COVID-19 - Az egészség nem luxus. A hatósági előírások maradéktalan betartása mellett mindent megteszünk azért, hogy ön biztonságos körülmények között tudja igénybe venni a DS STORE Budapest szolgáltatásait. Kattintson a további információkért!

Kapcsolatfelvétel

FÓKUSZBAN A DS AUTOMOBILES A PARIS FASHION WEEK-EN

Párizs, 2020. július 6.

Mint a Paris Fashion Week hivatalos partnere, a DS Automobiles egy különleges divatfotó-sorozatot mutat be a divatvilág feltörekvő egyéniségeivel és az elektromos hajtású E-TENSE modellekkel .
Az « Un Autre Regard *» névre keresztelt sorozat eltérő világot képviselő stílusokból, avantgárd szellemiségben született, felidézve Sarah Moon közel 50 éve készült Citroën SM fotóit.
Ez a DS Automobiles által indított kezdeményezés a márka globális prejektjébe illeszkedik bele, amelynek célja a luxus francia értelmezésének átültetése az autók világába. A márka már számos alkalommal működött együtt a nagy divatházakkal és a szcéna elismert művészeivel.

*Egy másik perspektíva

A Fédération de la Haute Couture et de la Mode szervezet által feltörekvő márkaként jegyzett BLUE MARBLE, Boramy Viguier, EGONlab, Germanier és Mansour Martin munkáik emblematikus elemeit hozták el. Paul Franco fotós a Château de Bizy épületét szemelte ki arra a célra, hogy bemutassa alkotásait a Paris Fashion Week 2020-on.
5 kép látható a kastély udvarán és kertjeiben a DS 3 CROSSBACK E-TENSE-szel, DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4x4 300-zal és a DS 9 E-TENSE-szel.

Az öt éve létrejött DS Automobiles rendszeresen dolgozik együtt a legnagyobb divatházakkal. A hímzéssel, a táskakészítéssel, a tollakkal, a kristályokkal, vagy a szalmával foglalkozó elismert mesterek kollaboráltak a DS DESIGN STUDIO PARIS csapatával az egyre emblematikusabbá váló autóbelsők kialakításában. Ezek a közös munkák jelentették az inspirációt a DS 3 CROSSBACK, a DS 7 CROSSBACK és DS 9, valamint a márka jövőbeli kreációinak utastereihez. 
Az « Un Autre Regard » sorozat elsődlegesen a @DS_Official Instagram oldalon látható július 9 és 13 között, a Paris Fashion Week ideje alatt. Limitált példányszámú nyomtatás is elérhető lesz a képekből.