MEGTEKINTÉS
PALLAS ÉS ÉTOILE
A DS AUTOMOBILES ÚJ KIVITELI SZINTJEINEK ELNEVEZÉSEI
Párizs, 2024.03.28.

Hamarosan a PALLAS és az ÉTOILE nevek jelölik a DS Automobiles új kiviteli szintjeit.

 

Az emblematikus PALLAS mellett első alkalommal használt ÉTOILE név koronázza meg a kínálatot.

 

A kínálat újfajta felépítésével egyszerűbbé válik a termékmegismerési és vásárlási folyamat az ügyfelek még magasabb szintű kiszolgálása érdekében.

 

 

2024 folyamán a DS Automobiles modellkínálata, kompaktabb felépítést kap, amely kétféle kivitel, a PALLAS és az ÉTOILE köré épül. Ennek célja a nagyobb áttekinthetőség biztosítása, tökéletes összhangban a márka történeti örökségével.

 

Az új kínálatba tartozó, rendkívül expresszív hatást keltő, két kiviteli változat az ügyfelek elvárásainak megfelelő tartalommal, a márka szakértelmének legjavát nyújtja.

 

A legfényűzőbb ötcsillagos szállodáknak járó megkülönböztető Palace elnevezés ihlette PALLAS név ismét felkerül a DS palettájára.

 

Az egykori DS történelmi múltra visszatekintő Pallas változata 1964-ben mutatkozott be. Hatvan évvel később, változatlan a céllal, a francia szakértelem megtestesítőjeként tér vissza.

 

A típuskínálatba való visszatérésekor a Pallas, eredeti céljához hűen az adott szegmenshez tökéletesen illeszkedő, teljes felszereltséget kínál.

 

A kínálat csúcsán elhelyezkedő ÉTOILE egy másik, kifejezetten Párizsra utaló név, amely a Place Charles de Gaulle teret (korábbi nevén Place de l'Étoile) szimbolizálja. A Champs-Élysées sugárút végén, ennek a térnek a közepén áll a Diadalív, amely körül a macskakövek a magasból nézve csillag alakot formálnak. A tér Haussmann báró elképzelése szerint lett kialakítva, ahonnan csillag alakban futnak szét a legemblematikusabb párizsi sugárutak.

 

Az ÉTOILE a 19. század óta a Párizsi Nemzeti Opera balett rangsorában a táncosoknak adományozott legfőbb címre is utal.

 

A művészet a kreatív kialakítással, a kiválósággal és a magas színvonalú szakértelem erejével párosulva jelenik meg ezekben a belső terekben, amelyek kiváló minőségű Alcantara® vagy Nappa bőr borítást kapnak.

 

A PALLAS és az ÉTOILE változatoknak a dekoratív művészetek által ihletett motívumokkal díszített, saját, különleges emblémájuk lesz. A PALLAS emblémája egy nagy párizsi palace ajtaját szimbolizálja, íves formája Párizs történelmi tengelyét idézi (Arc de Triomphe du Carrousel, a Concorde téren álló obeliszk, a Diadalív és az Arche de la Défense), míg az ÉTOILE egy széles fénysugárra emlékeztet, utalva a a Place Charles-de-Gaulle (1970-ig Place de L’étoile) felé tartó 12 sugárútra is.

 

Az új kínálat elsőként a DS 4 modellen jelenik meg, várhatóan április folyamán.