A DS TECHEETAH és JEAN-ÉRIC VERGNE A FORMULA E VILÁGBAJNOKAI


Egy hihetetlen szezon végén a DS TECHEETAH megszerezte a csapatvilágbajnoki címet és Jean-Éric Vergne lett az első versenyző, aki két világbajnoki címet tudhat magáénak a Formula E-ben.
A brooklyn-i Red Hook városrészben lezajlott két intenzív verseny után Jean-Éric Vergne a 2018/2019-es ABB FIA Formula E szezon világbajnokaként érhetett célba.

ÖT EURO NCAP CSILLAG A DS 3 CROSSBACK-NEK


Az új modellek biztonságát tesztelő Euro NCAP független szervezet a maximális 5 csillagos eredményt adta a DS 3 CROSSBACK-nek, amelynek összes változata Active Safety Brake vészfékező rendszerrel szerelt.
A szegmensben kimagasló biztonság felszereltségű DS 3 CROSSBACK a maximális 5 csillagos eredményt érte el a tesztek mindegyikén : felnőtt utasvédelem, gyermek utasvédelem, gyalogosvédelem és a biztonsági rendszerek működése.
Az Euro NCAP a DS 3 CROSSBACK-et szegmense referenciájaként értékelte.

Jean-Eric Vergne nyert Sanyában!

A DS TECHEETAH pilótája megnyerte az 2018/2019-es ABB FIA e-Formula szezonban az első versenyét a 2019. március 23-án megrendezett kínai Sanya E-nagydíjon.

Előrendelhetők a DS E-TENSE modellek

A 2019-es genfi nemzetközi autószalon hivatalos megnyitója előtt rendezett „New Energy. E-TENSE Era” című kerekasztal-beszélgetéssel párhuzamosan egyes országokban megkezdődhet a DS 3 CROSSBACK E-TENSE és a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 modellekre szóló rendelések leadása.
A DS Automobiles a prémiummárkák közül elsőként kínál teljesen elektromos B kategóriás SUV-ot és egy olyan plug-in hibrid technológiájú prémium SUV-ot, melynek hatótávolsága nulla kibocsátás üzemmódban az 50 km-t (WLTP) is eléri.
Az energetikai átállás mellett teljes mellszélességgel elkötelezett DS Automobiles „New Energy. E-TENSE Era” címmel találkozót szervez, melyen Yves Bonnefont, a márka vezérigazgatója, Jean-Éric Vergne Formula-E-bajnok és E-TENSE nagykövet, valamint az elektromobilitás területéről meghívott vendégeik a fenntartható közlekedésfejlesztés mellett teszik le a voksukat.

A DS 7 Crossback és az új DS Store megérkezett Budapestre

Magyarországra érkezett a DS 7 Crossback, a DS felfogásában készült SUV, egyenesen Párizsból az újonnan Budapesten nyitott DS Store kereskedésünkbe.

DS A PÁRIZSI AUTÓSZALONON

 

A DS Automobiles világpremierként mutatja be a Párizsi Autószalonon 4 elektromos hajtású modelljét:

DS 3 CROSSBACK, a high-tech SUV
DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4
DS E-TENSE FE 19, a FIA Formula-E bajnokságra készült 2018/2019-es új modell
DS X E-TENSE, a luxusautó 2035-re megálmodva

DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 : A DS NAGY TELJESÍTMÉNYŰ HIBRIDJE

A DS Automobiles az 1. konstruktőr, amely a kompakt prémium SUV-ok kategóriájában nagy teljesítményű benzines hibrid technológiával áll elő. Az innovatív DS 7 CROSSBACK kínálata most egy vadonatúj verzióval bővül: a DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4-gyel. Ez az első 3 motorral szerelt kompakt SUV (1 belső égésű és 2 elektromos motor), amely optimális módon kombinálja a benzin és az elektromosság nyújtotta energiát.

