MEGTEKINTÉS

DS AERO SPORT LOUNGE

Az utazást újradefiniáló koncepció

Íme a holnap autója! A lelkes és elkötelezett férfiak és nők munkája nyomán született DS AERO SPORT LOUNGE koncepción keresztül a DS Automobiles a gépjármű egy teljesen újfajta vízióját szeretné bemutatni. Az egyszerű használati tárgyból műalkotássá avanzsált modell inspiráló élménnyé varázsol minden utazást.
Rendhagyó vonalvezetés
A DS AERO SPORT LOUNGE tervezői az utasok köré széles, alacsony, hosszú és könnyű járművet rajzoltak. A fastback kialakításnak köszönhetően a modellt kivételes aerodinamikai hatékonyság és látványos design jellemzik. 
Jellegzetes világítótestek
A DS AERO SPORT LOUNGE minden téren kihasználja az elektromos átállásban rejlő újfajta lehetőségeket: E-TENSE világítótestek, világító modellfelirat és igéző grafikus animáció teszik még vonzóbbá. 

Lendületes vonalak

A Cristal Pearl árnyalatú DS AERO SPORT LOUNGE fecske módjára hasítja a levegőt. Az impozáns tetővonal és a letisztult sziluett (a visszapillantó tükröket kamerák váltják ki) érzelemdús és expresszív stílust, dinamikus designt és magabiztos fellépést eredményeztek.

Kifinomultság és csúcstechnológia

A DS AERO SPORT LOUNGE szupertágas beltere hasonlóan kifinomult. A vezetőhely két oldalán elhelyezett kijelzők számos funkció vezérlését biztosítják, a műszerfal így teljesen szabadon marad. A navigációs információk az utasokkal szemben a műszerfalon, a vezetéssel kapcsolatos adatok pedig kiterjesztett valóság módban a szélvédőre vetítve jelennek meg.

Nemes anyagok

A DS AERO SPORT LOUNGE a művészeti stúdiók és kézműves műhelyek kivételes tudására alapozva művészet és technológia mesteri ötvözetét nyújtja: szalmaintarzia, pamutszatén, három komponensű mikroszál...
Szalmaintarzia
Pamutszatén
Háromkomponensű mikroszál

Fedélzeti technológiák

Az első ülések közötti könyöktámasz vezérlő funkciót lát el. A Leap Motion és az ultrahaptikus technológiának köszönhetően a levegőben tett kézmozdulatokra tényleges érzékszervi válasz érkezik.

Az összekapcsoltságban rejlő erő

Az információkat a motorháztetőn található fénycsík továbbítja a beltérbe, életre keltve a DS AERO SPORT LOUNGE mesterséges intelligenciáját, az IRIS-t. Az 500 kW teljesítményre képes E-TENSE motorhoz egy 110 kWh kapacitású új generációs akkumulátor kapcsolódik, ami több mint 650 km hatótávot és hatékony gyorsulásokat biztosít: álló helyzetből 100 km/h sebességre mindössze 2,8 másodperc alatt gyorsul a jármű. A DS ACTIVE SCAN SUSPENSION maximális kényelemről gondoskodik.

High-tech kísérleti műhely

A Formula-E versenyzőink által valós körülmények között tesztelt DS E-TENSE PERFORMANCE 600 kW-os energia-visszatermelő rendszerrel és bámulatos gyorsulási jellemzőkkel rendelkezik: a jármű álló helyzetből mindössze 2 másodperc alatt éri el a 100 km/h sebességet. 

Az autózás jövője

DS E-TENSE PERFORMANCE tanulmányautó

Úttörő design, utánozhatatlan stílus, a legvadabb fantáziák megvalósulása: a tanulmányautók igazi műalkotások!

Szaktudás

Lessen be a DS Automobiles műhelyeinek kulisszái mögé!