás” című kiállításnak ad otthont a párizsi DS WORLD.

DS WORLD

'ELNÖKI' DS 7 CROSSBACK

DS 7 CROSSBACK

 

 

Emmanuel Macron a DS Automobiles 2 hónappal ezelőtt bemutatott modelljét, a DS 7 CROSSBACK-et választotta első hivatalos útjához.

ÚJ DS 7 CROSSBACK

 

 

A 2018. 02.28-án Párizsban bemutatott impozáns új DS 7 Crossback előreláthatólag 2018-ban lesz rendelhető Magyarországon is.

DS 7 CROSSBACK

A DS VIRGIN RACING ÚJ PILÓTADUÓT INDÍT A HARMADIK SZEZONBAN

DS VIRGIN RACINGA DS Virgin Racing istálló örömmel jelenti be a kétszeres FIA WTCC világbajnok argentin José María López érkezését, aki a brit Sam Bird mellett fog versenyezni a FIA Formula-E bajnokság 2016-17 –es szezonjában.

DS VIRGIN RACING A 3. HELYEN ZÁRTA A FIA FORMULA-E BAJNOKSÁGOT

DS VIRGIN RACING

 

Négy különböző földrész, tíz futam, négy pole pozíció és négy dobogós hely után a DS Virgin Racing a harmadik helyen végzett a 2015-16-os FIA Formula-E bajnokság csapatversenyében.

DS E-Tense

Egy évvel a márka létrehozása és alig pár héttel az európai modellválaszték megújítása után a DS egy egyedülálló autóval áll elő: ez a DS E-TENSE. A nagy francia divatházak legjobb kézműves hagyományait a digitális tervezési eszközökkel kombináló DS E-TENSE a márka technológiai és formatervezési jövőképe. A luxust és a high-tech megoldásokat ötvöző, nagy teljesítményű, avantgárd kreáció elektromos hajtásláncot kapott. 

DS E-TENSE

SAM BIRD HIHETETLEN TELJESÍTMÉNYE SIKERT HOZOTT

SAM BIRD
A tehetség, a türelem és a tökéletes stratégia a negyedik nagydíjon végre meghozta a várva várt sikert a DS Virgin Racing csapatának. A győzelem megszerzése egészen rendkívüli bravúrral történt.

Új DS 3 & DS3 Cabrio

2010-es megjelenése óta a párizsi stílust és eleganciát megtestesítő DS 3 több mint 390 000 ügyfelet vett le a lábáról. Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres és egyéni stílusának, valamint az általa kínált vezetési élménynek és modern felszereléseknek köszönhetően.

DS 3