BEMUTATKOZIK A DS 3 CROSSBACK PRÉMIUM SUV

A DS Automobiles bemutatta az új SUV modelljét, a DS 3 CROSSBACK-et.
A kompakt méretű SUV művészi sziluettjével, emblematikus világítótesteivel és egyedi külső-belső stílusával tűnik ki versenytársai közül.

A kifinomult anyagválasztás, az alkalmazott technológiai megoldások és az új platform magas szintű vezetési kényelmet nyújtanak.

WLTP HITELESÍTÉS

Mára a PSA Csoport valamennyi személyautója rendelkezik WLTP-hitelesítéssel, és elérhető az ügyfelek számára

DS E-TENSE FE 19: A DS AUTOMOBILES VERSENYAUTÓJA

 

 

 

A Formula E bajnokságban a 2015/2016-os szezon óta részt vevő DS Automobiles a 2017/2018-as évadban az egyetlen francia márka, amely az együléses elektromos versenyautók új nemzedékének hivatalos FIA konstruktőreként szerepelhet. 

AZ ÉV MOTORJA 2017

 

 

2017-ben ismét a PSA csoport 1,2 literes 3 hengeres turbó PureTech benzinmotorja lett az „Év motorja” 

SOSEM LÁTOTT FÉNYKÉPEK 2017. JÚNIUS 8-TÓL A PÁRIZSI DS WORLD SZALONBAN

 

 

 

2017. június 8-a és 2018. január 6-a között a „Marilyn – az utolsó modellfotózás” című kiállításnak ad otthont a párizsi DS WORLD.

'ELNÖKI' DS 7 CROSSBACK

 

 

Emmanuel Macron a DS Automobiles 2 hónappal ezelőtt bemutatott modelljét, a DS 7 CROSSBACK-et választotta első hivatalos útjához.

ÚJ DS 7 CROSSBACK

 

 

A 2018. 02.28-án Párizsban bemutatott impozáns új DS 7 Crossback előreláthatólag 2018-ban lesz rendelhető Magyarországon is.

A DS VIRGIN RACING ÚJ PILÓTADUÓT INDÍT A HARMADIK SZEZONBANA DS Virgin Racing istálló örömmel jelenti be a kétszeres FIA WTCC világbajnok argentin José María López érkezését, aki a brit Sam Bird mellett fog versenyezni a FIA Formula-E bajnokság 2016-17 –es szezonjában.

DS VIRGIN RACING A 3. HELYEN ZÁRTA A FIA FORMULA-E BAJNOKSÁGOT

 

Négy különböző földrész, tíz futam, négy pole pozíció és négy dobogós hely után a DS Virgin Racing a harmadik helyen végzett a 2015-16-os FIA Formula-E bajnokság csapatversenyében.

DS E-Tense

Egy évvel a márka létrehozása és alig pár héttel az európai modellválaszték megújítása után a DS egy egyedülálló autóval áll elő: ez a DS E-TENSE. A nagy francia divatházak legjobb kézműves hagyományait a digitális tervezési eszközökkel kombináló DS E-TENSE a márka technológiai és formatervezési jövőképe. A luxust és a high-tech megoldásokat ötvöző, nagy teljesítményű, avantgárd kreáció elektromos hajtásláncot kapott. 

SAM BIRD HIHETETLEN TELJESÍTMÉNYE SIKERT HOZOTT
A tehetség, a türelem és a tökéletes stratégia a negyedik nagydíjon végre meghozta a várva várt sikert a DS Virgin Racing csapatának. A győzelem megszerzése egészen rendkívüli bravúrral történt.

Új DS 3 & DS3 Cabrio

2010-es megjelenése óta a párizsi stílust és eleganciát megtestesítő DS 3 több mint 390 000 ügyfelet vett le a lábáról. Párizstól Tokióig, Londontól Buenos Airesig a DS 3 a világon mindenütt igazi divatikonná nőtte ki magát karakteres és egyéni stílusának, valamint az általa kínált vezetési élménynek és modern felszereléseknek köszönhetően.